... všetko o BMW ...
 Asi tomu uz neni tak a toto je OT
  Asi tomu uz neni tak a toto je OTheroe napísal:
určite je to luxusnejšia trieda, na nič sa nehrajte BMWčkari zaslepení, nehovorím že má lepšie jazdné vlastnosti, ale je luxusnejšie....., bez debát..........
eko.fresh napísal:Superb sem nepatri -> http://www.skodaforum.sk/
Ja nic proti je to pekne auto ale nedosiel som na bmwklub.sk citat pribehy o superboch
Kedysi davno sa vsetko BMW non-related mazalo...Asi tomu uz neni tak a toto je OT
 ja to superbecko kvitujem
 ja to superbecko kvitujem  aspon ma s cim porovnavat
 aspon ma s cim porovnavat  ako sam pise chce sa vratit k bmw tak tu s toho nerobte Dramu
 ako sam pise chce sa vratit k bmw tak tu s toho nerobte Dramu 
 XY ludi tu dalo fotky k pribehomo co si kupili ako sekundarne auta k bmw apod...a tiez sa nerobilo ziadne haló. Ja som sem dal len par fotiek, skusenosti po tyzdni pouzivania a to je vsetko....potom sa tu akurat natahuju ludia skoda vs. bmw, co je lepsie apod.
  XY ludi tu dalo fotky k pribehomo co si kupili ako sekundarne auta k bmw apod...a tiez sa nerobilo ziadne haló. Ja som sem dal len par fotiek, skusenosti po tyzdni pouzivania a to je vsetko....potom sa tu akurat natahuju ludia skoda vs. bmw, co je lepsie apod. ale minimalne pohodlnejsie vozenie na rozobitych BA cestach to urcite je...
  ale minimalne pohodlnejsie vozenie na rozobitych BA cestach to urcite je...
 !
 ! z poslednych 3 stran pribehov a vysledky su :
 z poslednych 3 stran pribehov a vysledky su : a až 57% vlastní 13-25 ročné auto
  a až 57% vlastní 13-25 ročné auto   
  sopeko napísal:To znamená, že AŽ 7% ludí tu má maximalne 6 ročné autoa až 57% vlastní 13-25 ročné auto

... takže touto "štatistikou veku áut" by som sa neobháňal a nerobil posmech ...
 ... takže touto "štatistikou veku áut" by som sa neobháňal a nerobil posmech ...