... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

svanto66
Auto: E91 318d LCI
Kraj: Bratislavský

Re: E46/318i Prerabka odklapania zadnych sedadiel

Sobota, 20. Marca 2010, 10:31

no tak prihlasujem sa do problematiky :) sklapaciu opierku nastastie mam..aj ten vyrez tam je takze staci to len nejako dorezat alebo vysekat a bude to?
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

svanto66

Pondelok, 10. Januára 2011, 23:12

mam moznost kupit ski vak..chcem sa opytat ten ski vak to je uz komplet vsetko co k tomu treba v jednom alebo je to nejako rozdelene na viac casti? :-k inak ja mam face a ten vak je z predface bude to pasovat? :-k dakujem
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

Užívateľov profilový obrázok
Skypco

Pondelok, 10. Januára 2011, 23:25

...bohuzial tych rozdeleni je viac a tym padom aj skivakov..., napr. pri pevnom operadle je iny ako pri delenom a sklapatelnom..., takze zhanaj pri pevnom...

-Andrej-
Autor témy
Auto: BMW 318

Pondelok, 10. Januára 2011, 23:30

svanto66 napísal:
mam moznost kupit ski vak..chcem sa opytat ten ski vak to je uz komplet vsetko co k tomu treba v jednom alebo je to nejako rozdelene na viac casti? :-k inak ja mam face a ten vak je z predface bude to pasovat? :-k dakujem

ano je to celok, iba sa to tam namontuje a vybavené...
odpoved na druhú otázku je trošku komplikovanejšia, teoreticky by to tam mohlo pasovať aj z predface ALE sú tri alebo štyri druhy tých skivakov, každý má iný rozmer jeden je do coupe, druhý do limuzíny bez sklápacích sedadiel, tretí do limuzíny so sklápatelnými sedadlami štvrtý by mal byť teoreticky do kombi, tam neviem ako je to presne delené. Rozmery sú iné podľa delenia sedadiel. Takže moja odpoved je že ked je ten skivak z predfaceliflu ktorý ma skivak bez sklápatelných sedadiel tak ako ty tak by to mohlo pasovať, ale aj tak odporúčam to vyskúšať ak je to možné a reálne.

Ja zhánam tiež ten skivak ale akosi sa mi nedarí, keby si o niečom vedel tak daj vedieť. DIK.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 11. Januára 2011, 11:01

Skypco napísal:
...bohuzial tych rozdeleni je viac a tym padom aj skivakov..., napr. pri pevnom operadle je iny ako pri delenom a sklapatelnom..., takze zhanaj pri pevnom...

Nechcem sa hadat,ale predal som chalanovi skivak do sedanu zo sklapajucej verzie do pevnej a sedel ako rit na šerbel....))))Ale je možné,že touring má iné, asi teda.....)))Nepozeral som fans....
Naposledy upravil/-a TT-SIMIK v Utorok, 11. Januára 2011, 16:01, upravené celkom 1 krát.
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

svanto66

Utorok, 11. Januára 2011, 15:41

-Andrej- napísal:

ano je to celok, iba sa to tam namontuje a vybavené...
odpoved na druhú otázku je trošku komplikovanejšia, teoreticky by to tam mohlo pasovať aj z predface ALE sú tri alebo štyri druhy tých skivakov, každý má iný rozmer jeden je do coupe, druhý do limuzíny bez sklápacích sedadiel, tretí do limuzíny so sklápatelnými sedadlami štvrtý by mal byť teoreticky do kombi, tam neviem ako je to presne delené. Rozmery sú iné podľa delenia sedadiel. Takže moja odpoved je že ked je ten skivak z predfaceliflu ktorý ma skivak bez sklápatelných sedadiel tak ako ty tak by to mohlo pasovať, ale aj tak odporúčam to vyskúšať ak je to možné a reálne.

Ja zhánam tiež ten skivak ale akosi sa mi nedarí, keby si o niečom vedel tak daj vedieť. DIK.

no dufam,ze to bude pasovat...a ak budem o niecom vediet tak pisem :wink:
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

mono3
Auto: BMW X5 E53
Kraj: Žilinský

Utorok, 11. Januára 2011, 15:45

tiez sa pripajam k teme a som dalsi nestastnik kto si to nevsimol pri kupe ](*,)
uz sa to snazim riesit dost dlho ale je malo tych sedaciek co maju len ski vak a su na predaj :cry:

Roland85
Auto: BMW E46-320d/100kW
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 11. Januára 2011, 17:46

Caute...riesil som to iste...pri kupe ma ani nenapadlo ze to nebude mat sklapanie sedadiel...dost som bol z toho sklamany...lebo takto dam do kufra dve igelitky a som plny...akože v BMW to riadne dojebali...nemal som ani ski vak...tak som si ho kupil za 30 € z jednej buracky a myslel som si ze super zalozim to a bude to fajn....a dalsi sok bol ze mi tam nepasoval ani velkostou ani nijak...nakoniec so sa nasral . zobral vypilovacku vyrezal otvor ako bol potrebny, este asi 10 uprav vykonal,vytrapil som sa dost...ale nakoniec to namontoval. vysledkom je ze sa mi neda uplne zaklapnut stredova opierka tak ju mam stale sklopenu a z kufra to vyzera celkom OK aj ked ten kryt na ski vak tam vyzera ako pes na oko...lebo nedolieha uplne....ale aspon jednu vyhodu to ma...ze ked idem teraz lyzovat tak mi to auta netrcia mokre lyze....ale keby som vedel ze s tym budu taketo problemy tak sa na cely ski vak vyseram a dam si tam igelitove vrecko....

svanto66

Utorok, 11. Januára 2011, 21:47

Roland85 napísal:
Caute...riesil som to iste...pri kupe ma ani nenapadlo ze to nebude mat sklapanie sedadiel...dost som bol z toho sklamany...lebo takto dam do kufra dve igelitky a som plny...akože v BMW to riadne dojebali...nemal som ani ski vak...tak som si ho kupil za 30 € z jednej buracky a myslel som si ze super zalozim to a bude to fajn....a dalsi sok bol ze mi tam nepasoval ani velkostou ani nijak...nakoniec so sa nasral . zobral vypilovacku vyrezal otvor ako bol potrebny, este asi 10 uprav vykonal,vytrapil som sa dost...ale nakoniec to namontoval. vysledkom je ze sa mi neda uplne zaklapnut stredova opierka tak ju mam stale sklopenu a z kufra to vyzera celkom OK aj ked ten kryt na ski vak tam vyzera ako pes na oko...lebo nedolieha uplne....ale aspon jednu vyhodu to ma...ze ked idem teraz lyzovat tak mi to auta netrcia mokre lyze....ale keby som vedel ze s tym budu taketo problemy tak sa na cely ski vak vyseram a dam si tam igelitove vrecko....

#-o dufam,ze nebudem mat s tym podobne problemy #-o
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

svanto66

Streda, 12. Januára 2011, 20:42

ten skivak co mam moznost kupit je zo sklapacich sedadiel...no ja mam nesklapatelne sedadla..chlapik mi povedal,ze to bude pasovat len jedina chyba toho bude to,ze od kufra nie je kryt takze v kufry ho bude vidno...je to tak? :-k
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

-Andrej-
Autor témy
Auto: BMW 318

Streda, 12. Januára 2011, 22:22

svanto66 napísal:
ten skivak co mam moznost kupit je zo sklapacich sedadiel...no ja mam nesklapatelne sedadla..chlapik mi povedal,ze to bude pasovat len jedina chyba toho bude to,ze od kufra nie je kryt takze v kufry ho bude vidno...je to tak? :-k

to že ho v kufri bude vidno je pravda lebo originál sa ten skivak skladá z dvoch častí, ale to by som nevidel ako velký problém. Ale podla mojho názoru to tam na 99% pasovať nebude. Skivak ktorý pasuje do sklápatelných sedadiel predfaceliftu nepasuje do pevných sedadiel faceliftu, to je na 100% pred hodinou sme to riešili mali sme tu požičaný skivak. Skivak pre sklápatelné sedadlá je o niečo užší a vyšší.

Roland85
Auto: BMW E46-320d/100kW
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 13. Januára 2011, 19:55

Je to tak....nebude pasovat [-X ...len po upravach ake som musel urobit aj ja....ked ti bude chcciet niekto predat ski vak tka si ho najprv namontuj a potom zaplat....aby si nebol v soku ako ja ](*,)

Skypco

Štvrtok, 13. Januára 2011, 21:27

Takze verdikt je nasledovny..., skusali sme to krizom krazom tak ako pise Andrej..., lebo baworackeho materialu mame na nasej ulici dost:)..., Leo z BMW mi doniesol skivak (72 60 8 179 197) povodne urceny pre Andreja, ktoremu nepasol lebo ma pevne operadlo a tak sme zacali skusat dalej..., k dispozicii bol predface limo aj coupe aj 2x poface limo.., aj sklapatelne aj nesklapatelne:)..., a veru zistenie je nasledovne aj podla ETK..., existuju dva typy a to:

- pre pevne zadne operadlo je nizsi a sirsi (pravdaze vzdy podmienkou zadna opierka) Part number: 72 60 8 215 262 (259€)
Obrázok

- pre sklapatelne zadne operadlo je vyssi a uzsi (bol pouzity aj v E36 Touring) Part number: 72 60 8 179 197 (260€)
Obrázok

...a pasuju do limo, coupe, touring (cabrio ma iny)

Pre toho kto nema skivak a rozhodne sa to riesit existuje domontaz vratane prislusenstva a ma PNr: 72 60 9 410 808 a stoji 219€..., BMW ponuka aj navod:):

kubes05
Auto: e39 528i A lpg
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 13. Januára 2011, 23:16

ja som si to tiez vsimol az ked mi auto doviezli ze sa nedaju sklopit shit , ale vyriesil som to magnetickym nosicom na strechu rychla montaz maly rozmer cena do 100 kvalitnejsi a no problem :D aspon teda co sa tyka lyzi
___
e39 523iA ex
Mercedes 190 D ex
e36 316i ex
Mercedes C200 kompresor ex

svanto66

Štvrtok, 13. Januára 2011, 23:47

a to som sa tesil,ze budem mat konecne ski vak :?
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných