... všetko o BMW ...
Maysner napísal:jakmile se to zajede, tak i brzda bude. MattyX je na ni taky zvedavej
dodoIPD napísal:Detska sedacka by mala byt dalsia uprava, vek uz nato mas a frajerku tiez :))
Roman320 napísal:Krásne auto už od začiatku sledujem tento príbeh a fakt je to nádherao chvílu už budeš mať dvojníka len v červenej
325i coupé M-tech II http://img696.imageshack.us/i/dsc06629q.jpg/
Panak666 napísal:no ja mám foto viac a je to mtech II až na tie prahy to je fakt..už mi ostane zohnať len to...je to fakt velmi zachovalí kúsok a určite ho plánujem zobrať! e30 sa mi vždy páčila a teraz som pri peniazoch a prišla táto chce to ešte nieké úpravy ale nato nám je auto aby sme sa sním babrali a dávali mu to čo potrebuje
no podla toho co si predstravujes pod pojmom mtech II a dvojnik :)
mtech vidim zatim iba predny spojler a mozno kridlo :) dla foto tazko sudit, ale neni su tam ani prahy ani obklady dveri.... .) + je to chromak ak sa nemylim, teda neveim aky to je rok, ale na chromaka by skor patril mtech 1 :)
no nic na tom sa nemeni, ak chces e30 isto kup, bude nas este viac, a upravy opravy mtechy a podobne prasacinky si mozesm vzdy dotvorit podla seba :)