... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Kraken napísal:na mna dakedy trubia vodici ked idem 30 km/h a hladam cislo domu a pritom vacsinou zbytocne lebo nic nejde oproti tak sa ma da obist, proste nechapem
kreveta napísal:Suhlasim, ze su drzi kaskaderi a blazni (mozno uz v amoku prave z toho, ze im 90% vodicov nedava prednost aj ked si to vyslovene v spicke vyzaduje situacia, inak by autobus zostal na zastavke do noci). Chyba bude asi vo vas pani, kedze jazdim roky po BA a ani raz som nemal problemy, ktore popisujete.
bavorak30 napísal:Kazdy ma svoju pravdu, obycajny clovek nevie ake maju napr. v Student Agency pracovne podmienky, mozno ze ich nahanaju a su v strese.Ja mam tiez rozne skusenosti aj s mhd v BA, tiez vychadzal zo zastavky bez toho aby sa pozrel a ja uz vedla neho z 20 t LKW za 100 000 e, stihol som mu akurat zatrubit, este ma dobehol a gestikuloval cez okienko.
Ale ked si predstavim jazdit na mhd cely den, kadekto mu stoji na zastavke, kluckuje, plno ludi, nervak ako svina no ale na to su psychotesty aj ked tie nic neodhalia, su na to aby vytiahli z teba 70 e.