... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Sobota, 29. Decembra 2007, 12:09

gusto napísal:

"to mi tam nepasuje" a "odhrnace na E30 sa mi nepacia". Tie veci vymysleli pre konkretny ucel ludia, ktorym mi dvaja odbornostou nesiahame ani po chodidla a bud si isty, ze funguju skvele, takze radsej nekomentuj - to je jedine o co ta chcem poziadat.
S nicim som sa nekopol - pozri si prispevok vyssie.
Zjavne netusis, na akej urovni bol vyvoj v tovarenskych motorsportovych oddeleniach v 80. a 90. rokoch.
S tymi dnesnymi "upravami DTM" - ako si ich nazval - si nas tu akurat dobre pobavil. Vies co ma dnesne DTM spolocne s autom, za ktore sa vydava? NIC. Ak by si ho videl niekedy rozobrate, pochopil by si. V odbornych kruhoch su sucasne DTM povazovane za kapotovane F1, na takej urovni su. Ze spojlere, uhladene, lizatka... mne sa asi nieco stane.. videl si niekedy aktualne DTM? Co je na nom prosim ta uhladene?

myslel som si ze sa chytis na to slovo.. to ti ide chytat za slovicka..

z toho prispevku vyssie ta musim opravit.. ja som neoznacil tie m3 z e30 zrkadla za e36tkove :!: :!: len som vravel ze doteraz som videl na e30tkach zrkadla z e36tky m3, uz chapes? tak prosim ta neprekrucaj co hovorim..

chces mi povedat ze sa nelisia dnesne upravy dtm od tych predchadzajucich? tak? co riesis? ja sa nehadam ze su to ,,kapotovane f1" a rozobrate som to nevidel, to mas pravdu. a? meni to nieco na veci? riesime design ak sa nemylim.. ja nevravim ze tie upravy na starych baworoch nefunguju..je mi jasne ze tie veci tam nie su na paradu, ale za to sa este nemusia kazdemu pacit.. uz to konecne pochop, kazdy ma iny vkus.. ja zas mozem povedat ze dufam ze z toho ty vyrasties.. aaale skoda slov..

a este ti chcem povedat ze ked som sa tu prihlasoval, tak som si nastudoval o bmw, ale predovsetkym motory, nie co kde ma kazde auto od zaciatku vyroby bmw vytiahnute, ake zrkadla tam boli.. zato ze ty chces teraz pofrajerit ze sa vyznas v e30 m3 a rozoberas tu jeden moj zader na dvoch stranach.. radsej keby si to vysvetlil normalne na dva tri riadky, a nie skakal od designu po rozobrate dtm, atd..

dobre, vysvetlil si mi to, uz chapem ze vytiahnute blatniky mali m3, (na to co som sa pytal som sa odpovede aj tak nedockal, kedze niekto sa potreboval ukazat), viem ze zrkadla ktore sa mi nepacia su tiez z m3 e30 a odhrnace vyvinuli spickovy odbornici a mam si byt isty ze funguju.. ok, dakujem.. aj tak to nic nemeni na veci ze sa mi nepacia a bol som zvedavy na nazory inych nielen tvoj..
.

gerwolf

Sobota, 29. Decembra 2007, 12:34

Navrhujem založiť sekciu "Gustove prednášky" alebo "Nechajte si priateľsky poradiť od Gusta" alebo "Opýtajte sa Gusta na jeho zásadné postoje "live"". Gustík veď kliiid. Dá sa to aj inak. :lol:

xtreme

Sobota, 29. Decembra 2007, 12:49

gerwolf napísal:
Navrhujem založiť sekciu "Gustove prednášky" alebo "Nechajte si priateľsky poradiť od Gusta" alebo "Opýtajte sa Gusta na jeho zásadné postoje "live"". Gustík veď kliiid. Dá sa to aj inak. :lol:

:lol: :lol: :lol:
.

gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Sobota, 29. Decembra 2007, 13:42

Nejak ma napružil ten jeho prvy komentar, a rovno na najfajnovejsie veci :D

V skratke: v 80. rokoch bolo DTM prestavanym seriovym autom, preto potrebovalo upravy napr. na blatnikoch - aby sa dali namontovat kolesa s potrebnou sirkou. Dnesne DTM je cisty special, ktory je viac formula ako auto, takze je od zakladu inak navrhnuty.
Konec :D

gerwolf

Sobota, 29. Decembra 2007, 14:02

gusto napísal:

V skratke: v 80. rokoch bolo DTM prestavanym seriovym autom, preto potrebovalo upravy napr. na blatnikoch - aby sa dali namontovat kolesa s potrebnou sirkou. Dnesne DTM je cisty special, ktory je viac formula ako auto, takze je od zakladu inak navrhnuty.

No tak teraz si ma potesil. Vidis, ze to ide aj pekne a milo. Tu sa to tak robi. :D

gusto

Sobota, 29. Decembra 2007, 14:42

gerwolf napísal:
gusto napísal:

No tak teraz si ma potesil. Vidis, ze to ide aj pekne a milo. Tu sa to tak robi. :D

Dakujem za poucenie, ako sa to tu robi.. nic v zlom, ale si tu o pol roka kratsie :idea: :D

dracik.bmw
Autor témy
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Sobota, 29. Decembra 2007, 15:13

uz s tolko nehadajte radsej si pozrite novu seriu krasavcou... :lol: :lol: :lol:

gerwolf

Sobota, 29. Decembra 2007, 15:15

gusto napísal:
gerwolf napísal:
gusto napísal:

Dakujem za poucenie, ako sa to tu robi.. nic v zlom, ale si tu o pol roka kratsie :idea: :D

Som tu minimalne o pol roka dlhsie ako Ty :wink:

snoo
Kraj: Košický

Sobota, 29. Decembra 2007, 16:05

mam rad ked tu poniektory skacu do ludi co maju blizsie k bmw ako povacsina z vas dokopy. Nechcem aby to vyznelo, ze sa niekomu pcham do zadku, ale neda mi nekomentovat toto cele.. howk.
PS: myslim, ze to co pise gusto je prinosom a obohatenim o vedomosti tak sa k tomu tak aj postavte.. ;)
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Sobota, 29. Decembra 2007, 17:30

gusto napísal:
Max-Max napísal:
gusto, len ta opravim, ze zrkadla vseobecne nazyvane M3 su ako prve pouzite u 850CSi e31 , e30 M3 mala klasiku hranatu aku sme mali vsetci, DTM upravy nepocitam

Neopravujes ma - este som sa nestretol s tym, aby niekto oznacil tieto spataky tym, ze su 850 CSi, bez ohladu na to, kde boli pouzite skor, pojem M3 spatak priam zludovel. Chlapcovi sa ale nepozdavali spataky na e30M3, oznacil ich za zrkadla E36, ale tam sa nikdy nevyskytovali. Su to DTM spataky, tvarovane v aerodynamickom tuneli a keby neboli drahe jak svina, uz by som ich davno mal :D a ze ty mi ides vysvetlovat, ake spataky ma E30, tomu celkom nerozumiem, mas pocit ze ich nevidim dost casto? :o

oukej, ved sa rozumieme, nejaky si nastartovany, klud :wink:
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

gusto

Sobota, 29. Decembra 2007, 17:53

gerwolf napísal:
gusto napísal:
gerwolf napísal:
gusto napísal:

Som tu minimalne o pol roka dlhsie ako Ty :wink:

28. jul vs. 21. november

:?:

snoo

Sobota, 29. Decembra 2007, 18:12

gusto: si rozumny clovek tak sa na to vyser a nechaj to tak :) nepokazis si koniec roka.
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

xtreme

Nedeľa, 30. Decembra 2007, 01:08

snoo napísal:
mam rad ked tu poniektory skacu do ludi co maju blizsie k bmw ako povacsina z vas dokopy. Nechcem aby to vyznelo, ze sa niekomu pcham do zadku, ale neda mi nekomentovat toto cele.. howk.
PS: myslim, ze to co pise gusto je prinosom a obohatenim o vedomosti tak sa k tomu tak aj postavte.. ;)

ak to bolo na mna.. uznal som ze som sa kopol.. co som este mal urobit? mas pravdu, ja som rad ze som sa daco nove zasa naucil, ale dalo sa to aj takto pekne a jednoducho vysvetlit.. nie?

gusto: dik..
.

snoo

Nedeľa, 30. Decembra 2007, 01:29

som rad, ze o5 to tu je v normale ako ma byt ;) nepokazme si koniec roka a tesme sa z toho co nam zivot, alebo nase BMW prinasa kazdym dnom ;)

Fotky nikto nic? :roll:
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

xtreme

Nedeľa, 30. Decembra 2007, 19:29

na tu su fotecky.. mozna to poznate, je tem 42 stran , ale stoji za to si to pozriet..

http://forum.e30.cz/fotecky-z-ulice-t37 ... j+e34.html
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní