Dobry den,
Asi 6 hodin som vlastnikom BMW 316ti 85kw,v krasnej ciernej farbe.
Kupil som ho za perfektnu cenu, na to ze nebolo burane, ale ma par musiek.
Povodny majitel raz vyletel na obrubnik a strhol cast predneho laveho vnutorneho blatnika (viac menej nepodstatne,lebo je to ako takk opravene.
Jedina zavaznejsia vec su brzdy. Ak brzdim pri vyssich rychlostiach tak trasie volantom podobne akoby sa zapinalo ABS,ale nie je to ABS. Predavajuci vravel ze je to asi brzdovy kotuc (mam na aute komplet nove BMW elektrony aj s gumami 16",takze v kolesach to nie je).
Mate nejaky typ co to moze byt? Prejavuje sa to napr ked spomalujem z 130 na 90, alebo 50 (aj ked nie prudko).
Dalej by som prosim vas potreboval pomoc. Tlacidlo na otvaranie a zatvaranie laveho okna je zlomene (funkcne ale zlomene), da sa zlepit,ale chcel by som nove. No googlim a googlim a nejak neviem najst medzi nahradnymi dielami.
Ak by mal niekto
na predaj,alebo mi spem hodil nejaky ten link, bol by som vdacny.
Poslednou vadou je kluc,totizto je vybita baterka v oboch klucoch (aj v nahradnom), no nahradny ked som otvaral silou tak sa mi nejak rozletel (uz to predomnou asi niekto skusal..), prave preto sa bojim otvarat hlavny kluc silou. V navode od auta neviem najst ako sa ta baterka vymiena.
Jedna sa o tento kluc:
LINKPosledna otazocka,
pri startovani sa nezapinaju automaticky svetla,treba ich zapnut manualne. je to u tychto BMW bezne? alebo mam len stary firmware v riadiacke? Viem ze napr. peugeoty mali zoz zaciatku manualne,a ked vysla vyhlaska tak v servise len zmenili firmware na riadiacej jednotke.