... všetko o BMW ...
jararak napísal:s tou spotrebou u octy si sa kus zjebal nie? ved to ma potom lepsiu ucinnost ako elektrocentrala, motor zere cca 2 litre na hodinu, je uplne jedno aky (na volnobehu)
inac ked ti to papa 15litrov, mal by si dochladzovat turbo aby ti coskoro neodislo
jararak napísal:v Ba by mala byt 10, max 11
v Po to vychadza tiez nejak tak
ale to su situacie so zapchami
neviem ako to mate v Tv, ale ked som tam az tak vela krizovatiek nebolo :)
ja ta len chcem upozornit nato ze ten motor ide uzasne, ale nepojde tak dozivotne pokial sa nebudes on troska starat.
hocico napísal:
Ked uz nieco tak:som z RS nie TV ani PO a ani BA.Mame tu jednu krizovatku jeden semafor a 2 kruhove.Spotrebu som dosiahol najmenej 9,1 a aj to som isiel ako sopel.Normalne jazdim na 12 po meste a 8,5 kombinovanu. Ci to veris alebo nie aj keby sa poskladam na tom 2tonovom 3litri a +automate memej nedosiahnem.Najmensia kombinovana ako som pisal bola 7.2 a to som uz siel fakt ako brzda.
jararak napísal:vidis a ten automat ma nenapadol, som si ta pomylil s inym clenom, on je z tv
no ale ked pises tieto spotreby tak tie niesu vobec az tak strasne
btw viem co je jazdit na dvojtonovom dizlovom pohrebaku
Spiderman napísal:ja jazdim na 530xd od septembra a dlhodobu mam 9,1. jazdim aj mesto aj vonku. aj 15l sa na tom da urcite spravit, ale len na chvilku, lebo potom to ide hned smerom dole![]()
a turbo ochladzujem aj ja
Spiderman napísal:ja jazdim na 530xd od septembra a dlhodobu mam 9,1. jazdim aj mesto aj vonku. aj 15l sa na tom da urcite spravit, ale len na chvilku, lebo potom to ide hned smerom dole![]()
a turbo ochladzujem aj ja