... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

OJozo
Auto: E46 320D Touring
Kraj: Trenčiansky

Re: Autobusar - legalny pirat?

Štvrtok, 24. Marca 2011, 11:52

Ako napisal Kreveta treba predvidat. To je fakt. Tiez sa snazim predvidat pretoze ani ja nemam moc dobre skusnesti s autobusarmi. Ich drzost a arogancia nema obdoby. Kto jazdi v Trencine v case spicky vie o com hovorim. Je vidno ze autobusary jazdia na fyremnych autach a nie na svojich. Ja to beriem snazi sa dodrziavat casy ale preco pri tom ohrozovat vsetkych okolo seba :( A nemam vedsej radosti ako ist za medzimestkym autobusom ktory v obci ide 40 a mimo obce 60-70. Ale musim uznat ze su aj výnimky ktory jazdia slusne a vedia aj podakovat. :D

Užívateľov profilový obrázok
Džaro
Auto: Dračia cicina

Sobota, 26. Marca 2011, 12:44

OJozo napísal:
Ako napisal Kreveta treba predvidat. To je fakt. Tiez sa snazim predvidat pretoze ani ja nemam moc dobre skusnesti s autobusarmi. Ich drzost a arogancia nema obdoby. Kto jazdi v Trencine v case spicky vie o com hovorim. Je vidno ze autobusary jazdia na fyremnych autach a nie na svojich. Ja to beriem snazi sa dodrziavat casy ale preco pri tom ohrozovat vsetkych okolo seba :( A nemam vedsej radosti ako ist za medzimestkym autobusom ktory v obci ide 40 a mimo obce 60-70. Ale musim uznat ze su aj výnimky ktory jazdia slusne a vedia aj podakovat. :D

Vo štvrtok som išiel cez Skalku do Nemšovej. Vodič prímestskej letel a rezal zákruty ako Fitipaldi. :mrgreen:

OJozo
Auto: E46 320D Touring

Pondelok, 28. Marca 2011, 22:44

Asi ho nastvali babky tak sa im chcel pomstit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
martas
Auto: BMW
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 31. Marca 2011, 17:32

Tak u nás jsou ti autobusáci stejní Ko.oti jako u vás. Foto jak to dopadne,když vám nedá přednost v kruhovém objezdu :evil: (auto totálka KO)
Prílohy
Fotografie0026k.jpg

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných