... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Jurica13
Autor témy
Auto: BMW 323Ci E46
Kraj: Bratislavský

Re: tuning/netuning

Nedeľa, 30. Januára 2011, 11:50

ja som rozmyslal nad drevenou kapotou a disky potiahnut do plyšu :D
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
herri13
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 30. Januára 2011, 20:25

Ja osobne Vam musim oponovat ( je to ale len moj pohlad).
Co sa tyka Mpacketu, tak ja som jeho zastancom. Mpacket nieje nejaky tuzinkovy doplnok, ale navrh navrharov z BMW je to proste original tuning od BMW.
To ze pisete, ze ho tu uz ma skoro kazdy, no a ? Aj v zaklade tu je kopec aut. Niekto da nove kola, niekto spusti auto a niekto oboje. Takze ci s Mpacketom, ci bez stale tu budu take iste aj ine auta.
V tvojom meste je kolko baworacikov s packetom a bez. U mna v BB ja, Tajtrlik a mozno este jedno. Ale v zklade aspon 5.
Je to len o tom, co sa tebe paci. M packet nenormalne ozivy, skrasli a omladi auto. Je to uplne nove auto.
Ale samozrejme ako pisal Kraken, treba najprv dat auto do dobreho tech.stavu a potom tunit. Je tu vela ludi co potunia, ale zo spodu je rozpadnute, ale aj vela co to robia opacne, par ich poznam osobne.
Na zaver, cokolvek spravis, v prvom rade sa to musi pacit tebe a nie ludom tu na fore. Ak sa ti paci packet tak ho daj ak nie tak nie.
Drzim palce pri prerabke a vela stastnych km.
( dufam, ze som nikoho neurazil). :D :D :D
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

andrish377
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 30. Januára 2011, 20:51

ak som to zle pochopil tak nech ma Kraken opraví, ale načrtol správne, nejde o to že si ten M packet dáš alebo nie, ale že tu sa skôr pozerá na optiku, lebo kočky na ulici nevidia že máš nové tlmiče alebo olej no M packet nárazník si všimnú skôr. Týmto sa nikoho osobne nechcem dotknúť. Len zastávam filozofiu mať auto najprv v poriadku po technickej stránke a potom sa možno zaoberať optickou stránkou. Toľko odo mňa :bmwball:

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 30. Januára 2011, 23:20

herri13 napísal:
Ja osobne Vam musim oponovat ( je to ale len moj pohlad).
Co sa tyka Mpacketu, tak ja som jeho zastancom. Mpacket nieje nejaky tuzinkovy doplnok, ale navrh navrharov z BMW je to proste original tuning od BMW.
To ze pisete, ze ho tu uz ma skoro kazdy, no a ? Aj v zaklade tu je kopec aut. Niekto da nove kola, niekto spusti auto a niekto oboje. Takze ci s Mpacketom, ci bez stale tu budu take iste aj ine auta.
V tvojom meste je kolko baworacikov s packetom a bez. U mna v BB ja, Tajtrlik a mozno este jedno. Ale v zklade aspon 5.
Je to len o tom, co sa tebe paci. M packet nenormalne ozivy, skrasli a omladi auto. Je to uplne nove auto.
Ale samozrejme ako pisal Kraken, treba najprv dat auto do dobreho tech.stavu a potom tunit. Je tu vela ludi co potunia, ale zo spodu je rozpadnute, ale aj vela co to robia opacne, par ich poznam osobne.
Na zaver, cokolvek spravis, v prvom rade sa to musi pacit tebe a nie ludom tu na fore. Ak sa ti paci packet tak ho daj ak nie tak nie.
Drzim palce pri prerabke a vela stastnych km.
( dufam, ze som nikoho neurazil). :D :D :D

mi tu nemáme smailík palec hore? sem by som ho dal, úplne súhlasim =D>
Obrázok

Jurica13
Autor témy
Auto: BMW 323Ci E46

Pondelok, 31. Januára 2011, 09:05

ved mne sa tiez paci m-paket, len by som chcel byt originalny ;)
ale sak nieco sa vymysli ;)
Obrázok

Ahmed
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Pondelok, 31. Januára 2011, 10:38

No m packet auto omladi... ale ja nemam zaujem omladzovat auto (e30) som rad ze je to stare auto a ze vyzera staro. Je pekne a Mtech na nho raz dam, ked uz bude vsetko hotove a nebude do coho pichnut...ale najprv musi fungovat ako ma. A ked si niekto dava m tech na e36 lebo chce omladit 16 rocne auto :roll: a balit na nho kocky :lol: tak to je jeho vec, len ci kocka ktora skoci na take nieco bude aj za nieco stat :?:
:D dufam ze som sa nikoho nedotkol, robte si auta ako sa vam pacia a aby ste sa v nich citili dobre....
Speed means freedom of the soul.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Utorok, 1. Februára 2011, 08:09

Ahmed napísal:
No m packet auto omladi... ale ja nemam zaujem omladzovat auto (e30) som rad ze je to stare auto a ze vyzera staro. Je pekne a Mtech na nho raz dam, ked uz bude vsetko hotove a nebude do coho pichnut...ale najprv musi fungovat ako ma. A ked si niekto dava m tech na e36 lebo chce omladit 16 rocne auto :roll: a balit na nho kocky :lol: tak to je jeho vec, len ci kocka ktora skoci na take nieco bude aj za nieco stat :?:
:D dufam ze som sa nikoho nedotkol, robte si auta ako sa vam pacia a aby ste sa v nich citili dobre....

pekne povedane, mozne aj moje sa raz docka m-paketu, ale zatial ma to auto ine potreby ako par naraznikov
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

marian 525td
Auto: E61 530d
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 3. Februára 2011, 20:10

suhlasim s tebov herri =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

dodoIPD
Auto: BMW

Štvrtok, 3. Februára 2011, 21:41

Priklad originalneho auta je napriklad Pistik a jeho E46 325i Coupe.

Vsetci si tu pchaju rozne "veci" na svoje auta.. ale tak to je kazdeho osobny postoj.

Ja si myslim ze kolesa + znizenie je zaklad uspechu.

Na E46 sa da dokupit kopec veci, Csl kufor zadny, facelift svetla, 18 kolesa napriklad BBS LM , BBS CH Black, a kopa dalsich , komplet M-paket, nejaky difuzor dozadu , dopredu podnaraznik, lipku alebo bocne listy, xenony, xenony do hmloviek, biele AE , M3 prednu kapotu (pre niekoho sa to moze zdat ze sa hras na M3 ale ... )

Je toho dost ,akurat ze nase e-shopy ponukaju len overene veci ktore kupuje kazdy. Ak chces nieco originalne , pozeraj e-bay.de popripade shopy ako modbargains.com , euroautosource.com a podobne..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 204 neregistrovaných