... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Pepetko napísal:Ahojte
chcem sa opytat ci tu ma niekto realnu skusenost s LPG v E90, zaujma ma hlavne umiestnenie plynovej nadrze
pokial viem tak v E90 uz nie je dojazdove koleso
moja otazka znie
da sa nadrzka schovat pod kufor alebo je potrebne len mat tzv "bojler" v kufri ?
Dakujem
Pecho777 napísal:Prakticke skusenosti ...vyssia spotreba cca o liter co je automaticke pri prerabke na plyn ale kompenzuje to smiesna cena za liter LPG 49-56cent. 20€-400km na obsah 2,8 chvalihodneTichsi chod motora pri kludnej jazde co ma milo prekvapilo. Vykon by mal byt nizsi ale nejak to neregistrujem mal by totiz klesnut o cca 4%. Ja som osobne spokojny jazdim dlhe trasy a oplati sa mi to za 11 mesiacov mam investiciu do LPG naspat. Zaruka 60tis km nemam co riesit.
sopeko napísal:
KONECNE NORMALNY NAZOR, co vyvrati par dezinformacii o LPG + BENZIN![]()
len dodam, ze 1x rocne menis filter za 7e ? + keby som mal lpg tak olej menim kazdych cca 12.000km, istota je istota
Pepetko napísal:[/quote]preco si si vybral prave bojler? kvoli kapacite? tam kde ti to prerabali ti povedali aky disk by sa tam mohol vmestit ? alebo si sa o to vobec nezaujmal
D
Ak sa Ti tam zmesti klasicka rezerva - resp. staci nieco ako 15ka disk s pneu 165/50 tak asi hej - len budes mat malu nadrz, tusim 43l co pri 80% plneni je 35l plynu...takze 350km dojazd.
Ja mam v mojom 318ti 80tku bojler:) Inac - to lpg by som isiel zas...ale zatial mam len 15tkm a jeden rok jazdenia...
good luck
Gloocky napísal:
moila napísal:Zdravim. Je to par rokov stara tema a mozno ste tie auta uz aj medzicasom pomenili, ale poprosil by som o aktualizaciu.
Ako teda Na lpg funguju tie novsie motory v e90tkach s odstupom casu?
Ma niekto plyn aj vo faceliftovej e90 s priamym vstrekom benzinu?