... všetko o BMW ...

. Výbava dá sa  povedať  v základe . Skúsil som teda jazdu  auto bolo tiché a presné riadenie ma oslovilo :) ... Jazda  bola  taká pokojná a   v aute  som  sa  cítil  bezpečne a  pevne  na zemiaj  keď ručná brzda dožívala .
 . Výbava dá sa  povedať  v základe . Skúsil som teda jazdu  auto bolo tiché a presné riadenie ma oslovilo :) ... Jazda  bola  taká pokojná a   v aute  som  sa  cítil  bezpečne a  pevne  na zemiaj  keď ručná brzda dožívala .  
  ževraj ošetril  prahy  a  spodok auta  tým gumovým sprejom  neviem  si  spomenuť  ako  sa tomu  vraví
 ževraj ošetril  prahy  a  spodok auta  tým gumovým sprejom  neviem  si  spomenuť  ako  sa tomu  vraví  čo bola fajn  správa  a auto nemalo  nikde  hrdzu  okrem  stlpiku medzi  prednými  a zadnými  dverami od prehnitej  lišty z  vodičových  dveri ale nič vážné . Auto od bývalého majiteľa dostalo  nedávno  nové  brzdi  aj  do  za du  aj  do  predu :)  Predná  náprava  komplet menená  čo bolo cíti  v jazde ale aj  na pohľad  novotou ... Tlmiče  priemne  zmäkčovali  nerovnosti  trasy boli totižto tiež menené . Elektrika fungovala komplet až  na  svetlo ktoré sa ma  rozsvietiť po otvorení  dvery . Výfuk  vyzeral na jame  v  poriadku a motor taktiež . ˇčelné sklo mohlo byť  menené  pretože  na  ňom niesú  nálepky  os  STK ani od EK.
 čo bola fajn  správa  a auto nemalo  nikde  hrdzu  okrem  stlpiku medzi  prednými  a zadnými  dverami od prehnitej  lišty z  vodičových  dveri ale nič vážné . Auto od bývalého majiteľa dostalo  nedávno  nové  brzdi  aj  do  za du  aj  do  predu :)  Predná  náprava  komplet menená  čo bolo cíti  v jazde ale aj  na pohľad  novotou ... Tlmiče  priemne  zmäkčovali  nerovnosti  trasy boli totižto tiež menené . Elektrika fungovala komplet až  na  svetlo ktoré sa ma  rozsvietiť po otvorení  dvery . Výfuk  vyzeral na jame  v  poriadku a motor taktiež . ˇčelné sklo mohlo byť  menené  pretože  na  ňom niesú  nálepky  os  STK ani od EK. pýskalo v zatáčkach  ako  divé ... Rozhodol som  sa  pozrieť už rovno zimné gumy ojazdené  ale schopné  prežiť  aspoň túto zimu . S prezutím na  elektróny ktoré ostávali naďalej  ma vyšli 100 € čo mi na tu zimu vyhovovalo . Výmena  oleja mi bola odporúčena  už od prechádzajúceho majiteľa to ma vyšlo s filtrom do 40 € . Auto dostalo aj poťahy na tie otrasné šedé sedačky viď foto - 30 € . Aj koberčeky  v hodnote 15 € zapasovali do interieru . Audio súprava  bola originálna  až na rádio ktoré nemá veľa odžité a 5cd menič myslím  a káble od  batérie do kufra na subak  a zosik  dotiahnuté  sú :) ... zatiaľ so m ale  hodil pred adné sklo repro z veže ktoré tam teraz lietajú hore dole
  pýskalo v zatáčkach  ako  divé ... Rozhodol som  sa  pozrieť už rovno zimné gumy ojazdené  ale schopné  prežiť  aspoň túto zimu . S prezutím na  elektróny ktoré ostávali naďalej  ma vyšli 100 € čo mi na tu zimu vyhovovalo . Výmena  oleja mi bola odporúčena  už od prechádzajúceho majiteľa to ma vyšlo s filtrom do 40 € . Auto dostalo aj poťahy na tie otrasné šedé sedačky viď foto - 30 € . Aj koberčeky  v hodnote 15 € zapasovali do interieru . Audio súprava  bola originálna  až na rádio ktoré nemá veľa odžité a 5cd menič myslím  a káble od  batérie do kufra na subak  a zosik  dotiahnuté  sú :) ... zatiaľ so m ale  hodil pred adné sklo repro z veže ktoré tam teraz lietajú hore dole   . Batéria čo ma vyšla  okolo 130 € sa už  pýtala  lebo auto cele triaslo kým ho nakoplo bola to  len 60 Ah
 . Batéria čo ma vyšla  okolo 130 € sa už  pýtala  lebo auto cele triaslo kým ho nakoplo bola to  len 60 Ah   . Novej 85 Ah sa darí :) ... Auto je teraz v  interiery  útulné  čo  je paráda :) Doštelovanie svetiel bola rýchlovka  a hodne  to uľahčilo večerné vychádzky . Pred  dvoma  týždňami  som  trocha  poošetroval auto na zimu hlavne  ešte neriešné škrabance po celom pravom boku auta  to až na jar . Trocha  spreju s  namiešanou  farbou  auta to  hneĎ zakrilo ale preliašeninu  nie . Nedávno som vyleštil aj zadný znak BMW ktorý pôvodný majiteľ zastriekal na čierno v rátane masky  aj  svetiel . Svetla v zadu  som čierné nechal aj redné smerovky
 . Novej 85 Ah sa darí :) ... Auto je teraz v  interiery  útulné  čo  je paráda :) Doštelovanie svetiel bola rýchlovka  a hodne  to uľahčilo večerné vychádzky . Pred  dvoma  týždňami  som  trocha  poošetroval auto na zimu hlavne  ešte neriešné škrabance po celom pravom boku auta  to až na jar . Trocha  spreju s  namiešanou  farbou  auta to  hneĎ zakrilo ale preliašeninu  nie . Nedávno som vyleštil aj zadný znak BMW ktorý pôvodný majiteľ zastriekal na čierno v rátane masky  aj  svetiel . Svetla v zadu  som čierné nechal aj redné smerovky   vyzerá to pekne výraznejšie keĎ sú predné svetla  opäť číre ... Rany som ošetril aj priesvitným sprejom .
  vyzerá to pekne výraznejšie keĎ sú predné svetla  opäť číre ... Rany som ošetril aj priesvitným sprejom . .  To je zatiaľ tak asi všetko čo je  vpláne . Možno striekanie diskov  na obrázkoch nižšie mám dva návrhy  ako by to mohlo vyzerať  čo podľa vás modrá alebo zlatá ? :) ...
 .  To je zatiaľ tak asi všetko čo je  vpláne . Možno striekanie diskov  na obrázkoch nižšie mám dva návrhy  ako by to mohlo vyzerať  čo podľa vás modrá alebo zlatá ? :) ...

:
  : 

daj naňho pozor a hlavne na motor, za studena netlačiť a bože chráň ho prehriať
   daj naňho pozor a hlavne na motor, za studena netlačiť a bože chráň ho prehriať 
											 ... no časom  z  neho  možno  niečo  bude ... neska -3°C vonku  ráno  som  nažhavil preistotu na tri razy a  chytilo jak za tepla tak pohoda . a hej kontrolka zelený krúžok pri žhavičoch svieti :) . Ale aj tak to je  na výmenu žhavičov čo ? :/... spravim to teda sám ... Inak otáčky  kolísali tak +/-150ot.min. ale to  je asi  norma možno tak 10 sekúnd.
 ... no časom  z  neho  možno  niečo  bude ... neska -3°C vonku  ráno  som  nažhavil preistotu na tri razy a  chytilo jak za tepla tak pohoda . a hej kontrolka zelený krúžok pri žhavičoch svieti :) . Ale aj tak to je  na výmenu žhavičov čo ? :/... spravim to teda sám ... Inak otáčky  kolísali tak +/-150ot.min. ale to  je asi  norma možno tak 10 sekúnd. 

Pekne autičko ,dobre sa on staraj,lebo ten motor to vyžaduje.Nebolo víkendu aby som dačo v nom nemontoval
 Pekne autičko ,dobre sa on staraj,lebo ten motor to vyžaduje.Nebolo víkendu aby som dačo v nom nemontoval 

... hento mu už vadilo . inak by ma zaujímalo ako sa dávajú dole tapaciri
  ... hento mu už vadilo . inak by ma zaujímalo ako sa dávajú dole tapaciri  

a aj  subak nový  so  zosilovačom  no  fotený  bol  ešte v izbe  na  posteli
  a aj  subak nový  so  zosilovačom  no  fotený  bol  ešte v izbe  na  posteli   ... tam ďalej  sú  potom fotky  z pod  volantu  je tam jedná  čokoládka  vytiahnutá  nemala  by niekam  ísť ?  a je jakási  postrihaná  nejaký  fušer  že by sa bavil ? ... je možné  že preto  mi  prestalo  fungovať  diaľkové  zatváranie ? : l ...
 ... tam ďalej  sú  potom fotky  z pod  volantu  je tam jedná  čokoládka  vytiahnutá  nemala  by niekam  ísť ?  a je jakási  postrihaná  nejaký  fušer  že by sa bavil ? ... je možné  že preto  mi  prestalo  fungovať  diaľkové  zatváranie ? : l ...

no  to  mi  radil  aj  kamarát že mámj  povedať že sú  to  original  .. jediny  problém  je  že každy kto  s ana to pozrie  tak  hneď  vidí  že po  bokoch  je  červena farba :) ... nejako  to  hádam  dám  ak nie tak  to  vyleštím  acetónom  alebo  techničákom .. terza neviem ktorá  z týchto  dvoch  kvapalin mi rozožeierala nárazník
 no  to  mi  radil  aj  kamarát že mámj  povedať že sú  to  original  .. jediny  problém  je  že každy kto  s ana to pozrie  tak  hneď  vidí  že po  bokoch  je  červena farba :) ... nejako  to  hádam  dám  ak nie tak  to  vyleštím  acetónom  alebo  techničákom .. terza neviem ktorá  z týchto  dvoch  kvapalin mi rozožeierala nárazník   . potom  to  aj  tak  streknem
  . potom  to  aj  tak  streknem