... všetko o BMW ...
m4x napísal:aj ja chcem 6.1/1000km
neviem kde jazdite, no ja som si tie hodnoty nevymyslel
heroe napísal:chlapi, naozaj ma serú už tieto témy čo tu čítam stále len, že hociktorý R6 žere rovnako ako 316i - to je pitchovina, tým sa len chlácholíte lebo Vám vadí že jazdíte prinajlepšom za 9 litrov, chodte s takýmito názormi už konečne do riti, ja má M43B16 a jazdím odkedy som ho kúpil do 7 litrov normálne predpisová jazda, jasné že sa dá aj za viac, ale keďže neviem prečo by som sa mal z každej križovatky dostať prvý alebo ísť po ceste 110 km/h, tak neviem ani ako by mohla dopadnúť spotreba, vaše 6 valce si so svojimi 7 litrami môžte strčiť akurát tak do riti nikdy tomu neuverím a ani Vy nie.
Ak potrebuješ auto čo ti nebude žrať a chceš e36 tak jedine 316i, holt objem neoklameš teda aspoň nie pri rovnakých generáciách motorov, ak chceš jazdiť za 9l tak od 320 vyššie.
A šesťvalcoví králi, dajte si to už konečne do poriadku že to proste nejde....
maiki napísal:
ty si este asi nemal R6, a je to vidno na tom co pises... mam 323i , mal som 316i obe sedan... zohriaty motor, priemerna spotreba 8l![]()
1,6 ja odporucam, lebo som bol 100% spokojny.. ale vykonu je maalo a preto som menil... napriklad s E30 318i som sa nedostal pod 8 za ziadnych okolnosti.. no hadat sa o spotrebe je zbytocne, lebo kazdy hovori svoje.. keby mi vadilo aku mam spotrebu, nekupim si 6 vlacovy benzin !! takze v tvojom pripade su reci typu "tým sa len chlácholíte lebo Vám vadí že jazdíte prinajlepšom za 9 litrov" uplne mimo !!! myslis ze sa potrebujem chvalit tym ze mam dobru spotrebu? prepac ale zasmejem sa...
maiki napísal:heroe, to je to iste.. v ziadnom pripade ti neverim ze prejdes 900 km na nadrz... proste mal som to auto, ten motor, rok som na nom jazdil a nie malo... 900 je pre mna nerealne cislo...
heroe napísal:
ok, tým pádom sme došli ku konsenzu, meníme na mesiac autá![]()
![]()
potom uvidíme ako to dopadne.........
nie nehajme to tak a skončime pri tom že veľmi veľa záleží od nohy na pedáli
maiki napísal:
vyskusal by som tolebo co si pametam tak to bolo ako vravim... koniec OT
moj zaver, 316 urcite odporucam , je to spotrebovo a udrzbovo urcite lacnejsie ako povedzme moja R6 alebo hoc aky 6 valec.. no vykonovo sa rovnat nemozu
mne slo o vykon, ale ak ide kubes05-ovi o spotrebu, je to lepsia volba.. no ked vyskusa nieco silnejsie tak rozdiel v spotrebe o 2, 3 litre bude zanedbatelny.. ako to bolo u mna a u vela ludi... preco je na predaj 1000 x 316i a 20 x 32xi ?
kubes05 napísal:http://bmw-rad-3.autobazar.eu/316i-id1892749.html dobri den chcel by som poprosit niekoho ci by mi neporadil s vyberom tochto typu auta nakolko ma pred par dnami vytlacil z cesty daky chytri a rozsekal som svoju mb 190 tku dakujem ak sa niekto najde
heroe napísal:chlapi, naozaj ma serú už tieto témy čo tu čítam stále len, že hociktorý R6 žere rovnako ako 316i - to je pitchovina, tým sa len chlácholíte lebo Vám vadí že jazdíte prinajlepšom za 9 litrov, chodte s takýmito názormi už konečne do riti, ja má M43B16 a jazdím odkedy som ho kúpil do 7 litrov normálne predpisová jazda, jasné že sa dá aj za viac, ale keďže neviem prečo by som sa mal z každej križovatky dostať prvý alebo ísť po ceste 110 km/h, tak neviem ani ako by mohla dopadnúť spotreba, vaše 6 valce si so svojimi 7 litrami môžte strčiť akurát tak do riti nikdy tomu neuverím a ani Vy nie.
Ak potrebuješ auto čo ti nebude žrať a chceš e36 tak jedine 316i, holt objem neoklameš teda aspoň nie pri rovnakých generáciách motorov, ak chceš jazdiť za 9l tak od 320 vyššie.
A šesťvalcoví králi, dajte si to už konečne do poriadku že to proste nejde....
johnyfly1 napísal:m43b16 - spotreba v meste cez 10l6valce maju menej ako ja
![]()
na dlhu jazdu dokazem ist na 6l a aj menej,...neviem naco tu zas riesite spotrebu ked kazdy ju ma inu a nezalezi to len od stylu jazdy ale aj od mesta v ktorom jazdite!
ja vacsinou jazdim len mesto ked je stale daka krizovatka a musim sa stale rozbiehat...jazdim cca 3-4km takze motor sa mi ani neohreje...a nemyslim ze mam volaco pokazene kezde vyrobcovia uvadzaju spotrebu v meste 10,2l/100km ...a u 6valcou pisu o liter viac...
keby som jazdil v inom meste a dlhsie ze by sa mi motor zohrial spotrebu by som mal nizsiu...dalsia vec jazda napr vo velkom meste kde su dake hlavne tahy s menej krizovatkami zasa spotreba mensia![]()
takze neporonavajte tu spotreby pokial nejazdite rovnake trasy v rovnakom meste