... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
brian535d napísal:Zaujímala by ma skúsenosť majitelov M5 (2007-2009) a to konkretne:
- spotreba - ekonomicka jazda bez M modu, aku najnizsiu spotrebu ste dokazali urobit?
patolog7 napísal:teraz som si ju kupil. v meste mam 20L spotrebu. Zatial som nebol na dialnici tak potom to doplnim.
e38flight napísal:auto ma kolo 170 000km. zatial som totalne spokojny len ma stve jedna vec ze tam nemam bluetooth. spekulujem ako to tam dat ale nejak nic neviem najst. mam ho skoro tri tyzdne. nabehal som kolo 300-400 km. je to take vikendove auto nakolko mame sluzobneho golfa tak ten taha vsetko. velmi nebeham lebo je tam novy olej ale auto stalo vyse roka v garazi a nikto ho nepouzival. takze planujem vymenit olej v motore aj v diferaku.je to zaujimave auto hlavne teraz mi nesiel olejovy senzor tak kus bola panika ale uz naskocil.este to ma nejake muchy ktore treba vyladit napr. ked sa dotknem brzdy tak na pravej prednej strane to pukne. nevedel povedat ani mechanik v bmw ze co to je.spotreba je fajna. pod 20l som sa este nedostal ale planujem jazdu do dublinu tak ho prebehnem na dialnici.bol som na to zvyknuty lebo som mal e65 750i a ta zrala o kus menej ako toto ale pri takomto aute to nemozem riesit. je to proste auto snov.z akým nájazdom si kupoval auto ? zatiaľ spokojný ? koľko si už najazdil od kúpy ?
zollo napísal:som spokojny ale ty to asi nepochopis. nemal som len toto auto uz tam bolo aj porsche aj cl55 amg. je to problem lebo casto volam a tu nechcem mat tel pri uchu.loziska uz boli menene aj dalsie veci. ale asi vy viete lepsie ako ja.btw motor slape ako ma takze asi tak odbornici.kupil si m5 so 170km, nabehal si "uz" 300-400km, ale uz teraz vies, ze si s autom mega spokojny ..? a najvacsi problem je bluetooth ..?
vedel som, ze sa sem este oplati chodit(no offense)
ptz napísal:pri 170t km uz boli loziska urcite najmenej 1x krat vymenenea keby nahodou nie, z dialky uz pomaly pocujem - tik tik tik tik tik .....
undy napísal:Ak budeš dlhšie na klube, tak pochopíš pár vecí- ak nemáš dosť staré auto- chyba, ak to auto nemá dušu /tj. je mladšie, ako 20 rokov...