... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Kallon
Auto: VW Passat Variant
Kraj: Nitriansky

Re: Autobusar - legalny pirat?

Pondelok, 14. Februára 2011, 18:14

mam tiez podobne skusenosti ze autobusari vyletia zo zastavky, preto ked vidim autobus na zastavke v obci alebo mimo tak pribrzdim pre istotu :-k

no a posledna skusenost z minuleho tyzdna ma celkom dorazila. idem si do prace, rovinka v klude 100-110km/h a zlty autobus student agency ma predbehol jak nic :roll: :shock:
na druhy den tiez, to som sa uz trosku ponahlal bo som meskal tak som aj ja predbiehal auta 110-120km/h az kym sa nedostanem za autobus student agency a on si to tiez pekne rubal 120km/h :shock: :shock:
VW Passat Variant, 140kW,´18
PEUGEOT 308 SW, 73kW,´16
LADA Granta Liftback, 72kW,´17
LADA Kalina SW, 72kW,´17

EX:
SKODA Octavia Combi, 110kW, ´17
PEUGEOT 301, 68kW,´14
ROVER 25, 63kW, ´00
CITROEN C3 Picasso, 68kW, ´13
SUZUKI SX4, 88kW, ´12
BMW E90 320D, 120kW, ´06
BMW E36/5 318ti, 103 kW, ´97
OPEL Ascona C, 1.6 SR, 55kW, ´82
ŠKODA 120LS, 40,5kW, ´86

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Pondelok, 14. Februára 2011, 19:10

a kurieri? :mrgreen: na mna dakedy trubia vodici ked idem 30 km/h a hladam cislo domu a pritom vacsinou zbytocne lebo nic nejde oproti tak sa ma da obist, proste nechapem 8-[

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Pondelok, 14. Februára 2011, 22:57

Kraken napísal:
na mna dakedy trubia vodici ked idem 30 km/h a hladam cislo domu a pritom vacsinou zbytocne lebo nic nejde oproti tak sa ma da obist, proste nechapem 8-[

vies, tam je ina obava. ja ta chcem obehnut, ty si zamysleny nad cislom domu a trosku odbocis a zrazime sa, nedajboh, ze chces odbocit vlavo, a nevsimns si ma. ja vzdy vtedy radsi bliknem, a on ked da smerovku do strany az potom ho obieham.

TomNR
Auto: BMW 318ti

Pondelok, 14. Februára 2011, 23:47

no na mna tiez, hlavne rano, ked s totalne studenym autom idem po sidlisku, pomay zahrievam, ulica siroka pre 2 auta, pred nami nic, ja na kraji cesty a on stale a stale za mnou, potom ma obehne a ukazuje mi rozne pohorsene gesta.... :-k
nechapem takychto.. bud na to mam (predbehnut) alebo nemam a vtedy drzim chvost medzi nohami...

a k autobusarom... vela krat som pustil autobusara a aj mi podakoval... no ked on startuje zo zastavky, tak vela krat som aj musel ist totalne na brzdy, lebo sa mi vystrcil...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Markoo1
Auto: E46 318d
Kraj: Bratislavský

Utorok, 15. Februára 2011, 17:17

Inak s tými autobusmi od student agency som sa tiež veľakrát stretol. Idem si v Blave po obchvate predpísanou 80 a on vedľa mňa prefrčí ako keby sa nechumelilo. Asi majú firemný fond na pokuty, lebo to robia pravidelne.
ex E36 325td

piit
Auto: e60 530d

Streda, 16. Februára 2011, 21:19

K tomuto sa hodi toto video :-)

Som sa skoro dostal od smiechu

Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Streda, 16. Februára 2011, 21:58

Chalani tie student agency busy lietajú aj po trenčíne jak drblí!
Raz na dovolenke v chorvátsku mal kamarát požičané auto, Fiat uno. Išli sme predpisovo a boli tam zákruty esíčka a jeden QQT, nás v esíčku na buse predbiehal.
Inak tá story s prefackaním vodiča električky ma pobavila. :mrgreen: =D>

A v Blave MHDčka je kolotoč, za pár centov. Keď som ňou chodil, tak som sa snažil si sadnúť úplne dozadu, nech ma riadne krúti ako na kolotoči.
Ale MHDčke sa nečudujme, že lieta rýchlo aj cez jamy. Čas je sviňa a nemôžu si kôli 10tim kanálom a pár autám meškať na zastávku... x ľudí čaká na bus, do školy a práce.
Naposledy upravil/-a Džaro v Streda, 16. Februára 2011, 22:04, upravené celkom 1 krát.

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Streda, 16. Februára 2011, 22:04

No šak jeden aj dolietal, kto je z TN tak vie. Kostolná - Chocholná...

http://www.sme.sk/c/4105601/nehodu-auto ... ovaci.html

Ja som so Student Agency šiel pár krát do Prahy a akože nakladačka riadna, nechapal som vsak ako moze taka krava tak brzdit. A zas na druhu stranu je to lacne, komfortne, daju ti cerstve noviny, zadarmo caj, da sa kupit nejake jedlo a tak. Cize v tomto spokojnost..

kreveta
Auto: E60 LCI, 540i V8

Streda, 16. Februára 2011, 22:28

Nemam s nimi ziadny problem - vzdy dam prednost a plynule ZASTAVIM na nulu pokial to situacia dovoluje alebo vyzaduje (a zabrzdim za sebou kolonu) ked mam pred sebou predvidatelne odchadzajuci autobus. Nie preto, ze ma to ucili v autoskole, ale preto, ze si nechcem kvoli hlupakovi rozbit auto. Situaciu treba predvidat, sledovat aj zastavku, ludi okolo, atd. Vacsinou aj vystraznymi svetlami podakuju.

Suhlasim, ze su drzi kaskaderi a blazni (mozno uz v amoku prave z toho, ze im 90% vodicov nedava prednost aj ked si to vyslovene v spicke vyzaduje situacia, inak by autobus zostal na zastavke do noci). Chyba bude asi vo vas pani, kedze jazdim roky po BA a ani raz som nemal problemy, ktore popisujete. :shock:

Proste predvidajte situaciu a zariadte sa podla toho pre vlastne dobro, tak ako vzdy za volantom.

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 17. Februára 2011, 07:57

kreveta napísal:
Suhlasim, ze su drzi kaskaderi a blazni (mozno uz v amoku prave z toho, ze im 90% vodicov nedava prednost aj ked si to vyslovene v spicke vyzaduje situacia, inak by autobus zostal na zastavke do noci). Chyba bude asi vo vas pani, kedze jazdim roky po BA a ani raz som nemal problemy, ktore popisujete. :shock:

„Nerozumiem pruhom vyhradeným pre autobusy. Prečo sa chudobní ľudia majú dostať do cieľa rýchlejšie ako ja?"

Jeremy Clarkson

nedalo mi to sem nedat :mrgreen:

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Pondelok, 28. Februára 2011, 18:47

..čest vynimkam,ale inak v globale su autobusari drzí a nepozorný...medzi tych slušnejšich patria vodičia dialkovych liniek..ale tyto mestsky a medzimestsky su obyčajne svine..vela krat vydim že niesu schopny ani na ten priestor pri zastavke nabehnut,jednoducho zastavia na drzovku v jazdnom pruhu,a vobec ich nezaujima čo sa deje za nimi..smerovky pri vyjazde davaju už ked netreba,a vela krat som vydel,že ani prednost v jazde im nič nehovorí...raz som vydel ako kokot vybehol zo zastavky a vobec si nevsimol že už na jeho urovni bol rozbehnuty kamion,no keby ten vodič kamionu nemal reflex a nestrhol to tak by to dobre nedopadlo..jasne ze kkokot stary plesnivy autobusar ani smerovku nedal..som čakal ze kamionista ho zablokuje a vytiahne von,a da mu dobru na P...su to proste hovada...ale ako hovorim,čest vynimkam!!!
BMW E39
Obrázok

bavorak30
Auto: E-30 318i M40
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 28. Februára 2011, 20:04

Kazdy ma svoju pravdu, obycajny clovek nevie ake maju napr. v Student Agency pracovne podmienky, mozno ze ich nahanaju a su v strese.
Ja mam tiez rozne skusenosti aj s mhd v BA, tiez vychadzal zo zastavky bez toho aby sa pozrel a ja uz vedla neho z 20 t LKW za 100 000 e, stihol som mu akurat zatrubit, este ma dobehol a gestikuloval cez okienko.
Ale ked si predstavim jazdit na mhd cely den, kadekto mu stoji na zastavke, kluckuje, plno ludi, nervak ako svina no ale na to su psychotesty aj ked tie nic neodhalia, su na to aby vytiahli z teba 70 e.

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Pondelok, 28. Februára 2011, 20:48

bavorak30 napísal:
Kazdy ma svoju pravdu, obycajny clovek nevie ake maju napr. v Student Agency pracovne podmienky, mozno ze ich nahanaju a su v strese.Ja mam tiez rozne skusenosti aj s mhd v BA, tiez vychadzal zo zastavky bez toho aby sa pozrel a ja uz vedla neho z 20 t LKW za 100 000 e, stihol som mu akurat zatrubit, este ma dobehol a gestikuloval cez okienko.
Ale ked si predstavim jazdit na mhd cely den, kadekto mu stoji na zastavke, kluckuje, plno ludi, nervak ako svina no ale na to su psychotesty aj ked tie nic neodhalia, su na to aby vytiahli z teba 70 e.

Mne osobne je uplne jedno, ake maju pracovne podmienky, ci ich nahanaju, ci su v strese... Ale mali by si uvedomit, ze za chrbtom maju cestujucich, za ktorych su zodpovedni...

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 1. Marca 2011, 10:49

vcera, koniec tahanoviec, je to 4 prudovka delena ostrovcekom (kludne by sa dalo rozsirit este o dalsie 2 pruhy), ktora zrazu konci, je tam odbocka dolava, doprava a tie pruhy su spojene, keby sa niekto chcel otocit. na pravej strane je este zastavka autobusu, harmonika autobus predomnou vyrazil zo zastavky, zablokoval toho v pravom pruhu ktory bol prakticky vedla neho, a hned sa tam zacal otacat, bolo to vcelku funny
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

balko
Auto: e36 320i
Kraj: Žilinský

Streda, 2. Marca 2011, 07:52

Tak panov autobusarov nemam ani ja rad asi ako každy.Mam par dobrých skusenosti ale vadčšina je negativnych(vytlačenie s cesty,prednost v jazde nula bodou )Proste pani autobusari žiju ešte v časoch komunizmy ked šofer autobusu bol pan nadčlovek,banbožko alebo neviem aka extra trieda,ale časi sa zmenili a oni si to neuvedomuju.Velky frajeri,silne reči a v hlave nasrate,ale česť vynimkam :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 218 neregistrovaných