... všetko o BMW ...
Billy-sk napísal:V predu je pod tlacitkami take tenke dlhe tlacitko (zamok zadnych okien), ak je zatlacene, tak ovladace vzadu nefunguju - je to detsky zamok. Skus ho vypnut.
Billy-sk napísal::D Tak stane sa. Ja som mal volakedy OPEL a po 2 rokoch som prisiel na to ako sa zapina osvetlenie vo vnutri auta - dovtedy som vzdy otvaral dvere.![]()
![]()
Billy-sk napísal:Kontrolka oleja svieti pred nastartovanim, lebo nemaze a neni tam tlak, kontrolka baterie - lebo nedobija, po nastartovani to zhasne, lebo uz zacne dobijat aj mazat. Tak to ma byt! Dalsou vyhodou je ze aspon vies pred startovanim ze kontrolky funguju a ze sa nestane ze za jazdy nemaze a kontrolka nesvieti len preto ze je pokazena - to by si zadrel motor. Takze ak sa ti rozsvieti kontrolka mazania za jazdy, tak okmazite zastat a doliat olej! Ale nastastie tieto auta ta na to upozornia skor, ze uz maju malo oleja.
miloE39 napísal:Billy tak schvalne ja mam aj rrobotny opel astra F a tiez stale otvaram dvere ked chcem zapnut osvetlenie da sa to aj inak?
jararak napísal:uz som videl aj pripad ze vzadu bolo okno vypodlozene drevenymi spalikmi a nebolo tam vobec nic elektroniky