... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Re: Oprava aut. prevodoviek v Martine - skusenosti?

Piatok, 4. Júna 2010, 12:11

v žiari je jeden frajer na prevodovky, Jaro Puťoš
opravuje aj to čo nevedia opraviť autorizované servisy

cilla
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 10. Júna 2010, 12:17

599BC napísal:

Áno,mám skúsenosť s p.Ľubomírom Križákom z Martina.Mám po výmene prevodovky.Prevodovka nefunguje tak ako má.Ďaľšie závady spôsobené neodbornou opravou.Záruka žiadna,lebo ani firma ALKO Ľubomír Križák neexistuje.Žiaden repas,ale prevodovka z vrakoviska s Poľska.

Ono pán Križák bude asi celkom zaujímavá firma dlhy má, majetok však nie... :

K001251
47 K/72/2005-62
U z n e s e n i e
o zamietnutí návrhu na vyhlásenie
konkurzu pre nedostatok majetku
Krajský súd v Banskej Bystrici v právnej veci navrhovateľa: SR
– Daňové riaditeľstvo SR, Banská Bystrica, Daňový úrad Martin,
Jesenského 23, 036 32 Martin, o návrhu na vyhlásenie konkurzu
na majetok dlžníka: Ľubomír Križák ALKO, Záborského 9/14,
036 01 Martin, nar. 4. 6. 1971, IČO: 14 184 257, rozhodol
takto:
Návrh na vyhlásenie konkurzu na majetok dlžníka: Ľubomír Križák
ALKO, Záborského 9/14, 036 01 Martin, nar. 4. 6. 1971, IČO:
14 184 257, zamieta pre nedostatok majetku.
Dlžníkovi náhradu trov konania nepriznáva.
P o u č e n i e: Proti tomuto uzneseniu môžu podať osoby uvedené
v záhlaví tohto rozhodnutia odvolanie v lehote
15 dní odo dňa jeho doručenia dvojmo prostredníctvom
tunajšieho súdu na Najvyšší súd
v Bratislave.

V Banskej Bystrici dňa 3. 4. 2006
JUDr. Alena Antalová

lubomt
Kraj: Žilinský

Pondelok, 14. Júna 2010, 16:25

599BC napísal:

Áno,mám skúsenosť s p.Ľubomírom Križákom z Martina.Mám po výmene prevodovky.Prevodovka nefunguje tak ako má.Ďaľšie závady spôsobené neodbornou opravou.Záruka žiadna,lebo ani firma ALKO Ľubomír Križák neexistuje.Žiaden repas,ale prevodovka z vrakoviska s Poľska.

som tu prvy raz na tomto fore a cumim... To akoze kto napisal ze po vymene prevodovky tato nefunguje ako ma? Nech tento dotycny napise ake auto sa mu robilo, aky mal problem a ci sa mu neodstranil. Za dalsie-ze neodbornou opravou-to je akoze co ta NEODBORNA OPRAVA?
Za dalsie nerobim na ziadnu firmu ALKO-LUBOMIR KRIZAK, tato uz davno neexistuje,takisto som nikdy na tuto fy nikdy nikomu na prevodovku nedal doklad !!! Za dalsie,kazdy dostava zaruku na papieri s rozpisom kolko za co zaplatil,co sa mu menilo,po kolkych km ma menit olej. Za dalsie ZIADNE PREVODOVKY Z POLSKA Z VRAKOVISKA NEDAVAM !!! Tak nech odpise ten frajer co to tu napisal a chcel ma skorej tu pred vsetkymi zhodit !!!! Vidim ze tu ma tak akurat jeden prispevok za ucelom aby na mna len nakydal. Nebudem tu rozpisovat ake a kolko aut sme spravili, ale vsetky doteraz jazdia a pokial bol nejky problem,hned sa odstranil . DOTERAZ SA MI ZIADNA PREVODOVKA Z TYCH CO SME ROBILI NEVRATILA, A TO JE UZ NEJAKY TEN ROCIK. Jeden jediny clovek ma napada z NITRY s WV Passat,ten bol u na asi 7krat, stale mal problem s elektrikou, raz spalil spiatockove lamely aj s kosom ale nepriznal si, raz sa mu tam ktosi hrabal na zadnom kryte a dal mu iba polovicu tesnenia, proste problemovy clovek ktory robi nejake okna a murarske prace, vozi 5 ludi s plnym tazkym vozikom vzadu a dava ako sa hovori autu riadne na hubu.
Doteraz som nikdy nedal ani jednemu cloveku jazdenu prevodovku do auta,skoro vsetky po repase,kazdy s mohol presvedcit ze prevodovka bola robena nanovo, vsetky repasovane prevodovky maju komplet creva nove aj novy hydromenic. Za dalsie,zvacsa robime automaty za 1-2dni,skoro vsetky casti aj cele prevodovky mam na sklade,kto tu na SLOVENSKU robi tak rychlo, hm? Asi vzdy teda idem do PL, rychlo kupim jazdenu prevodovku, rozoberiem,dam len tesnenia a odkial by som bral hned nove konvertory? Za dalsie REPAS - toto zazracne slovo... kazdy tu hovori o repase a v konecnom dosledku vsetci bud rozoberu prevodovku a vymenia len poskodene cast alebo tam nahadzu veci z jazdenych prevodoviek a tomuto hovoria repas. A potom pocuvam-repasovali mi prevodovku tam a tam a nie som spokojny,po mesiaci-dvoch mi to robi problemy,nie som spokojny....Alebo niektori opravari prevodoviek poveia cenu a potom tato sa zrazu vysplha na uplne inu cenu. Ja vzdy vravim presnu maximalnu cenu, za dalsie zavady napr.v elektrike si kazdy priplaca, robi mi to Ľuboś Krovina, kto ho pozna, ten vie ze je frajer. Problemy s motormi riesi Brano Hanko-BH motor,opytajte sa na neho kto som a ci odrbavam... Je ovela znamejsi ako ja,takisto aj v CZ....
Automaty ma ucil a stale uci dobry kamarat ktory ich profesionalne robi uz 18rokov,ma dve najvyssie vysoke skoly a je nie zo Slovenska.
Kazdy ma moznost vyjadrit svoj nazor ale ked na mna niekto kyda a nema na to dovod tak to neznasam.....

lubomt

Pondelok, 14. Júna 2010, 16:29

cilla napísal:

Ono pán Križák bude asi celkom zaujímavá firma dlhy má, majetok však nie... :

K001251
47 K/72/2005-62
U z n e s e n i e
o zamietnutí návrhu na vyhlásenie
konkurzu pre nedostatok majetku
Krajský súd v Banskej Bystrici v právnej veci navrhovateľa: SR
– Daňové riaditeľstvo SR, Banská Bystrica, Daňový úrad Martin,
Jesenského 23, 036 32 Martin, o návrhu na vyhlásenie konkurzu
na majetok dlžníka: Ľubomír Križák ALKO, Záborského 9/14,
036 01 Martin, nar. 4. 6. 1971, IČO: 14 184 257, rozhodol
takto:
Návrh na vyhlásenie konkurzu na majetok dlžníka: Ľubomír Križák
ALKO, Záborského 9/14, 036 01 Martin, nar. 4. 6. 1971, IČO:
14 184 257, zamieta pre nedostatok majetku.
Dlžníkovi náhradu trov konania nepriznáva.
P o u č e n i e: Proti tomuto uzneseniu môžu podať osoby uvedené
v záhlaví tohto rozhodnutia odvolanie v lehote
15 dní odo dňa jeho doručenia dvojmo prostredníctvom
tunajšieho súdu na Najvyšší súd
v Bratislave.

V Banskej Bystrici dňa 3. 4. 2006
JUDr. Alena Antalová

A toto v kratkosti-tato firma koncila pretoze danovy urad rozdava pokuty ako na beziacom pase, lebo v statnej kase nie su peniaze a danovaci a policajti su tlaceni aby davali co najviac a najvyssie pokuty... Sud bol kvoli pokutam,lebo som ich nechcel zaplatit a dodnes sa sudim ohladom danoveho uradu, ale to tu uz nie je....

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 14. Júna 2010, 18:58

lubomt napísal:

A toto v kratkosti-tato firma koncila pretoze danovy urad rozdava pokuty ako na beziacom pase, lebo v statnej kase nie su peniaze a danovaci a policajti su tlaceni aby davali co najviac a najvyssie pokuty... Sud bol kvoli pokutam,lebo som ich nechcel zaplatit a dodnes sa sudim ohladom danoveho uradu, ale to tu uz nie je....

nech si vylížu aj jedni aj druhí

onyx69
Autor témy
Auto: R1200GS TripleBlack
Kraj: Trnavský

Sobota, 23. Októbra 2010, 17:05

Prevodovka ma cca 40 000km po repase od P.Krizaka,a vsetko funguje tak ako ma. Spokojnost,odporucam!
e34 535i
e34 524td
e39 528i
e39 540i protection
e46 330xd
e39 540i
e46 320d
e61 525d
R1200GS 2007
R1200GS Triple Black 2012

millano
Auto: BMW 320D E90
Kraj: Nitriansky

Sobota, 23. Októbra 2010, 18:58

Co mi poradite, kedy mam vymenit olej v prevodovke ? Mam BMW 320D E90 6.st, septronic, najazdene 110 000 km. Dikes.

kacniro
Auto: F10 - R1200RT
Kraj: Košický

Utorok, 26. Októbra 2010, 14:41

tiež by som chcel poradit ohladom vymeny oleja v prevodovke a HLAVNE KDE MI TO UROBIA??? bmw 320d e91A r.v.6/06 naj.200 000km netušim či bol niekedy vymeneny

balko
Auto: e36 320i

Streda, 27. Októbra 2010, 19:31

mňa by iba zaujimalo akej farby je olej v prevodovke po tych 200 000km?či je vobec ešte mastný :-k :roll:

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe

Piatok, 29. Októbra 2010, 09:10

Myslim ze moderator by mal uzivatelovy 599BC dat ban a ten prispevok zmazat, lebo kazdy cita temu od zaciatku a ked precita ten prispevok, uz dalej citat mozno nebude ale bude mat zly nazor. Je to spam , ktory sa snazil poskodit meno a da sa povedat ze aj poskodil, to je myslim moderatorom jasne. S Lubom Krizakom som mal tu cest stretnut osobne, ked sa mi bezzistne snazil pomoct s diagnotikou. Vobec mi nepripadal ako clovek ktory by isiel ojebavat ludi .

Paci sa mi to :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 28 neregistrovaných