... všetko o BMW ...
belowzero napísal:A ty si myslíš, že ja mám akú leštičku??,...čo sa točí ako flexka dookola na 15000 otáčok??? Tiež je to dual a kvalitná je tak isto ako tá tvoja, akurát, že toľko nevydrží..mám na mysli počet vyleštených áut...![]()
Inak leštil som minulý rok jednu Octaviu pastami 3M ale ručne...vtedy som nemal leštičku...a do dnes je to ti top...![]()
![]()
...akurát som sa nadrel ako koň...
jurkyLE napísal:Presne tak, ak to prelestis a zakonzervujes, je to v pohode a vydrziii to velmi dlho a nie je pravda, ze BMW ma najlepsi lak, je to pekna hovadina..akurat ze metaliza je farba, ktora ma na vrchu jak, cize lak je nastriekany na farbe a obycajna farba ma uz lak v sebe...takze jedna vrstva...
jurkyLE napísal:Chalani, sorry za OT, ale ste tu asi všetci mimo z toho leštenia, ja to robím normálne cez víkendy ako hobby...beriem 50Eur za auto, kompletka, donesú mi auto ráno a večer je hotové...a nepoužívam žiadne leštičky za stovky eur ani pasty zo sprostého anglicka,či skade to tu píšete, ale kvalitné nemecké pasty a leštičku za 25 Eur...výsledky sú fantastické...leo219 to može potvrdiť...