... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

killian
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Re: odhad ceny opravy

Utorok, 21. Decembra 2010, 15:31

.
Naposledy upravil/-a killian v Štvrtok, 3. Februára 2011, 18:18, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
chefino
Auto: E60 530xd LCI

Utorok, 21. Decembra 2010, 15:37

No, nepripútaný ísť kdekoľvek, viac ako 40km/h je o hubu. Ale aj keby menej, ten oproti môže ísť kilo ..... nechápem, čo je na tom taká frajerina hrať sa na taxikára a jazdiť bez pásu, prípadne aby ma zabil airbag pri čelovke ....

BTW pri tej korekcii volantom si sa náhodou nešuchol o brzdu?

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Utorok, 21. Decembra 2010, 17:37

za tie pasy si si mal veru tu hlavu tresknut poriadne ! aby si si navzdy zapamatal ze pasy maju v aute ozaj svoj vyznam !

co sa tyka auta...keby islo o blatniky, naraznik a podobne veci, nieje problem za par šupov nieco zohnat, streknut a predat....

ale prvu chybu si urobil ze si dal tu fotku sem....teraz uz len velmi tazko niekoho okabatis, aj keby to auto akokolvek dobre spravis... ako ti radia ostatni, skus s neho co najviac veci rozpredat a este sa ti aj mozno nieco vrati...
Agelias© by migo
///MARKETING

skoki
Auto: BMW e46 328i touring

Utorok, 21. Decembra 2010, 17:52

M3 lover napísal:
za tie pasy si si mal veru tu hlavu tresknut poriadne ! aby si si navzdy zapamatal ze pasy maju v aute ozaj svoj vyznam !

co sa tyka auta...keby islo o blatniky, naraznik a podobne veci, nieje problem za par šupov nieco zohnat, streknut a predat....

ale prvu chybu si urobil ze si dal tu fotku sem....teraz uz len velmi tazko niekoho okabatis, aj keby to auto akokolvek dobre spravis... ako ti radia ostatni, skus s neho co najviac veci rozpredat a este sa ti aj mozno nieco vrati...

mozno nechce nikoho okabatiť...
všetci tu pišete ako sa vam "hnusi" ze sa ojebava pri predaji aut a pritom by ste to tusim vsetci robili tiez... ](*,)

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Utorok, 21. Decembra 2010, 18:29

neviem či by oprava tohto auta bola legálna

ice.blade

Utorok, 21. Decembra 2010, 19:34

kkz nechapem ludi co tu radia rozpredat to na diely... videl som uz horsie buracky aut a videl som ich po oprave, boli tak pekne opravene ze ajked clovek co to predaval povedal ze auto bolo cez strechu a na bok buchnute tak to vedel predat

killian
Autor témy

Utorok, 21. Decembra 2010, 19:43

.
Naposledy upravil/-a killian v Štvrtok, 3. Februára 2011, 18:19, upravené celkom 1 krát.

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Utorok, 21. Decembra 2010, 20:12

no neviem, keď bude treba robiť nejaké zvary hore na streche tak by to potom asi neprešlo cez KO, už som par krat počul že s takym niečim bol problem

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Utorok, 21. Decembra 2010, 20:20

ice.blade napísal:
kkz nechapem ludi co tu radia rozpredat to na diely... videl som uz horsie buracky aut a videl som ich po oprave, boli tak pekne opravene ze ajked clovek co to predaval povedal ze auto bolo cez strechu a na bok buchnute tak to vedel predat

pozri, ide o to ze to bolo burane...a nie iba nejaky tukes...

ja by som takemu autu uz nikdy neveril....nech je opravene akokolvek chce
Agelias© by migo
///MARKETING

martin c
Auto: 520 d Touring
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Decembra 2010, 22:26

je to cele na zvazenie, faktom je ze burane auto ostane navzdy burane, ale zase na druhej strane aj autorizovany predajca znacky, takuto buracku dokaze opravit (samozrejme ak sa to oplati, poistka atd) nie je to nic nelegalne robia to bezne.

na tvojom mieste by som sa asi rozhodol nasledovne: viem na 100% ze premacknuta strecha sikovneho kutila neodradi a je mnoho takych, ktori po takychto burackach sliedia denne. takze by som to asi hodil na bazar za nejaku rozumnu cenu, ako havarovane vozidlo, urcite sa tak vyhnes do buducna problemom pri predaji, pretoze sa ta oprava nemusi niekomu podarit a jedneho dna, uz nebudes chciet pchat do toho peniaze. Auto ti zostarne ani sa nenazdas, bude po buracke, zvarane, dolakovane a strati uplne hodnotu.
Takto sa toho zbavis uplne legalne, dosetris par ojro a mas dalsiu e46. Co s nim uz bude dalej teba nemusi trapit.

ale rozhodnutie je uz samozrejme na tebe.

killian
Autor témy

Utorok, 21. Decembra 2010, 22:42

.
Naposledy upravil/-a killian v Štvrtok, 3. Februára 2011, 18:19, upravené celkom 1 krát.

martin c

Utorok, 21. Decembra 2010, 22:50

aky je to rocnik , vybava a do kedy ma platnu stk?
Naposledy upravil/-a martin c v Utorok, 21. Decembra 2010, 23:00, upravené celkom 1 krát.

ice.blade

Utorok, 21. Decembra 2010, 22:58

ono ak chces predat auto komplet az 2500 eciek tak na to mozes zabudnut pokial v tom nemas cierny strop, sportove sedacky, top stav interier, navigaciu a kopec inych sprostosti... radsej si sprav na dvore plac a rozober to, budes mat z toho viac penazi ale za dlhsi casovy interval...

ja by som sa na tvojom mieste pustil do opravy... osobne som mal pokrceny B stlpik s dverami a prahom... a pohoda... a to nehovorim ze firemne auta na ktorych jazdime u nas vo firme boli tolko krat burane ze uz by tomu autu podla slov na fore nikto neveril... na jednom aute chybal cely predok s motorom... a auto sa spravilo a je ok dokonca viac vystuzene a prevarene nez original takze je pevnejsie...

martin c

Utorok, 21. Decembra 2010, 23:03

ak to rozoberie co potom s TP a SPZ? uz to nie je take jednoduche ako kedysi...
na bazare su aj horsie buracky za ine ceny...
a kolko mu este dielov zostane ktore nikdy nepreda...

Inscene
Auto: beamer
Kraj: Trenčiansky

Streda, 22. Decembra 2010, 23:18

ice.blade napísal:
ono ak chces predat auto komplet az 2500 eciek tak na to mozes zabudnut pokial v tom nemas cierny strop, sportove sedacky, top stav interier, navigaciu a kopec inych sprostosti... radsej si sprav na dvore plac a rozober to, budes mat z toho viac penazi ale za dlhsi casovy interval...

bobo ma pravdu zabudni ..realne tak liter aj to je vela ... len tak skus napisat robovi alebo sevcikovi kolko ti zato daju..podla mna to ani nezoberu lebo realnost predaja interieru je velmi mala ..predpokladam latkove obyc sedacky + stary volant + nejake radio na kazety + plastove listy ...

to su veci ktore sa daju predat moc viac toho nepredas (predajne veci su : sportove kozene sedacky v dobrom stave , M volant ,black cube listy alebo origo hlinik,M paka ,cierny strop atd,)

z vonkajsku ti toho vela neostalo ..kasna kapota blatnik 2x dvere + kufor to mas tak 300eur .. + nejake drobnosti nemas ani xenony predpokladam ..

cize ja to nevidim moc dobre ..

len tolko moj nazor .. ludia kupuju tu vybavu navyse ktoru nemaju bohuzial ak si mal zaklad auto nemas im co ponuknut
e46 330i
e28 544i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 251 neregistrovaných