... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666

???
 ??? potvrdim az po dalsich 100.000km zatial si len uzivam sladke jazdy
 potvrdim az po dalsich 100.000km zatial si len uzivam sladke jazdy 
 ak chces niejake info napis PM
 ak chces niejake info napis PMPepetko napísal:Ahojte
chcem sa opytat ci tu ma niekto realnu skusenost s LPG v E90, zaujma ma hlavne umiestnenie plynovej nadrze
pokial viem tak v E90 uz nie je dojazdove koleso
moja otazka znie
da sa nadrzka schovat pod kufor alebo je potrebne len mat tzv "bojler" v kufri ?
Dakujem
Pecho777 napísal:Prakticke skusenosti ...vyssia spotreba cca o liter co je automaticke pri prerabke na plyn ale kompenzuje to smiesna cena za liter LPG 49-56cent. 20€-400km na obsah 2,8 chvalihodneTichsi chod motora pri kludnej jazde co ma milo prekvapilo. Vykon by mal byt nizsi ale nejak to neregistrujem mal by totiz klesnut o cca 4%. Ja som osobne spokojny jazdim dlhe trasy a oplati sa mi to za 11 mesiacov mam investiciu do LPG naspat. Zaruka 60tis km nemam co riesit.

sopeko napísal:
KONECNE NORMALNY NAZOR, co vyvrati par dezinformacii o LPG + BENZIN
len dodam, ze 1x rocne menis filter za 7e ? + keby som mal lpg tak olej menim kazdych cca 12.000km, istota je istota
Pepetko napísal:[/quote]preco si si vybral prave bojler? kvoli kapacite? tam kde ti to prerabali ti povedali aky disk by sa tam mohol vmestit ? alebo si sa o to vobec nezaujmal
D
Ak sa Ti tam zmesti klasicka rezerva - resp. staci nieco ako 15ka disk s pneu 165/50 tak asi hej - len budes mat malu nadrz, tusim 43l co pri 80% plneni je 35l plynu...takze 350km dojazd.
Ja mam v mojom 318ti 80tku bojler:) Inac - to lpg by som isiel zas...ale zatial mam len 15tkm a jeden rok jazdenia...
good luck
Gloocky napísal:

moila napísal:Zdravim. Je to par rokov stara tema a mozno ste tie auta uz aj medzicasom pomenili, ale poprosil by som o aktualizaciu.
Ako teda Na lpg funguju tie novsie motory v e90tkach s odstupom casu?
Ma niekto plyn aj vo faceliftovej e90 s priamym vstrekom benzinu?