... všetko o BMW ...
dior napísal:Neviem si rady s tým autom. Pod kapotou nevidím naftu po filtri.Môj postup bol takýto:
1- dal som dole hadičku pred filtrom pod kapotou a dal som zapaľovanie. Výsledok- nič, skôr nafta tiekla opačným smerom::
2- zadné sedadlo som vymontoval a odpojil som elektriku, dal som kľuč na zapaľovanie a čerpadlo pod sedadlom vodiča bzučalo.
3- vymontoval som čerpadielko v nádrži a dal som kontakty naspäť- išlo.ale netlačilo naftu,mal som dole hadičku, keď som kukol do nádrže tak z toho čerpadla viedla hadička do zbernej nádoby v ktorom bola nafta ale v hadičke ktorá viedla zo zbernej nádrže do motora bola prázdna. inak čerpadlo som aj vybral a pozrel na sitko- bolo o.k
4- dal som vše dokopy a dolial som naftu, mal som tam cca 15- 20l , teraz je tam aj 45, dal som na zapaľovanie a pozrel som pod kapotu- nafta nikde, som to robil 5-6x ale už bola baterka v prdeli tak som cez káble z druhého auta- 1.2l benzín čerpal prúd. som si ale všimol že to čerpadlo pod sedadlom vodiča zapne na cca 10 sekúnd a vypne sa preto som to opakoval tých 5-6x.
Ďakujem za radu. ak náhodou že niekto by vedel radu ale sa mu nechce vypisovať môže ma prezvoniť...0905 248 714
dior napísal:Ale aby nasálo to středotlaké pod řidičem nebo to v nádrži, tak ty hadičky a průchodky musí těsnit. Podle mne to tam někde tahá falešný vzduch - takže buď O-kroužek viz. dušanik, nebo je rozpojená hadička do té ejektorové pumpy v levé nádrži viz Miloš Žilina. Zavolej mi sem ...=>smazané.....ak mám v nádrži dosť nafty a netlačí dopredu tak buď je čerpadlo zlé pod prahom alebo upchané niečo?