... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
reklamne predmety bmwklub.sk

belowzero
Auto: e30 328i kupe
Kraj: Bratislavský

Re: autokozmetika ba lestenie pro.. doma

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 20:08

A ty si myslíš, že ja mám akú leštičku??,...čo sa točí ako flexka dookola na 15000 otáčok??? Tiež je to dual a kvalitná je tak isto ako tá tvoja, akurát, že toľko nevydrží..mám na mysli počet vyleštených áut... #-o
Inak leštil som minulý rok jednu Octaviu pastami 3M ale ručne...vtedy som nemal leštičku...a do dnes je to ti top... :shock: :shock: :shock: ...akurát som sa nadrel ako koň...[/quote]

3m lestim auta skoro kazdy den.. a poviem vam lepsiu pastu nepoznam.. 3m je kvalitka.. aj ked je trosku drahsia ale stoji to za to!!
http://m.youtube.com/watch?v=kp23Us2wSU ... out=mobile

BMW e30 320i sedan EX
BMW e36 328i sedan tobagoblau EX
BMW e30 328i mtechII
BMW e46 330d touring silwer
BMW e46 330d touring 265PS 630NM

Užívateľov profilový obrázok
Black
Auto: BMW e91 325 ix
Kraj: Nitriansky

Streda, 26. Augusta 2009, 07:13

belowzero napísal:
A ty si myslíš, že ja mám akú leštičku??,...čo sa točí ako flexka dookola na 15000 otáčok??? Tiež je to dual a kvalitná je tak isto ako tá tvoja, akurát, že toľko nevydrží..mám na mysli počet vyleštených áut... #-o
Inak leštil som minulý rok jednu Octaviu pastami 3M ale ručne...vtedy som nemal leštičku...a do dnes je to ti top... :shock: :shock: :shock: ...akurát som sa nadrel ako koň...

3m lestim auta skoro kazdy den.. a poviem vam lepsiu pastu nepoznam.. 3m je kvalitka.. aj ked je trosku drahsia ale stoji to za to!![/quote]

Cauko ja by som chcel ist do tych past od 3M ale som z toho magor je ich dost druhov nevies mi poradit ktore si mam kupit plus ktora lesticka by bola idealna chcel by som na svojom aute odstranit pavuciny a jemne ryhy v laku a samozrejme by som chcel dosiahnut vysoky lesk a ochranu laku na nejaku dobu. Bol by som ti moc vdacny keby si mi odporucil nejake konkretne produkty kedze v tom fachu behas tak mas lepsi prehlad.
Teraz: BMW e91 325 xi 218 PS
Potom: BMW e46 328i, 142 kW 193 PS
Najskôr: BMW e46 318i, 87 KW 118 PS.

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Piatok, 4. Septembra 2009, 09:57

Ja to robim s obycajnou lestickou za 30 Eur, ale je nemeckej vyroby...takze nieco vydrzi, aj ked nie tolko ako profi lesticky, pouzi brusnu pastu bielu 3M a vyhraj sa s celym autom, to znamena pomaly a po castiach, nenanasaj na velke plochy a netlac velmi na lesticku....po prebruseni laku celeho auta vsetko vyutieraj najlepsie svedskou utierkou na sucho...chod do umyvarky alebo ak mas doma wapku, cele auto vystriekaj, vsetky skary a strbiny, nepouzi sampon, len cistu vodu....potom auto vysus...
Tato cast, ak chces mat perfektny vysledok, ti bude trvat cely den...auticko si zakry foliou a postav do garaze, aby ti nenasadal na neho prach...
Na druhy den mozes zacat s lestenim sivou lestiacou pastou 3M tym istym sposobom, po castiach a za kazdym utri suchou svedskou utirkou plochu, ktoru si lestil....cca po 8 hodinach budes mat cele auto nalestene a zmiznu ti hologramy, takzvane pavuciny a dosiahnes vysoky lesk, ktory ti vydrzi velmi dlho...potom staci raz za mesiac prelestit auticko turtle waxom, najlepsie PTFE s obsahom teflonu a mas auticko ako nove....
Upozornenie: daj si pozor, pasty 3M su viac druhov, kup si tie na strojove lestenie, nie na rucne, liter stoji cca 1000 az 1400 Sk.
Prajem ti vela uspechov pri lesteni a venuj tomu radsej viac casu aj 3 dni, vysledok stoji za to...
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Pondelok, 7. Septembra 2009, 23:02

mna by zaujímalo ako je to potom s výdržou laku, počul som už kade čo....
ževraj matalízové laky v pohode, ale keby som preleštil moju základnú červenú tak z toho budem mat do roka ružovú...máte nejaké skúsenosti?
biela, žltá, červená a pod. nemetalízové farby?
Obrázok

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Utorok, 8. Septembra 2009, 07:00

No pokial viem, tak BMW ma jednu z najtvrdsich farieb u beznych aut. Cize ak auto nemas prestriekavane tak urcite ti ta farba nezlezie. Lestil som viacero aut a poviem ti, na niektorych som sa zapotil, niektore mali makky lak a isli dost dobre dole. Ale nemyslim ze by to malo mat taky vplyv ako ludia strasia. Kazdopadne sa vzdy odporuca pouzit vosk alebo konzervant aby si to "uzavrel" a ochranil.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

jurkyLE

Utorok, 8. Septembra 2009, 20:02

Presne tak, ak to prelestis a zakonzervujes, je to v pohode a vydrziii to velmi dlho a nie je pravda, ze BMW ma najlepsi lak, je to pekna hovadina..akurat ze metaliza je farba, ktora ma na vrchu jak, cize lak je nastriekany na farbe a obycajna farba ma uz lak v sebe...takze jedna vrstva...
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

MuadDeeb

Streda, 9. Septembra 2009, 08:21

jurkyLE napísal:
Presne tak, ak to prelestis a zakonzervujes, je to v pohode a vydrziii to velmi dlho a nie je pravda, ze BMW ma najlepsi lak, je to pekna hovadina..akurat ze metaliza je farba, ktora ma na vrchu jak, cize lak je nastriekany na farbe a obycajna farba ma uz lak v sebe...takze jedna vrstva...

No neviem, na mojej E36 ked som stahoval dole hologramy a skrabance, tak ani kusok ciernej som nemal, predpokladam ze navrchu bol lak. Ciernu mi do kotuca tahalo len vpredu, kde predch. majitel prestriekaval.

Tak neviem...

jurkyLE

Utorok, 22. Septembra 2009, 09:53

No hej, lebo ri schnuti farby pigment ostava dole a lak z farby vyjde na povrch...na kotuci alebo handre ti moze zostat akurat tak spina zazrata v laku ale nie farba samotna...
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Rider0910
Auto: Bmw e46 325ci

Streda, 23. Marca 2011, 11:18

zdarvim vas :wink: chcem sa spytat či niekto s okolia Prešov nema leštičku laku regulovatelnu a diskutovat trošku o tom procese leštenia chcel by som sa tomu venovat cely vikend samozrejme nechcem to zadarmo ale dohodnut sa :bmwball:
dosiahnut by som chcel niečo taketo : http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=120725

spec
Auto: E39 540i 6speed
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 24. Marca 2011, 09:06

Super vlakno,ja už mam nakupene pasty Fast CUT (zelena) a Ultrafina SE (modra) od 3M + k tomu prislušne taniere vysledok čo som skušal zatial na zadnom dekli kufru je fantasticky,samozrejme ze 8ročne auto ma už lak pekne dodrbkany ale čo dokažu tieto pasty som :shock:.
Ale ako vidim potrebujem toho ešte viac určite plastelinu a konzervant.

makk

Štvrtok, 31. Marca 2011, 13:26

vie niekto poradit ,potrebujem kupit lesticku ,ale nie zas nejaky smejd, vie niekto povedat ci sa oplati tato lesticka: http://www.auto.webinzeraty.sk/inzerat/ ... ercia.html

makk

Štvrtok, 31. Marca 2011, 13:28

MuadDeeb

Piatok, 1. Apríla 2011, 11:24

Hlavne hladaj dual orbit, resp. orbitalnu. Pretoze ta je urcena aj pre zaciatocnikov. Dual orbit sa toci kotuc + hlava este beha na druhom orbite. Je to preto aby si nespalil farbu. Hladaj takuto. Profi lesticky nie su dual orbit, ale musis s nimi vediet robit, inak si mozes lahko spalit farbu.

minco
Auto: BMW E46 330ci

Sobota, 2. Apríla 2011, 16:05

Neviem načo tu všetci chcete kúpiť leštičku, dám si auto vybrúsiť profíkovi, pretože to nikto z amatérov nespraví tak, ako človek, ktorý sa s tým stretáva skoro stále, kúp si jednu normálnu leštenku od Autoglymu, doda ... A potom to len pekne udržiavaj...

Dneska som brúsil také brutálne doškrábané auto len preto, lebo majiteľ umýval auto hala bala a potom to tak aj vyzeralo...
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

minco
Auto: BMW E46 330ci

Sobota, 2. Apríla 2011, 16:08

jurkyLE napísal:
Chalani, sorry za OT, ale ste tu asi všetci mimo z toho leštenia, ja to robím normálne cez víkendy ako hobby...beriem 50Eur za auto, kompletka, donesú mi auto ráno a večer je hotové...a nepoužívam žiadne leštičky za stovky eur ani pasty zo sprostého anglicka,či skade to tu píšete, ale kvalitné nemecké pasty a leštičku za 25 Eur...výsledky sú fantastické...leo219 to može potvrdiť...

Dúfam, že tou fantastickou leštenkou nemyslíš SONAX :D
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných