... všetko o BMW ...
spec napísal:Tak sa pridam aj ja zaciatok na rodicovskom VW polo Classic 1,4 vykon nehoraznych 44kw potom uz moja Calibra co bol navacsi omyl aky som mohol kedy spravit a opel uz nikdy viac.
fioro napísal:moj cerveny trhac asfaltu, som ho musel predat, uz som s nim nemohol na cesty...
badboy8605 napísal:
...toto by aj mna zaujimalo...ja sa neskutočne bojim sadnuť si do škodovky a nie ešte sa na tom voziť,raz som musel šoferovať 120ku asi 10km mimo mesta a poviem,že viac než 60km/h som nešiel lebo som bol dosť dosrany-strašne auto ako s papieru..a aby som upresnil prečo sa bojim voziť na škodovke tak ten je jednoduchi a to skrz bezpečnosť,už som par nehod v malej rychlosti videl a nebol to pekny pohlad a vôbec ani v ocovej novej Fabii sa necitim moc dobre taka nestabilna črepina...
M3 lover napísal:
ked si ty dosrany vozit sa natom ostatny nemusia byt! vsetko je o zvyku...ale nech si hovori kazdy co chce zaciatky su natom idealne....prevadzkove naklady takmer ziadne, nahradny diel v kazdej garazi atd....to ma vsetko svoje caro, nic ti natom aute poriadne nefunguje a prave to je to, co robi sofera soferom....v nabliskanom novom aute za melon s automatom sa vie vozit kazdy *****
samozrejme som sa nechcel nikoho dotknut, ale ako som povedal vsetko je iba zvyk !
palo napísal:majo hod foto motora kde su tie webre
MuadDeeb napísal:
Plne suhlasim. Zakladna vybava: Srubovak, trinastka kluc, kladivo. A ten adrenalin vymerat priestor, ci tu aviu obehnes, ci to potom stihnes aj ubrzdit... To su casy. Dnes to uz na BMW nezazijes.![]()
![]()