... všetko o BMW ...
martinko8888 napísal:vyriesil som to tak ze som to rozobral este raz a nasiel som tie kable rosekane takze som to opravil vymenil poistku c.59 5Amperovu vycistil a osetril ten zosik v spojlery a vsetko funguje
martel napísal:o.k dakujem za rady ale aj tak sa mi nevidi ta lista c 4 na dialkove ovladanie kedze ten antenny zosilovac je na vyklopnom skle do ktoreho vedu len listy 2 a 3.Listy 1 a 4 vedu do piatych dveri a tam nie je zosik na to radio k centralu.
makilas21 napísal:Ahojte. No po dlhšom čase som absolvoval druhé kolo opravy káblov v piatych dverách, teraz na pravej strane. No tak já nevím kde soudruzi s NDR udelali chybu, ale!!! Už to bola s mojej strany rýchlovka, pretože už som vedel čo a ako a nemohol som to už ani odkladať, pretože palubák už hlasil "dve vypálené žiarovky" takže repračik stropny von plus odšrobovanie priechodky, odšrobovanie zaistenia štvrtej kolajničky, rozbalenie izolacie, vycvikanie polámanych kablov z vonka naletovanie nových vodičov zaizolovanie tepelnými samosťahovačkami zloženie a finito. Celá operácia "zadku" asi hodka. Keby ste niekto potrebovali poradiť alebo opraviť 0907898731 :-) ale každy kto má odvahu sa do toho pustiť by to mal v pohode zvládnuť. Ja som už trocha praxe mal kamošom vyhorel MB, :-)
jiro napísal:Neviete mi poradiť, na ktorej strane je kábel zo stierača? Mám r.v.2008 a pravdepodobne mi prerušili kábel zadné dvere. Tiež by som chcel vedieť, či mi bude treba po odpojení batérie hodiť auto na diagnostiku, a ani neviem čo všetko mi to odpojenie od batérie zruší a budem to musieť odznova nastavovať..
jiro napísal:si si isty, ze to je kablom a ne len zaneseny mechanizmus stieraca? :)