... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
badboy8605
Auto: e36 M3,e38 tds
Kraj: Trenčiansky

Re: Nakupuje niekto cez allegro.pl?

Nedeľa, 7. Novembra 2010, 18:10

...väčšina poliakov neposiela zasielky mimo Pl čiže tich par eur navyše čo si bere ta firma by som dal radšej ako niekomu posielať dukaty a dufať,že niečo pride i ked aj tak vždy si radšej idem po to osobne...

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 7. Novembra 2010, 18:19

Jasne , len premna je to nevyhodne... ist po dverove tapacire 550km tam a 550km spet je dost...

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 7. Novembra 2010, 18:21

jasne, rizika stale su, ale vela problemom sa da vyhnut, len treba vediet ako nakupovat. Treba si dobre precitat a porozumiet opisu, iba od overenych predajcov a platit vyhradne cez paypal, ktory poskytuje ochranu ako aj pre kupujuceho, tak aj pre predajcu. Ak mi predajca posle vec, ktora nesedi s opisom, zablokujem mu platbu (da sa to spravit do 45 dni) a musi dojst k dohode, alebo vrateniu tovaru a vrateni platby. Paypal setri danny pripad a dotiahne to do konca. Mam s tym bohate skusenosti, s predajom aj nakupom kdekolvek na svete, hlavne na ebay. Verte mi alebo nie, uz som bol kvoli jednemu pripadu aj na policii o podanie trestneho oznamenia na nemeckeho kupujuceho (a to navyse firma micks car communication z nemecka ako jeden velky predajca bmw dielov). Tovar som predaval ja im, no chceli ma odrbat nepekne o 450eur ale nevyslo im to, navyse zneuzili podvodom ochranu paypalu. Paypal si ziadal odomna potvrdenie od policie o podani trestneho oznamenia co som spravil a nakoniec som spor vyhral ja a dostal vsetky peniaze naspat. Odteraz na ich inzeratoch svieti varovanie ze platby prijimaju len cez bankovy prevod, naokolko paypal im asi dal ban za podvod......

januar
Auto: e90 320i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 8. Novembra 2010, 15:51

aj ja som mal taki isty problem od predavajuceho z ebay prachy som mu poslal ale balik stale nikde, stale sa vyhovaral ze to poslal. Tak som sa po mesiaci rozhodol aby paypal od neho stiahla peniaze spet za to ze my neposlal dani tovar. Ale peniaze my poslaly az po 3 mesiacoch co to tak dlho vysetrovaly ked predavajuci s nimi nekomunival

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 250 neregistrovaných