... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
rase napísal:Viem vam namontovat xenony, policajt vam nezisti ci mate automaticke nastavovanie svetiel alebo nie, je nato riesenie , pri zapnuti svetiel sa vam simuluje pohyb reflektorov ako keby to malo automaticke stelovanie.. a ostrekovace su neni tiez problemom.
TT-SIMIK napísal:Aj E46 halogen má automaticke nastavenie svetiel do nadstavenej polohy po naštartovaní,ale to nemá s tým nič spoločné,dôležité aby v kabine nebolo kolečko na nadstavenie výšky, potom už ide lahšie ojebavat.....![]()
rase napísal:Viem vam namontovat xenony, policajt vam nezisti ci mate automaticke nastavovanie svetiel alebo nie, je nato riesenie , pri zapnuti svetiel sa vam simuluje pohyb reflektorov ako keby to malo automaticke stelovanie.. a ostrekovace su neni tiez problemom.
rase napísal:vyslovene to kontroluju podla kolecka v kabine ?policajti nevedia, myslim ze ked mu poviem skuste zapnut svetla a same sa dosteluju tak ho uvarim a keby uz fakt prekazalo kolecko stelovanie svetiel tak da sa to hocikde prehodit aby neboloo vidiet ale stale ostalo funkcne.. tak by som to riesil ja.
TT-SIMIK napísal:
Presne podla toho kolečka, preto si ho schovám inde pred sezonou.....potom ho už nemáš problém uvarit.....))))
SN-silver napísal:a mas tam ostrekovace ?:D:D
Roland85 napísal:
Cauko...chcem sa opytat...ja mam v aute original xenon od výroby...aj to ovladanie mam bez nastavovacieho kolecka.ale stala sa mi taka vec ze sa mi pokazil light modul ci co to je a prejavilo sa mi to tak ze mi bud svetla vobec nazaplo alebo ked zaplo tak sa rozblikali ako stroboskop.bol som s tym aj v BMW a povedali ze mi odisiel ten modul, tak som zhanal, ale pre rychlost casu, lebo potrebujem chodit kazdy den autom tak som zohnal na nete len modul pre halogenove svetla s koleckom na nastavenie vysky....tak som ho skusil nahodit a svetla idu bez problemov, neblikaju a vzdy zapnu...aj po starte ked ich zapnem tak urobia pohyb, hore-dole a este sa mi daju teraz nastavit tym koleckom....co mi aj trosku vyhovuje.jedinou vadou je ze mi po starte BC ukazuje chybu prednych svetiel ale po zapnuti svetiel mi chybovost zmizne...len sa chcem spytat, kedze tu riesite policajtov a ako radi dojebavaju za xenon ci nebudu mi robit problemy kedze teraz mam modul s koleckom a xenon...lebo ked mu zacnem vysvetlovat ze preco to tak mam tak mi asi neuveri....dik
TT-SIMIK napísal:
to že ti ukazuje chybu,tak to je tým,že tie modul čo si dal je z halogenov a ty potrebuješ xenonovy, fungovat to bude,ale halogeny maju odber 55w a xenony 35w a preto ti zasvieti check control, pretože to ukazuje nižší odber ako má modul nakodovany!!!!čo sa policajtov je to individualne....možno ani možno nie, každopadne ak to chceš mat legal, tak si vymen ten predny plast za ten svoj, tam nemalo čo odist a budeš to mat zase bez kolečka a hotovo.....