... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
herri13 napísal:Ja osobne Vam musim oponovat ( je to ale len moj pohlad).
Co sa tyka Mpacketu, tak ja som jeho zastancom. Mpacket nieje nejaky tuzinkovy doplnok, ale navrh navrharov z BMW je to proste original tuning od BMW.
To ze pisete, ze ho tu uz ma skoro kazdy, no a ? Aj v zaklade tu je kopec aut. Niekto da nove kola, niekto spusti auto a niekto oboje. Takze ci s Mpacketom, ci bez stale tu budu take iste aj ine auta.
V tvojom meste je kolko baworacikov s packetom a bez. U mna v BB ja, Tajtrlik a mozno este jedno. Ale v zklade aspon 5.
Je to len o tom, co sa tebe paci. M packet nenormalne ozivy, skrasli a omladi auto. Je to uplne nove auto.
Ale samozrejme ako pisal Kraken, treba najprv dat auto do dobreho tech.stavu a potom tunit. Je tu vela ludi co potunia, ale zo spodu je rozpadnute, ale aj vela co to robia opacne, par ich poznam osobne.
Na zaver, cokolvek spravis, v prvom rade sa to musi pacit tebe a nie ludom tu na fore. Ak sa ti paci packet tak ho daj ak nie tak nie.
Drzim palce pri prerabke a vela stastnych km.
( dufam, ze som nikoho neurazil).![]()
![]()
Ahmed napísal:No m packet auto omladi... ale ja nemam zaujem omladzovat auto (e30) som rad ze je to stare auto a ze vyzera staro. Je pekne a Mtech na nho raz dam, ked uz bude vsetko hotove a nebude do coho pichnut...ale najprv musi fungovat ako ma. A ked si niekto dava m tech na e36 lebo chce omladit 16 rocne autoa balit na nho kocky
tak to je jeho vec, len ci kocka ktora skoci na take nieco bude aj za nieco stat
![]()
dufam ze som sa nikoho nedotkol, robte si auta ako sa vam pacia a aby ste sa v nich citili dobre....