... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
svanto66 napísal:caute..mam origo xenony a vravite ze sa to nastavuje automaticky..mne svietia trosku dodola a chcel by som to podvihnut ak sa to da..teda da sa to nejako nastavit rucne? dakujem..
Roland85 napísal:
ano daju..aj ja som si ich trosku dvihal...na zadnej strane svetla je taky plastovy srob v tvare hviezdy, ja ho mam taky bielo zltý, ide do neho imbus 5-ka a tocenim si dvihas paraboly hore dole....mne to tiez ukazal kamos z BMW...a odvtedy konecne vidim na cestu....
K1ic0 napísal:kolko asi vyjdu take senzory na napravu??
a este ako zistia na STK ci to auto ma automaticke naklapanie a ci funguje tak ako ma?? lebo chcem kupit xenony a chlap co ich predava to nema.. aby som zato nedostal pokutu,,alebo nezobrali TP.. poradi niekto?
K1ic0 napísal:nik to neprerabal??
Inscene napísal:petoK kto tu vyprava ze nemusia mat automaticku regulaciu vysky svetiel to som nepovedal
jasne ze je to lahko zistitelne
HOVORIL SOM ZE KOPA AUT MA XENONY AJ KED PRITOM NEMA COCKU ANI OSTREKOVACE A MA TO OD VYROBY TAKZE TAK...
ja mam xenony orig bmw a pan debil na dopravnom inspektorate sa ani po opakovanej ziadosti neunuval dopisat tieto udaje do technickeho preukazu a polke 20 rocnych policajtov ktory ma zastavia a vylievaju si svoje ega na mne a na xenonoch musim ukazovat bmw knizku s vybavou takze tak