... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Dude_182
Autor témy
Auto: e39 530D Tour 142kw
Kraj: Banskobystrický

BMW 530d úpravy HELP

Sobota, 30. Októbra 2010, 17:46

Ahojte.
Kúpil som v nemecku BMW530d rv. 2001 máj, a splnil som si tak svoj sen.

Mám ale niekolko otázok. Všimol som si pri čítaní fóra že je tu neskutočne vela šikovných
ludí ktorý vedia velmi vela o týchto autách.
Moja prvá otázka je, aký model mám BMW je to E39 ako si myslím alebo? Ako to zistím?

Moja druhá otázka je.. Mám v aute NAVI,TV.... v kufri 6cd menič. To má asi vela týchto aut ale
ja by som chcel prirobiť aux dáky alebo usb koli hudbe. Viete mi poradiť niečo lacné jednoduché ?

Prikladám fotku mojej lásky keď asi pred dvomi týždnami ešte bola na prevozných značkách.(sám som fotil :D)
Obrázok
EX Mitsubishi SpaceStar :D

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: BMW 530d úpravy HELP

Streda, 24. Novembra 2010, 09:21

ano je to e39, dokonca pofaceliftovy model, avsak s dalsimi otazkami ti nepomozem, sam na nich hladam momentalne odpoved, niekto ju pozna?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

partizan
Auto: E39 530dymivych
Kraj: Košický

Streda, 24. Novembra 2010, 10:19

No aux vstup sa da dokupit k tymto autam co maju 16:9 navi (mozno to pasuje aj na ine - neskumal som)
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/530d-M57/LHD/M/2002/october/browse/audio_navigation_electronic_systems/retrofit_auxiliary_connection/

To ze kde a za kolko sa da zohnat sa nepytajte lebo ja som uz na stastie zdedil auto kde to uz bolo namontovane :D

jararak

Streda, 24. Novembra 2010, 17:52

ti to vymontujem z auta ;D
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

kouBaMW
Auto: pár rezavých ešusů
Kraj: Zahraničie

Streda, 24. Novembra 2010, 20:13

ty kraso, ja myslel ze to je fotka sosla nekde z katalogu Obrázok

jararak

Streda, 24. Novembra 2010, 20:56

troska nepasuje kapota

btw, partizane, mal som dlhsi rozhovor s airbornom a ten mi povedal, ze vraj tuto ficurku je mozne domontovat az do aut tesne pred tvojim cize 2002 a nejaky vysoky mesiac
bmwcoding.sk

partizan
Auto: E39 530dymivych
Kraj: Košický

Streda, 24. Novembra 2010, 21:07

Rony
Auto: E46 320D 110kW
Kraj: Prešovský

Streda, 24. Novembra 2010, 21:34

BMWpositiv

Štvrtok, 25. Novembra 2010, 10:35

...no asi takto:
- pokial sa rozhodnes pre podobnu picovinku ako dal do linku tuto kolega, tak musis ratat s tym, ze sa to zapaja do vstupov pre CD wechsler, cize tym padom musis CD wechsler odpojit, sucasne nemozes pouzivat obidve zariadenia, iba ak by si zakazdym poprepajal kable bud na CD menic alebo na interface...
- ja na svojom aute mam DICE Interface for iPod, je to nieco podobne ako ta picovina z Polska, akurat ze sa k tomu da napojit len iPod/iPhone, ovladanie je cez CD menu na 16:9 monitore, co tiez nie je ziadna sranda to pocas jazdy ovladat a treba na to dost trpezlivosti a nervov, aby si clovek na to zvykol...
- v aute mam aj AV vstup len neviem presne ci je to sucasne aj AUX vstup, mam tam napojeny DVD prehravac, samozrejme ze to zere aj CD mp3 subory, keby tam bol aj USB vstup tak aj to by pochopitelne fachcilo, lenze problem je v tom, ze musis mat odblokovanu TV funkciu za jazdy, aby ti obraz isiel aj pocas jazdy, pretoze sa to prepina v menu TV na AV vystup, inac nebudes schopny na monitore nic vidiet, aka pesnicka ti momentalne hra, aj ked zvuk ti napriek zablokovaniu obrazu pojde a dalsia vec co je, tak vstup na audio je len mono, cize vysledny zvuk je dost na chuja, ale pri prehravani filmu to postacuje, pri hudbe je to dost bieda...
- na eBay som davnejsie pozeral ci nahodou nedostat CD wechsler s prehravanim mp3 CD a zaroven aj s USB mp3 vstupom, nasiel som len CD wechsler s prehravanim audio CD alebo mp3 CD a na prehravanie USB mp3 je samostatny interface, ale tym padom nemozes mat zaroven napojeny aj CD wechsler...

...tot len moj nazor na danu problematiku, clovek by si pri pohlade na kablovacku ktora je v kufri pomyslel, ze by tam zapojil aj mikrovlnku s kavovarom zaroven, len by to nemohlo byt BMW...

jararak

Štvrtok, 25. Novembra 2010, 11:45

ifon sice mam, ale nieje moj (priatelkyn) takze to by nebolo stale riesenie :(, este tak 3,5mm jack by som bral kedze kazdy rozumny telefon ma uz taky vystup, popripade redukciu nato.

skor by ma zaujimalo to aux co mas a ake to av mas.

to ze tv je blokovana ma az tak netrapy, to sa coskoro vyriesi ;)
bmwcoding.sk

Maco
Auto: visavytena pajta

Sobota, 27. Novembra 2010, 19:23

Krasny povoz :P ked chces vediet co mas presne za auto, aky presny datum vyroby, co vsetko tam mas napis do auto-motivu mail ohladne vypistu vybavy, ludia su tam normalny mne to polu do 15 min obratom povacsinou :smile:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

jararak

Nedeľa, 28. Novembra 2010, 19:13

jo, automotiv je v tomto super, 2 krat dobra skusenost ;)
bmwcoding.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných