Nedeľa, 7. Novembra 2010, 18:21
jasne, rizika stale su, ale vela problemom sa da vyhnut, len treba vediet ako nakupovat. Treba si dobre precitat a porozumiet opisu, iba od overenych predajcov a platit vyhradne cez paypal, ktory poskytuje ochranu ako aj pre kupujuceho, tak aj pre predajcu. Ak mi predajca posle vec, ktora nesedi s opisom, zablokujem mu platbu (da sa to spravit do 45 dni) a musi dojst k dohode, alebo vrateniu tovaru a vrateni platby. Paypal setri danny pripad a dotiahne to do konca. Mam s tym bohate skusenosti, s predajom aj nakupom kdekolvek na svete, hlavne na ebay. Verte mi alebo nie, uz som bol kvoli jednemu pripadu aj na policii o podanie trestneho oznamenia na nemeckeho kupujuceho (a to navyse firma micks car communication z nemecka ako jeden velky predajca bmw dielov). Tovar som predaval ja im, no chceli ma odrbat nepekne o 450eur ale nevyslo im to, navyse zneuzili podvodom ochranu paypalu. Paypal si ziadal odomna potvrdenie od policie o podani trestneho oznamenia co som spravil a nakoniec som spor vyhral ja a dostal vsetky peniaze naspat. Odteraz na ich inzeratoch svieti varovanie ze platby prijimaju len cez bankovy prevod, naokolko paypal im asi dal ban za podvod......