Ahojte,
dovolil som si zalozit temu v ktorej sa budem postupne "chvalit" a zdielat zmeny urobene na mojom novom-starom BMW Z4.
Budem zdielat "starosti" a radosti.
Dufam ze Vas nebudem tymto obtazovat.
Nizsie mozete vidiet fotocky urobene v novembry 2010.
Mojho noveho milacika
e85 2003 som kupil koncom oktobra s najazdenimy
107 000km je to 2.5i 6V, 192Hp, 5M plne automaticka strecha.
Vsetky prvky su povodne, akurat boli dorobene
Xenonove svetla a
wind deflector - ktory som strasne chcel mat, a neni to sietka ale priehladne plastove "okno".
Kedze sa auticko momentalne nachadza v garazi, kde je umiestnene na zimny spanok, mozem sa pomalicky venovat drobnym opravam a "vylepseniam" s ktorymi sa chcem s Vami podelit.
Kedze som
autickar amater - manazerska krisa:) aj vymena kolesa, oleja, sviecok atd. je pre mna velka vec :)) preto sa delim o kazdy nas spolocny zazitok s mojim BMW.
Keby ste mali nejaku dobru radu od srdca, vzdy sem dam planovane zmeny, a v pripade ze mate nejaky fajn napad, rad si ho vypocujem - precitam:))
Planovane vymeny:
Vymena oleja - Castrol 10W-60 + budem musiet zrejme vymenit tesnenie na nadrzke olejom.
Vymena chladiacej zmesy + zla sprava je ze som musel dolevat uz destilovanu vodu zopar krat, preto sa budem musiet pozriet v com to je... nemam ani sajnu :)
Vymena brzdnej kvapalinyVymena A/C naplneVymena sviecok - ak mate zaujem kupil som 6 sviecok - originalne boli Champion, preto som si objednal tie iste a nie BOSH, iked som o nich rozmyslal, a 6 ks, ma vyslo do 30 eur. Na SVK stali asi 2ks 25 eur.
Otazka: Pocul som ze v ramci zivotnosti airbagov, ktore dosahuju zivotnost 10-12 rokov, by sa mali potom menit. Mate nejake skusenosti s tym?? resp. Tiez ste to riesili???
Kozmeticke upravy:
Vymena anteny - za kratsiu a krajsiu :)
Chip na automaticku strechu - sa moc netesim na tuto robotku, pretoze treba cvakat kable ale najprv sa je potrebne k nim aj dostat, ale vysledok by mal byt taky, ze pomocov BMW kluca, budem moct dialkovo otvorit a zatvorit strechu :))) sa mooc tesim
18tky kolesa - WSP Italy m6 replica - vymena za povodne 16tky + Hlinikove BMW ciapocky - musia byt :) som zvedavy kolko mi vydrzia na aute!!!

V plane je toho omoc viac, ale toto su priority.

tak dufam ze sa vam tema bude pacit