... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
eko.fresh napísal::mrgreen: vsak tie motory niesu zo skla, kludne mu ujeb. Ale z mierou. Ale 15km ho podtacat po 2000ot. nemuis
eko.fresh napísal::mrgreen: vsak tie motory niesu zo skla, kludne mu ujeb. Ale z mierou. Ale 15km ho podtacat po 2000ot. nemuis
Inscene napísal:napr e46 ma taku vychytavku ze sa paka nevraca do neutralu ale ostava v 5tke![]()
patres napísal:A doplnim ze pri jazde sa ovela lepsie dostane olej do kanalikov ako ked stojite.
Ico2311 napísal:
Presne toto mi bolo povedane aj mechanikom BMW a este ze nemaze spojku , cize mne mozno preto vrzga spojka,teda vrzgala, od teraz ako ho nezohrievam na volnobehu (pri stati) tak nevrga nic, toreticky to moze byt aj preto,lebo je zima ...ci nie ?
Ico2311 napísal:A este by ste mi mohli niekto vysvetlit to s tym olejom a vodou(zohrievanie). Teda sa nemam drzat palicky na palubovke?
patres napísal:
Je to jednoduche. Na palubovke je ukazovatel teploty vody. Ked je uz v strede je voda zohriata , co sa ale o oleji v motore povedat neda. Tomu to trva ovela dlhsie. Daj tomu zopar km naviac a mozes vklude nakladat