Tak pridam tu aj ja svoje zaciatky

kedze som auta nefotil lebo som nemal nato potrebu tak pridam sem fotky z netu. takze ako prve v zivote co som mal bol
Ford Scorpio combi 2.5Td prve auto zo zadnym nahonom

samozrejme to som zdedil po ocovy..potom som od oca dostal na narodeniny
Fiat uno 1.1 bolo to prve auto napisane namna

bohuzial po case muselo ist do srotu kedze mi z nezistenej pricini za jazdy zacalo horiet musel som sa snim rozlucit... dlhsi cas som bol bez auta potom som si kupil za 500€
Daewoo espero 1.5 16v do toho auta som prvy krat investoval co sa tyka hudby prvy zosilovac prvy subwoofer po case ma prestalo bavyt tak sa predalo kym som setril peniaze jazdil som na ocovom aute ktore bolo
Alfa romeo 166 2.0 16v TSak som mal nasetrene peniaze kupil som si
Fiat Marea 2.5td r5 to bola uz ina masina krasny zvuk 5 valca do neho som investoval uz vazne peniaze ale stala sa taka vec ze mi praskla olejova vana samozrejme neboli peniaze na opravu auto islo na predaj a nakoniec sa predalo za 1000€ zase som bol bez auta a zase sa setrilo nakoniec som mal nasetrene niejake peniaze pozeral som len tak z nudy inzeraty a buchlo mi do oci
Bmw ktore bolo za velmi slusnu cenu vo velmi slusnom stave a najlepsie bolo ze chalan ktory ho predaval byval cca 15 minut cesty odomna tak som ho isiel rychlo vyskusat z autom som bol spokojny a tak ho mam dodnes je tomu uz rok a nemenil by som zanic ine