Štvrtok, 25. Novembra 2010, 10:35
...no asi takto:
- pokial sa rozhodnes pre podobnu picovinku ako dal do linku tuto kolega, tak musis ratat s tym, ze sa to zapaja do vstupov pre CD wechsler, cize tym padom musis CD wechsler odpojit, sucasne nemozes pouzivat obidve zariadenia, iba ak by si zakazdym poprepajal kable bud na CD menic alebo na interface...
- ja na svojom aute mam DICE Interface for iPod, je to nieco podobne ako ta picovina z Polska, akurat ze sa k tomu da napojit len iPod/iPhone, ovladanie je cez CD menu na 16:9 monitore, co tiez nie je ziadna sranda to pocas jazdy ovladat a treba na to dost trpezlivosti a nervov, aby si clovek na to zvykol...
- v aute mam aj AV vstup len neviem presne ci je to sucasne aj AUX vstup, mam tam napojeny DVD prehravac, samozrejme ze to zere aj CD mp3 subory, keby tam bol aj USB vstup tak aj to by pochopitelne fachcilo, lenze problem je v tom, ze musis mat odblokovanu TV funkciu za jazdy, aby ti obraz isiel aj pocas jazdy, pretoze sa to prepina v menu TV na AV vystup, inac nebudes schopny na monitore nic vidiet, aka pesnicka ti momentalne hra, aj ked zvuk ti napriek zablokovaniu obrazu pojde a dalsia vec co je, tak vstup na audio je len mono, cize vysledny zvuk je dost na chuja, ale pri prehravani filmu to postacuje, pri hudbe je to dost bieda...
- na eBay som davnejsie pozeral ci nahodou nedostat CD wechsler s prehravanim mp3 CD a zaroven aj s USB mp3 vstupom, nasiel som len CD wechsler s prehravanim audio CD alebo mp3 CD a na prehravanie USB mp3 je samostatny interface, ale tym padom nemozes mat zaroven napojeny aj CD wechsler...
...tot len moj nazor na danu problematiku, clovek by si pri pohlade na kablovacku ktora je v kufri pomyslel, ze by tam zapojil aj mikrovlnku s kavovarom zaroven, len by to nemohlo byt BMW...