... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
svanto66 napísal:mam moznost kupit ski vak..chcem sa opytat ten ski vak to je uz komplet vsetko co k tomu treba v jednom alebo je to nejako rozdelene na viac casti?inak ja mam face a ten vak je z predface bude to pasovat?
dakujem
Skypco napísal:...bohuzial tych rozdeleni je viac a tym padom aj skivakov..., napr. pri pevnom operadle je iny ako pri delenom a sklapatelnom..., takze zhanaj pri pevnom...
-Andrej- napísal:
ano je to celok, iba sa to tam namontuje a vybavené...
odpoved na druhú otázku je trošku komplikovanejšia, teoreticky by to tam mohlo pasovať aj z predface ALE sú tri alebo štyri druhy tých skivakov, každý má iný rozmer jeden je do coupe, druhý do limuzíny bez sklápacích sedadiel, tretí do limuzíny so sklápatelnými sedadlami štvrtý by mal byť teoreticky do kombi, tam neviem ako je to presne delené. Rozmery sú iné podľa delenia sedadiel. Takže moja odpoved je že ked je ten skivak z predfaceliflu ktorý ma skivak bez sklápatelných sedadiel tak ako ty tak by to mohlo pasovať, ale aj tak odporúčam to vyskúšať ak je to možné a reálne.
Ja zhánam tiež ten skivak ale akosi sa mi nedarí, keby si o niečom vedel tak daj vedieť. DIK.
Roland85 napísal:Caute...riesil som to iste...pri kupe ma ani nenapadlo ze to nebude mat sklapanie sedadiel...dost som bol z toho sklamany...lebo takto dam do kufra dve igelitky a som plny...akože v BMW to riadne dojebali...nemal som ani ski vak...tak som si ho kupil za 30 € z jednej buracky a myslel som si ze super zalozim to a bude to fajn....a dalsi sok bol ze mi tam nepasoval ani velkostou ani nijak...nakoniec so sa nasral . zobral vypilovacku vyrezal otvor ako bol potrebny, este asi 10 uprav vykonal,vytrapil som sa dost...ale nakoniec to namontoval. vysledkom je ze sa mi neda uplne zaklapnut stredova opierka tak ju mam stale sklopenu a z kufra to vyzera celkom OK aj ked ten kryt na ski vak tam vyzera ako pes na oko...lebo nedolieha uplne....ale aspon jednu vyhodu to ma...ze ked idem teraz lyzovat tak mi to auta netrcia mokre lyze....ale keby som vedel ze s tym budu taketo problemy tak sa na cely ski vak vyseram a dam si tam igelitove vrecko....
svanto66 napísal:ten skivak co mam moznost kupit je zo sklapacich sedadiel...no ja mam nesklapatelne sedadla..chlapik mi povedal,ze to bude pasovat len jedina chyba toho bude to,ze od kufra nie je kryt takze v kufry ho bude vidno...je to tak?