... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Toto sa môže stať len mne! (servis + prasknuté sklo)

Piatok, 11. Februára 2011, 08:00

MichalM napísal:
Každé BMW má svojho vlastného majiteľa...nemá jeden človek, alebo skupinka ľudí všetky BMW na slovensku...

:arrow:

TEMPUS AWT BAVARIA s.r.o. :

Ing. Vincent Vattai, Ing. Martin Sojka, Ing. Danica Rauová, Ing. Štefan Chudoba, Ing. Jozef Rusinko

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Auto Bavaria a.s. :

Ing. Jozef Rácz, JUDr. Karol Šiška, Silvia Kovácsová, Ing. Peter Mazán, Ing. Katarína Pápay

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DUNAUTO s.r.o.

Ján Bucsuházy, Katarína Bucsuházyová, Norbert Bucsuházy

Tempus-Bavaria s.r.o. :

Ing. Martin Sojka, Ing. Vincent Vattai

RIJA - Bavaria, s.r.o. :

Ing. Richard Závodský, Ing. Jaroslav Závodský

Regnum Bavaria s.r.o. :

Ing. Ján Selvek, JUDr. Róbert Selvek

T.O.B. s.r.o. : ( predajňa resp. firma má daňový nedoplatok za rok 2003 sumu vo výške 265.551 €....nechápem ako sa mohli zúčastniť na 2 verejných obstarávaniach, keď majú nedoplatky. a zákon to v tomto prípade neumožňuje...zujímavé... )

Ing. Pavol Gemmel, Marian Čičmanec, Milan Detko, Renáta Gemmelová, Roman Bitter, Vladimír Ondriška, Jaroslav Tomašák

MD-Bavaria Žilina, s.r.o. :

Milan Detko, JUDr. Dagmar Pikorová

=D> =D> =D>
som furt dumal, ci ten isty clovek vlastni aj BMW v TN aj v ZA... [som bol lenivy si to kuknut na ORSR]
ako vies o tom nedoplatku z roku 2003 ??
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

MichalM
Autor témy
Kraj: Trnavský

Piatok, 11. Februára 2011, 21:48

ORSR je múka oproti foaf.sk .....na tej stranke sa dozvies vsetko o cloveku...kto, kde, s kym, preco a ako....vyskusaj si ju....je to zaujimava stranka....a tam su pisane aj tie nedoplatky...
Živ Vás Boh...
Obrázok

MichalM
Autor témy
Kraj: Trnavský

Sobota, 12. Februára 2011, 14:49

Doplnam v ramci spokojnosti zakaznika, ze celne sklo mi v BMW v Nitre vymenili, ale .....

V pondelok 7.2. som volal s p. Snovákom co s tym sklom , že mam jedno riesenie, ten mi hned povedal , ze nie je v praci, ze je u doktora v BA, ze ked pride poobede do prace mi zavola...hovno! nezavolal...

V utorok som mu volal znova a povedal mi, ze sa do prace nevratil a tak mi nevolal. Navrhol som mu, ze si nedam menit to sklo u nich za 380€, ale ze ja si prinesiem sklo, tesnenie, lepiacu sadu a oni to spravia. Velmi ustretova a ferova vec si myslim na to , ze viem, ze to spravili oni i ked sa teda nechcu priznat. Povedal, ze v poriadku , ze to mozme spravit tak. Nakoniec sa ma spytal, ze aby sme mali v tom jasno, ze predpoklada, ze chcem aby mi to spravili zadarmo. Ja som mu povedal, ze jasne v piatok pride sklo ho donesiem zo vsetkym a vy to spravite. Ja dam material a vy pracu. Suhlasil. Zavolal som mu este za hodinu ci by sa dalo aj neake nahradne vozidlo zatial co to spravia, ze by som si vybavil par veci v Nitre. Samozrejme ze by som to riadne zaplatil. Opdpovedal, ze ma teraz klienta, ze mi zavola.

Hovno! nezavolal...

V piatok rano mi priniesli sklo, dal som ho do auta o 7:45 mi volal p. Snovak ci to plati, ze pridem a vymenime to sklo. Tak sme sa dohodli, ze pridem okolo pol10. Pridem vam tam, vylozime sklo, odovzdam auto (dokonca spravili papiere a obhliadku pri aute) a idem s p. Snovakom do kancelarie......
...........viete co mmi povedal?

Ze to sklo nebude zadarmo vymene, ze budem musiet doplatit......ale ze to spravia tak aby som bol spokojny....

Vravim mu, ze ci nieje na hlavu padnuty, ze naco som sem potom chodil, ked mi to mohli na parkovisku vymenit za pol hodinu za 28€ s DPH...teraz som dal 10€ na benzin aby som sem prisiel a budem v neakej skurvenej Nitre trcat 6hodin kym mi vymenite sklo...tak to Vam teda poviem, ze to zabil na 100%.

Nakoniec mi nic ine nezostavalo a nemal som naladu si brat sklo a vymyslat zas veci na pol dna tak som to relativne nechal tak a si vypytali 20,36€.

Vam poviem iba tolko...tym chrapunom vyjeb*nym by som si nedal uz ani koleso dofukat.....a nakoniec ako ste sa docitali to skoncilo tak , ze som to cele zaplatil ja sam.....

Spominal, ze im prislo avizo od importera a ze u nich prebehli zmeny, ale ako vidim len co som zas zbytocne vyhodil 1,30€ za obalku s listom, lebo aj tak si myslim, ze pokial sa odtial vsetci neod*ebu to tam bude stat za p*cu a nic sa nezmeni. Mozno spadla ozaj taka smola iba na mna, ale toto po tom co som s nimi diskutoval 1a pol mesiaca sa domnievam, ze to nahoda nie je.

Dnesnym dnom som skoncil s nimi na dobro, i ked mi p. Snovak povedal, ze dufa ,ze sa este uvidime moja odpoved bola, ze urcite nie, tak sa mi len zas pripisal dalsi s mnohych neschopnych zazitkov do pamati a len cakam na vhodnu chvilu a odje*at sa odtialto prec, lebo to co sa unas deje sa nedeje nikde.

Vdaka, za Vase komentare, nazory a dufam, a ani nikomu neprajem , aby prezil to co ja a vo vseobecnosti vobec.

Majte sa pekne, opatrujte sa a davajte si pozor....

p.s.:
Este doplnam, ze to sklo aj s tesnenim a lepidlom+primer ma stalo 125€...
Živ Vás Boh...
Obrázok

599BC
Kraj: Nitriansky

Streda, 27. Apríla 2011, 08:48

Dobrý deň.To čo sa stalo Vám v servise Rija Bavarija určite verím a o arogancii p.Snováka ani nehovoriac.Ja so m bol u nich na programovaní riadiacej jednotky prevodovky,čo malo trvať do troch hodín.Mne zavolali až po piatich hodinách.Pýtal som sa pre čo?Lebo mi vraj dali umyť auto.Umývanie auta dve hodiny?Bol som u nich už asi osem krát a nikdy mi auto neumývali.Po príchode domov som zistil,že sa mi nedá otvoriť strešné panoramatické okno.Následne som zistil,že tapacírovanie pod zadným motorčekom bolo otvárané(nezaložili dobre tesnenie a celé okolie bolo dochytané mastnými rukami od oleja) a preto som vedel,že s tým niečo robili.Samozrejme ako Vám si to nechcú priznať,a teda že si mám opravu zaplatiť.Oprava by stála tak min 1000eur.Nedalo by sa s Vami nejak inak spojiť?Chcem na nich podať sťažnosť výhradnému dovozcovi a ak to nepôjde cez nich,tak aj priamo do Mníchova na centrálu Bawaria group.

Ďakujem s pozdravom.

pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Streda, 27. Apríla 2011, 10:05

Len tak dalej chlapci. Nikomu nezavidim takuto blbu situaciu, ale som velmi rad, ze to nenechavate len tak, ale posielate staznosti na vyssie miesta. Mam pocit, ze ste asi prvi z tohto fora, co to zobrali za spravny koniec, ostatni len nadavaju ale nerobia s tym nic. A pokial niec nevybavite u nas, tak veselo priamo do Mnichova, tam si uz s nimi poradia, si myslim...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 27. Apríla 2011, 15:25

videl som v servisoch vselico, ci BMW, Fiat alebo dokonca v Skodovke... ziadna dobra skusenost... proste horor...

auto je v servise ze spadlo soferove okno do dvier... pri oprave mi zmizli mince z kastlika (zeby to vysali vysavacom ked upratovali len kastlik), nezapojili repro a poskodili mriezku na dverach... rozlamana... nastastie som to vyhadal ze to spravili v servise a uznali mi to... aby to nestacilo okolo dvier mi utrhli gumu, tak isto ze to opravia... aj opravili - kanagonom... cakal som na auto 2 hodiny co to lepili pol minuty a este dva dni mi smrdelo auto...

iny servis ina znacka: doviezol som ho do servisu s tym ze je tam vadny alternator a ze nech mi zavolaju kolko bude stat komplet cela oprava... den nic, na druhy den volam ja do servisu ze ako sa ma auticko... ze technici este nevedia posudit ci je ten alternator naozaj vadny a hladaju chybu inde... po prizvukovani ze chcem cenovu relaciu mi ju pan dal... 3ti den mi zas volaju ze zavada je v alternatori uz neviem presne co tam vykecaval o umelych kolikoch a ze cena je taka a taka ci chcem objednat, ano... ma prist nasledujuci den... volam tam neprisiel, obden zas volam... chceli nahodit alternator ale ze technik asi zle opisal cislo a prisiel im iny tak reobjednavaju... dalsie dva dni... volam: prisiel alternator, auto jazdi v poriadku... idem po auto pozeram na fakturu, diagnostika hentaka tamtaka vymeny co som ani nechcel... alternator drahsi o 40... nikto mi nevedel povedat co to na tej fakture je kedze technici tam uz neboli tak som sa na to vysral... sadol som do auta, smrad ako keby ho umyvali v oleji ale nikde nic spinave... aspon ze auto jazdilo ovela lepsie

na dalsom aute mi menili komplet prevodovku (v zaruke) s vystrelenym synchronom... diera ako past ze super... kym sa to vyhadalo ze to bola vyrobna vada ked sa to stalo aj inym ludom s tym istym typom auta asi nebude nahoda... mesiac bez auta neustale telefonaty a nakonec som sa dopracoval k autu... dost zvlastne ked som si pre auto prisiel dali mi ho len tak bez ziadneho papiera hned som rozmyslal co maju za lubom... az potom som zistil ze tie svine poslali papiere postou... faktura za vymenu prevodovky 1700 eur s poznamkou podpisane prosim odoslat... to vies nervy velke volam im tam ze ci si robia srandu... tak som tam znova dosiel nech mi spravia papier o vydani automobilu zo servisu kde bude pekne napisana vymena prevodovky na zaruku... zacali mi mavat pred nosom nejakymi vypismi z diagnostiky ze auto bolo 30x vytocene tocene cez 6000ot a ze to sposobilo rozbitie prevodovky... tak som sa ich este v klude pytal ako je mozne ze ked autu 6000ot skodi preco niesu daleko za obmedzovacom... tak nakonec dali papiere a salama leikum... v zivote nidy k nim naspat

hold nervam sa clovek nevyhne ale mam vsetko ako sa patri... odvtedy chodim do autorizovanych servisov len ako doprovod dat si caj z automatu a odviezt nestastnu osobu ktora si tam zverila do opatery svoj automobil

radsej si na autach robim vsetko sam... a co neviem vdaka bohu ze existuju aj sikovni garaz majstri ;)

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 15:45

Chlapci po vasich skusenostiach sa len utvrdzujem v tom, ze robim dobre - chodim na servis do Rakuska, do ZITTA Bruckneudorf (cca 40 km od Blavy). Cenovo sú +/- rovnako ako na Slovensku, hovoria tam aj po slovensky a pristup k zakaznikovi je neporovnatelny. Auto som mal za necele 2 hod. hotove a este mi zdarma poskytli nahradne vozidlo na tie 2 hod. Olej som si priniesol vlastny, z materialu dodali olejovy filter, tesnenie a nejake drobnosti (dokopy nech za 30 €), praca za 2 hod vychadza na 75 €/hod. Vymena oleja a prehliadka auta po 70k spolu 176,54 €. Viem, ze mi kopa ludi napise, ze na olej sa do servisu neoplati ist, ale ja sa s tym hrat nebudem a auto mam relativne nove, takze radsej idem do autorizovaneho servisu. Zda sa, ze na Slovensku si v BMW nenecham ani nafukat pneu (ak nebudem musiet).
Nechcem robit Rakusakom reklamu, ale ja som tam bol velmi spokojny a vratim sa tam zase.
Pre rypakov, auto mam sice z roku 2007, ale predchadzajuci majitel si ten bezplatny 5-rocny servis nezaplatil.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných