... všetko o BMW ...

...akurát som sa nadrel ako koň...[/quote]
 ...akurát som sa nadrel ako koň...[/quote]belowzero napísal:A ty si myslíš, že ja mám akú leštičku??,...čo sa točí ako flexka dookola na 15000 otáčok??? Tiež je to dual a kvalitná je tak isto ako tá tvoja, akurát, že toľko nevydrží..mám na mysli počet vyleštených áut...
Inak leštil som minulý rok jednu Octaviu pastami 3M ale ručne...vtedy som nemal leštičku...a do dnes je to ti top...

...akurát som sa nadrel ako koň...

jurkyLE napísal:Presne tak, ak to prelestis a zakonzervujes, je to v pohode a vydrziii to velmi dlho a nie je pravda, ze BMW ma najlepsi lak, je to pekna hovadina..akurat ze metaliza je farba, ktora ma na vrchu jak, cize lak je nastriekany na farbe a obycajna farba ma uz lak v sebe...takze jedna vrstva...
 chcem sa spytat či niekto s okolia Prešov nema leštičku laku regulovatelnu a diskutovat trošku o tom procese leštenia chcel by som sa tomu venovat cely vikend samozrejme nechcem to zadarmo ale dohodnut sa
 chcem sa spytat či niekto s okolia Prešov nema leštičku laku regulovatelnu a diskutovat trošku o tom procese leštenia chcel by som sa tomu venovat cely vikend samozrejme nechcem to zadarmo ale dohodnut sa 
 .
. 

jurkyLE napísal:Chalani, sorry za OT, ale ste tu asi všetci mimo z toho leštenia, ja to robím normálne cez víkendy ako hobby...beriem 50Eur za auto, kompletka, donesú mi auto ráno a večer je hotové...a nepoužívam žiadne leštičky za stovky eur ani pasty zo sprostého anglicka,či skade to tu píšete, ale kvalitné nemecké pasty a leštičku za 25 Eur...výsledky sú fantastické...leo219 to može potvrdiť...