... všetko o BMW ...

Kraken napísal:dá sa to aj šmirglom, a potom preleštiť
 ja som neni  zručný :)... inak  chalani  kúpil  som  nakoniec  hadičku z oktávie je asi o 3 CM dlhšia ako  ta čo  som  tam  mal  ta spojková myslím ... závity rovnaké  akurát  to  tesnenie  v nútri by mohlo  prepúšťať
 ja som neni  zručný :)... inak  chalani  kúpil  som  nakoniec  hadičku z oktávie je asi o 3 CM dlhšia ako  ta čo  som  tam  mal  ta spojková myslím ... závity rovnaké  akurát  to  tesnenie  v nútri by mohlo  prepúšťať   dúfajme že nebude ... čo vy na to ?
  dúfajme že nebude ... čo vy na to ?

nazdar  no  napíšem  ti  na pokeci  fajn ... no momentálne je v dobrom  stave :) ... zanechal  si  ho  ozaj v rozumnom stave to  s ami  na tom  páčilo  veď  aj  v článku  vravím  že riadenie  brzdy  a  motor  ma  oslovili už v TN . Až to že to ťaha trošku  do prava momentálne nepamätam  či  aj  v TN to ťahalo ... preto by mala byť v blízkej  dobe geometria  za 30 € asi
  nazdar  no  napíšem  ti  na pokeci  fajn ... no momentálne je v dobrom  stave :) ... zanechal  si  ho  ozaj v rozumnom stave to  s ami  na tom  páčilo  veď  aj  v článku  vravím  že riadenie  brzdy  a  motor  ma  oslovili už v TN . Až to že to ťaha trošku  do prava momentálne nepamätam  či  aj  v TN to ťahalo ... preto by mala byť v blízkej  dobe geometria  za 30 € asi  

. Pýtal som sa teda známeho  že čo  sa mu  na aute predsalen  nepozdávalo  a on  že by  najradšej vymenil jeden z pomocných čapov riadenia tuším spomýnal pravý a že ručna   nebrzdí  ale to som vedel aj predtým inak že pohoda .  K tomu čapu  ako  je to  s financiami  a ktorý  part  to je ?
  . Pýtal som sa teda známeho  že čo  sa mu  na aute predsalen  nepozdávalo  a on  že by  najradšej vymenil jeden z pomocných čapov riadenia tuším spomýnal pravý a že ručna   nebrzdí  ale to som vedel aj predtým inak že pohoda .  K tomu čapu  ako  je to  s financiami  a ktorý  part  to je ?  

, niesom sice zo ziliny ale poznam to tam
 , niesom sice zo ziliny ale poznam to tam aj ked podla hodiniek to bolo 12.30 to by som nestíhal
 aj ked podla hodiniek to bolo 12.30 to by som nestíhal 

no mitis išiel som  tam na rýchlo  keby som  ti  to  dal na fore  vedieť  dve minúty pred odchodom   moc  by som tomu  nedal
  no mitis išiel som  tam na rýchlo  keby som  ti  to  dal na fore  vedieť  dve minúty pred odchodom   moc  by som tomu  nedal   už mám  číslo  tak  sa dohodneme  kedy tedy ...
  už mám  číslo  tak  sa dohodneme  kedy tedy ...