... všetko o BMW ...
xtreme napísal:gusto napísal:
ehm, myslim ze by si mal predat BMW (ak nejake mas) a dobrovolne opustit tento klub... minimalne do tej doby, nez si nastudujes zakladne informacie o legendarnych modeloch BMW![]()
nie kazdemu sa musi pacit vsetko co ostatnym..
ze to je m3 to som vazne nevedel.. ale kvoli tomu ze by som mal opustit klub? a predat bmw? si na praskoch? trocha mimo, nie?![]()
som sa vyjadroval len o tych vytiahnutych blatnikoch.. to je moj nazor a za tym si stojim.. v predu to vyzera dobre, ale ten zadny blatnik mi tam vobec nepasuje.. viac sa mi paci ako ma ten modry vytiahnute..
gusto napísal:vsak vies co si pisal..
Max-Max napísal:gusto, len ta opravim, ze zrkadla vseobecne nazyvane M3 su ako prve pouzite u 850CSi e31 , e30 M3 mala klasiku hranatu aku sme mali vsetci, DTM upravy nepocitam
xtreme napísal:gusto napísal:vsak vies co si pisal..
ten komentar nebol ani nemal byt odborny.. bol to moj nazor.. ked ho neakceptujes to je tvoja vec..
to ze viem malo o e30 m3 bude asi tym ze ma moc nezaujimali doteraz.. ja mam 5er, a zaujimam sa hlavne o e36tky.. chces mi povedat ze ty vies vsetko o baworoch? nedaj sa vysmiat..
co sa tyka tych lemov som sa pytal na nazory ostatnych.. tak nechapem preco to hned napadas.. o co ti ide? chces sa vytiahnut? si myslis ze kazdemu sa to paci??? skus trochu akceptovat aj nazory inych.. vidim ze ti to robi problemy..
k tej dtm uprave.. nevravim ze je zla, ale podla mna to vymysleli inzinieri v 90tych rokoch, odvtedy uz vela vody ubehlo.. sledujes dneskajsie upravy dtm? presne tie sa mi pacia.. spojlere,uhladene, lizatko, difuzor aj lemy...
tie zrkadla som videl po prvy krat, doteraz som poznal len m3 z e36tky.. a to aj na e30tkach.. tak prepaaaaccc..
za to ze ty si sa teraz kopol s tymi zrkadlami m3 tak ti mam navrhnut aby si sa dobrovolne vzdal clenstva? trocha chore, nemyslis?
inak dakujem tym co mi to vedia aj normalne vysvetlit ked sa kopnem.. je to sice hanba, ale aspon sa na tom poucim..