... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
andy320d napísal:Čaute, mám e46, 320 M6, 110 kw r. v. 28.12.2004, najazd. 140000km: 1. mám tam už zosilnene klapky? 2. Ak sú zosilnené, aj tak by som ich mal dat preč? 3. Ak z pôvodnej klapky odrežem iba tu osku, resp. hriadel s plieškom, zbytok hriadela ponechám, môže neako z klapky vypadnut ( nahrada by potom bola ta možnozt s tou 5 mm šrubkou v otvore po oske)? 4. Pokial prichádza do úvahy b.č. 3, mám dať odpojit aj EGR? Ďakujem za skoré odpovede, bo už zase nespím, kym mi neporadite ani bavora nevytiahnem z garage,radšej budem pozerat Šeherezádu ako čítat fóraDiky diky diky
Fuxxo napísal:no lenze ked ju odsraubujes tak ti tam ostane dierka po kazdej klapke :-) a vies co znamena dierka v sani
TOMI.KE napísal:Tiez tam idem dat tie zaslepky (diki swandes). Je to jednoduchsie riesenie ako po zapase s demontovanim a cistenim sania este riesit nejake klapky, Odvrtavat srubky alebo co. Takto nahodim zaslepky a mam to z krku. EGR uz mam vyradene, riesil som to odpojenim a upchatim hadicky podtlaku. Vyriesilo to moj problem so slabym tahom v nizkych otackach. Asi mi cez vadne EGR unikal podtlak. Dlhsie zohrievanie som nepostrehol a ani ziadna kontrolka mi nesvieti.