... všetko o BMW ...
JozefSvob napísal:..., pre istotu pojdem si zistit na com som. Ak budete mat pravdu, ospravedlnujem sa. A ked to nebude pravda - urcite sa tamgpower chip dostavy
JozefSvob napísal:Ano, robota stala 300€ Chip som kupil cez internet. A Robilo sa to v Salzburgu,pretoze tam kamarat robi. Vazne nechapem, o co vam ide ale fajn.
dodoIPD napísal:Ta 55tka je pekna vec
Uz sem nepchaj basnicky , priznanie je casto lahsie a lepsia cesta.
yoyo napísal:JozefSvob, trochu spomal a upokoj sa. Pises, ze mas 18 rokov a nevyznas sa. OK, vsetci ti verime. Skratka, nachivlku spomal, popreklikavaj to tu, precitaj si vela pribehov a vela prispevkov o technike a potom sa pytaj. Vsetci ti radi pomozu, vsetko ukazu, ved nas spaja vasen pre BMW. Ja napriklad ani neviem, kedy som sa do tychto aut zalubil. A zistis, ze je tu vela chlapov, ktori svoje auta nielen miluju ale im plne rozumeju a vedia o nich viac, nez pomaly o sebe. Takychto nik nepresti a prve co zide na um z vyjadrovania niekoho, co pise ze jeho auticko ma 313 koni, lebo upravy od Geciek dali 300, ale majitel sa s autickom pohral a zabaval a dal 313 ponikov. To je take zvlastne... AK profik vie vydolovat taky vykon, zrazu sa najde niekto, kto iba tak prihodi dalsich 13 koni. Na zaklade coho?
Jednoducho tvoje tvrdenia potrebuju doveryhodnost.
Vies, ludia malokedy su spokojni s tym, co maju. Preto sa ludstvo cele hybe dopredu a vyvija. Ale zaroven tym vznikaju aj negativa a potom vznikne nieco take, ze sa chvalia cuzdim perim. Pripadne len zlahka prehanaju. To sa stane. No lepsie je rozpravat pravdu a nezamotavat do vlastnych lzi.
No zaroven ti tu nik nechce krivdit. Len sa nam nezdaju tvoje tvrdenia. Su take rozne, ze by si ich mal dokazat. Alebo priznat, ze je to vsetko blabol a chcel si byt naj, resp. "in", ci ziskat "RESTEcP" :-)
dodoIPD napísal:
Inac ten powerbox z ebayu fakt existuje , dokonca fakt udava vykon 313 koni ...
dodoIPD napísal:jediny problem je ten , ze tych 313 koni je pisanych pre 335d ...
JozefSvob napísal:To je urcite len blba nahoda, ze???