... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

BambusSK
Autor témy
Auto: BMW 530i E39
Kraj: Žilinský

E39 - stahovanie okien

Piatok, 21. Mája 2010, 11:17

viete mi niekto povedat ci je mozne aby boli nejak zamknute alebo vypnute ovladace okien vzadu :-s (E39 2001) lebo z prednych dveri idu okna v pohode iba tie zadne ovladace nereaguju (nie nie su tam kluky :D ) nevyzeraju byt vyzite
zeby odisli obe, este skusim rozobrat a pozret ci su zapojene :-k

Užívateľov profilový obrázok
Billy-sk
Auto: BMW 525 TDS

Re: E39 - stahovanie okien

Piatok, 21. Mája 2010, 11:48

V predu je pod tlacitkami take tenke dlhe tlacitko (zamok zadnych okien), ak je zatlacene, tak ovladace vzadu nefunguju - je to detsky zamok. Skus ho vypnut.

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Pondelok, 24. Mája 2010, 13:54

Billy-sk napísal:
V predu je pod tlacitkami take tenke dlhe tlacitko (zamok zadnych okien), ak je zatlacene, tak ovladace vzadu nefunguju - je to detsky zamok. Skus ho vypnut.

:lol: :lol: :lol: :lol:
keby to ozaj bolo ako pises, tak ma k tomu vystižný nick

BambusSK
Autor témy

Pondelok, 24. Mája 2010, 16:26

ja som vas len skusal :wink:

Billy-sk

Utorok, 25. Mája 2010, 07:38

:D Tak stane sa. Ja som mal volakedy OPEL a po 2 rokoch som prisiel na to ako sa zapina osvetlenie vo vnutri auta - dovtedy som vzdy otvaral dvere. :lol: :lol: :lol:

BambusSK
Autor témy

Utorok, 8. Júna 2010, 16:33

tak ked uz som dal jeden zaciatocnicky dotaz dam aj druhy zabite ma :mrgreen:
kontrolky oleja baterie a myslim ze to je motor (aspon to tak vyzera :D ) svietia prve dve na cerveno a motor z cervenej prepol na zltu ale iba ked otocim klucikom do 1 ked nastartujem vsetko hasne ziadne problemy nie su a keby boli predpokladam ze budu svietit aj pocas jazdy, mam to nejak rychlo ratovat alebo si elektronika a cidla ziju svoj zivot :idea: ked som bol na diagnostike pred kupou vraveli ze im tam vybiehaju nejake chybne hlasenia a ze ich vymazu, ma to s tym nejaky suvis?
:idea: majte trpezlivost so mnou :D

Billy-sk

Streda, 9. Júna 2010, 10:41

Kontrolka oleja svieti pred nastartovanim, lebo nemaze a neni tam tlak, kontrolka baterie - lebo nedobija, po nastartovani to zhasne, lebo uz zacne dobijat aj mazat. Tak to ma byt! Dalsou vyhodou je ze aspon vies pred startovanim ze kontrolky funguju a ze sa nestane ze za jazdy nemaze a kontrolka nesvieti len preto ze je pokazena - to by si zadrel motor. Takze ak sa ti rozsvieti kontrolka mazania za jazdy, tak okmazite zastat a doliat olej! Ale nastastie tieto auta ta na to upozornia skor, ze uz maju malo oleja.

BambusSK
Autor témy

Streda, 9. Júna 2010, 10:55

super toto som potreboval pocut 8) diky

miloE39
Auto: BMW E39 530D sport
Kraj: Trenčiansky

Streda, 9. Júna 2010, 13:08

Billy-sk napísal:
:D Tak stane sa. Ja som mal volakedy OPEL a po 2 rokoch som prisiel na to ako sa zapina osvetlenie vo vnutri auta - dovtedy som vzdy otvaral dvere. :lol: :lol: :lol:

Billy tak schvalne ja mam aj rrobotny opel astra F a tiez stale otvaram dvere ked chcem zapnut osvetlenie da sa to aj inak? :-k

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Streda, 9. Júna 2010, 14:09

Billy-sk napísal:
Kontrolka oleja svieti pred nastartovanim, lebo nemaze a neni tam tlak, kontrolka baterie - lebo nedobija, po nastartovani to zhasne, lebo uz zacne dobijat aj mazat. Tak to ma byt! Dalsou vyhodou je ze aspon vies pred startovanim ze kontrolky funguju a ze sa nestane ze za jazdy nemaze a kontrolka nesvieti len preto ze je pokazena - to by si zadrel motor. Takze ak sa ti rozsvieti kontrolka mazania za jazdy, tak okmazite zastat a doliat olej! Ale nastastie tieto auta ta na to upozornia skor, ze uz maju malo oleja.

ked nemaze to nemusi znamenat ze mas malo oleja... moze byt umrete cerpadlo alebo zasraty sací koś oleja... to ja len na margo toho aby niekto hned nedolieval olej pokial sa nepresveci ze ho tam ma na mierke dost :wink:

oseldusan
Auto: Ex E39, E61, F10,G05

Streda, 9. Júna 2010, 19:11

miloE39 napísal:
Billy tak schvalne ja mam aj rrobotny opel astra F a tiez stale otvaram dvere ked chcem zapnut osvetlenie da sa to aj inak? :-k

No ja som kedysi ma Opel Kadett a tiez som po dost dlhom case prisiel na to ze sa vnutorne osvetlenie zapina povytiahnutim ovladaca stretavacich ( parkovacich ) svetiel smerom ku mne. Dovtedy som to tiez riesil otvaranim dveri :D
ex E39 525D facelift
ex E61 530XD facelift
F10 530XD
G05 45e
I20 xdrive60

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Streda, 8. Decembra 2010, 20:50

Nejde mi stahovanie okien lavych prednych a lavych zadnych dveri. Niekto nejake napady a rady predtym, nez na to cez vikend pozriem ? Dik

528i, 97

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 10:23

ja by som sa pozrel ci tam je vobec motorcek, skusil by som ho napojit na stranu kde ide, ci je vobec funkcny, u predface sa lubili velmi kazit (hlavne tie zadne), uz som videl aj pripad ze vzadu bolo okno vypodlozene drevenymi spalikmi a nebolo tam vobec nic elektroniky
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

BMW 07
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 13. Decembra 2010, 00:00

jararak napísal:
uz som videl aj pripad ze vzadu bolo okno vypodlozene drevenymi spalikmi a nebolo tam vobec nic elektroniky

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.... smejem sa, lebo takýto poklad som našiel aj v mechanike otvárania zadného okna vo svojej bývalej e39. Normálne drevené prkno a o oceľovom lanku ani chýru... zrejme prasklo a takáto "oprava" bola najlepšia =D> Skoro som odpadol od smiechu fakt ...
Auto bolo kupované po majiteľovi zo Slovenska, takže náš národ sa opäť nezaprie ](*,)
MHD BB
BMW e39 530D A Touring - Anthrazit metallic -ex
BMW e39 525tds A Touring - Cosmoschwartz - ex
BMW e36 316i Compact - Montrealblau- ex
Renault Clio 1,6 RXE - ex (prvé auto - ďakujem za pochopenie)

--------------- BMW 4 ever ------------------

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných