... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Re: E46 - Xenony

Streda, 26. Januára 2011, 11:58

rase napísal:
Viem vam namontovat xenony, policajt vam nezisti ci mate automaticke nastavovanie svetiel alebo nie, je nato riesenie , pri zapnuti svetiel sa vam simuluje pohyb reflektorov ako keby to malo automaticke stelovanie.. a ostrekovace su neni tiez problemom.

to je reč
a nech si vylížu

rase
Kraj: Trnavský

Streda, 26. Januára 2011, 22:36

TT-SIMIK napísal:
Aj E46 halogen má automaticke nastavenie svetiel do nadstavenej polohy po naštartovaní,ale to nemá s tým nič spoločné,dôležité aby v kabine nebolo kolečko na nadstavenie výšky, potom už ide lahšie ojebavat..... :lol: :lol:

vyslovene to kontroluju podla kolecka v kabine ?policajti nevedia, myslim ze ked mu poviem skuste zapnut svetla a same sa dosteluju tak ho uvarim a keby uz fakt prekazalo kolecko stelovanie svetiel tak da sa to hocikde prehodit aby neboloo vidiet ale stale ostalo funkcne.. tak by som to riesil ja.

jurasek
Autor témy
Auto: E46 sedan 320d 330xi
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 27. Januára 2011, 07:39

rase napísal:
Viem vam namontovat xenony, policajt vam nezisti ci mate automaticke nastavovanie svetiel alebo nie, je nato riesenie , pri zapnuti svetiel sa vam simuluje pohyb reflektorov ako keby to malo automaticke stelovanie.. a ostrekovace su neni tiez problemom.

kolko si pytas za taku srandu ? napis pm

jurasek
Autor témy
Auto: E46 sedan 320d 330xi
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 27. Januára 2011, 07:39

rase napísal:

kolko si pytas za taku srandu ? napis pm

TT-SIMIK
Auto: BMW

Štvrtok, 27. Januára 2011, 11:47

rase napísal:
vyslovene to kontroluju podla kolecka v kabine ?policajti nevedia, myslim ze ked mu poviem skuste zapnut svetla a same sa dosteluju tak ho uvarim a keby uz fakt prekazalo kolecko stelovanie svetiel tak da sa to hocikde prehodit aby neboloo vidiet ale stale ostalo funkcne.. tak by som to riesil ja.

Presne podla toho kolečka, preto si ho schovám inde pred sezonou.....potom ho už nemáš problém uvarit.....))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

rase

Štvrtok, 27. Januára 2011, 15:52

ten simulator vychadza cca 50e ,
univerzalna sada ostrekovacov cca 50e. vsetko je to nove zo zarukou ..

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 27. Januára 2011, 16:37

ja som si to spravil na e36 za 3.- E - jedno relatko, kondenzator, dioda a dva odpory..
ale ked e46 hybe pri zapnuti aj halogenmi tak naco ?
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

rase

Štvrtok, 27. Januára 2011, 16:41

Jasne da sa to urcite aj vyrobyt nejak , ja som to vydel dodavatela ze to mal vponuke .. ak to ma e46 origo tak netreba samozrejme :smile:

Roland85
Auto: BMW E46-320d/100kW

Piatok, 28. Januára 2011, 15:11

TT-SIMIK napísal:

Presne podla toho kolečka, preto si ho schovám inde pred sezonou.....potom ho už nemáš problém uvarit.....))))

Cauko...chcem sa opytat...ja mam v aute original xenon od výroby...aj to ovladanie mam bez nastavovacieho kolecka.ale stala sa mi taka vec ze sa mi pokazil light modul ci co to je a prejavilo sa mi to tak ze mi bud svetla vobec nazaplo alebo ked zaplo tak sa rozblikali ako stroboskop.bol som s tym aj v BMW a povedali ze mi odisiel ten modul, tak som zhanal, ale pre rychlost casu, lebo potrebujem chodit kazdy den autom tak som zohnal na nete len modul pre halogenove svetla s koleckom na nastavenie vysky....tak som ho skusil nahodit a svetla idu bez problemov, neblikaju a vzdy zapnu...aj po starte ked ich zapnem tak urobia pohyb, hore-dole a este sa mi daju teraz nastavit tym koleckom....co mi aj trosku vyhovuje.jedinou vadou je ze mi po starte BC ukazuje chybu prednych svetiel ale po zapnuti svetiel mi chybovost zmizne...len sa chcem spytat, kedze tu riesite policajtov a ako radi dojebavaju za xenon ci nebudu mi robit problemy kedze teraz mam modul s koleckom a xenon...lebo ked mu zacnem vysvetlovat ze preco to tak mam tak mi asi neuveri....dik

SN-silver
Auto: e46 320i m parketa
Kraj: Košický

Piatok, 28. Januára 2011, 15:19

a mas tam ostrekovace ? :D:D:D

Roland85

Piatok, 28. Januára 2011, 18:13

SN-silver napísal:
a mas tam ostrekovace ? :D:D:D

Jasne mam....a dokonca funkcne :D

TT-SIMIK

Pondelok, 31. Januára 2011, 11:36

Roland85 napísal:

Cauko...chcem sa opytat...ja mam v aute original xenon od výroby...aj to ovladanie mam bez nastavovacieho kolecka.ale stala sa mi taka vec ze sa mi pokazil light modul ci co to je a prejavilo sa mi to tak ze mi bud svetla vobec nazaplo alebo ked zaplo tak sa rozblikali ako stroboskop.bol som s tym aj v BMW a povedali ze mi odisiel ten modul, tak som zhanal, ale pre rychlost casu, lebo potrebujem chodit kazdy den autom tak som zohnal na nete len modul pre halogenove svetla s koleckom na nastavenie vysky....tak som ho skusil nahodit a svetla idu bez problemov, neblikaju a vzdy zapnu...aj po starte ked ich zapnem tak urobia pohyb, hore-dole a este sa mi daju teraz nastavit tym koleckom....co mi aj trosku vyhovuje.jedinou vadou je ze mi po starte BC ukazuje chybu prednych svetiel ale po zapnuti svetiel mi chybovost zmizne...len sa chcem spytat, kedze tu riesite policajtov a ako radi dojebavaju za xenon ci nebudu mi robit problemy kedze teraz mam modul s koleckom a xenon...lebo ked mu zacnem vysvetlovat ze preco to tak mam tak mi asi neuveri....dik

to že ti ukazuje chybu,tak to je tým,že tie modul čo si dal je z halogenov a ty potrebuješ xenonovy, fungovat to bude,ale halogeny maju odber 55w a xenony 35w a preto ti zasvieti check control, pretože to ukazuje nižší odber ako má modul nakodovany!!!!čo sa policajtov je to individualne....možno ani možno nie, každopadne ak to chceš mat legal, tak si vymen ten predny plast za ten svoj, tam nemalo čo odist a budeš to mat zase bez kolečka a hotovo.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Roland85

Pondelok, 31. Januára 2011, 21:09

TT-SIMIK napísal:

to že ti ukazuje chybu,tak to je tým,že tie modul čo si dal je z halogenov a ty potrebuješ xenonovy, fungovat to bude,ale halogeny maju odber 55w a xenony 35w a preto ti zasvieti check control, pretože to ukazuje nižší odber ako má modul nakodovany!!!!čo sa policajtov je to individualne....možno ani možno nie, každopadne ak to chceš mat legal, tak si vymen ten predny plast za ten svoj, tam nemalo čo odist a budeš to mat zase bez kolečka a hotovo.....

Ok...aj na to som uz myslel ze tam prehodim ten predny panel...este sa chcem opytat...teraz ked mam ten halogenovy modul....s koleckom, tak mi funguje automaticke nastavovanie svetiel?ci teraz to nefunguje? a dokazem len tym koleckom nastavovat? ci ako? lebo sem tam mi teraz aj vyhovuje ze mi svetla hlavne ked idem cez les mozem trosku podvihnut...a ked tam dam ten povodny predny panel bez kolecka tak s tymi svetlami uz asi nepohnem....ci? Dik

TT-SIMIK

Utorok, 1. Februára 2011, 11:08

Či to funguje,tak podla mna nie,neviem, aj ten modul čo máš sa dá nakodovat na xenony, a potom už kolečko nepôjde,len musiš niekoho najst kto to vie nakodovat......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

TT-SIMIK

Utorok, 1. Februára 2011, 11:08

Či to funguje,tak podla mna nie,neviem, aj ten modul čo máš sa dá nakodovat na xenony, a potom už kolečko nepôjde,len musiš niekoho najst kto to vie nakodovat......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných