... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: odhad ceny opravy

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 01:39

Strechu nikdy neopravuj ked nechces zabit cloveka co od teba auto kupi a stane sa mu nieco podobne.

killian
Autor témy

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 11:40

Inscene napísal:

bobo ma pravdu zabudni ..realne tak liter aj to je vela ... len tak skus napisat robovi alebo sevcikovi kolko ti zato daju..podla mna to ani nezoberu lebo realnost predaja interieru je velmi mala ..predpokladam latkove obyc sedacky + stary volant + nejake radio na kazety + plastove listy ...

to su veci ktore sa daju predat moc viac toho nepredas (predajne veci su : sportove kozene sedacky v dobrom stave , M volant ,black cube listy alebo origo hlinik,M paka ,cierny strop atd,)

z vonkajsku ti toho vela neostalo ..kasna kapota blatnik 2x dvere + kufor to mas tak 300eur .. + nejake drobnosti nemas ani xenony predpokladam ..

cize ja to nevidim moc dobre ..

len tolko moj nazor .. ludia kupuju tu vybavu navyse ktoru nemaju bohuzial ak si mal zaklad auto nemas im co ponuknut

nad tym som uz rozmyslal, mal by som problem rozpradat napr interier lebo vybava je slaba ked neratam multifunkcny volant a hudbu harman kardon, takze auto sa bude na 90 percent opravovat. Baagoo mi ponukol diely za velmi dobru cenu

killian
Autor témy

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 11:42

dodoIPD napísal:
Strechu nikdy neopravuj ked nechces zabit cloveka co od teba auto kupi a stane sa mu nieco podobne.

ak sa to spravi kvalitne, vymeni sa stlpik atd tak nevidim az taky problem, samozrejme sa nebude stlpik vytahovat 20 centimetrov, to by bolo uz slabe ako zuvacka...

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 12:53

killian napísal:
nad tym som uz rozmyslal, mal by som problem rozpradat napr interier lebo vybava je slaba ked neratam multifunkcny volant a hudbu harman kardon, takze auto sa bude na 90 percent opravovat. Baagoo mi ponukol diely za velmi dobru cenu

od baagaa si vsetko skontroluj pri preberani... vsetko si premeraj... mne takto ostal jeden kus stlpika ktory bol maly, dvere ktore chytali naspodu hrdzu a doskriabane okno co som od neho vzal s foliou a az po odlepeni som nadaval ;)

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 13:53

ice.blade napísal:

od baagaa si vsetko skontroluj pri preberani... vsetko si premeraj... mne takto ostal jeden kus stlpika ktory bol maly, dvere ktore chytali naspodu hrdzu a doskriabane okno co som od neho vzal s foliou a az po odlepeni som nadaval ;)

Mne zas Baagoo poslal dve axiálky z ktorých jedna bola zahrdzavená a nešla nastaviť geometria, druhá bola OK. Po jednom telefonáte sme sa dohodli, že pri najbližšej objednávke mi dá zľavu v cene tej tyčky... takže pohodka :wink:

cobra11

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 16:54

draha nedavno v boku rozbila na totalku E36
pohnuty podvozok, stlpik uplne KO, pohnuta strecha

ako najlacnejsie riesenie vidim kupu druhej kasne.

druha kasna za 400€, lakovacku aj preskladanie zvladnem sam. este pehodit cisla karoserie a moze sa opat jazdit :D

dodoIPD
Auto: BMW

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 18:19

Len aby si ty/ona nesiel sediet.. Od noveho roka to idu brat dost vazne.

m4x
Auto: E60 545i

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 22:13

dodoIPD napísal:
Len aby si ty/ona nesiel sediet.. Od noveho roka to idu brat dost vazne.

hlavne, ze to pises ty !
!!! Obrázok ???

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 239 neregistrovaných