... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
qido napísal:REGNUM-BAVARIA Presov .
siel som tam so zavadou, ked mi prestali na E61 fungovat komplet dialkove ovladace /aj central, aj pridavne kurenie/ .Mily pan na prijme mi povedal , ze to musi ist na diagnostiku, a zrejme bude pokazena riadiaca jednotka pristupoveho systemu , a ze teraz to urcite nespravia a ze ma objedna na diagnostiku.
Tak som doma trochu browsoval laboroval a nasiel som vytopeny zosilnovac diversity anteny, za 3 hod som to mal opravene a bez servisu. Zial nemozem doverovat servisu, ktory nema ziadne skusenosti s beznymi poruchami ich vlastnej znacky.
martinko8888 napísal:
Ale ten pán cenu vie veľmi rýchlo vypočítať
Seka napísal:
Osporucam HK Tuning, Presov (pri Delni) u pana Horaka,
byvaleho (alebo este sucasneho:) pretekara. Je to vlastne aj pozarucny servis BMW, ukazkovy pristup k zakaznikovi, vyznaju sa v BMW, radi poradia. Maju svoju diagnostiku, BMW reset krabicku, robia geometriu, karos., elektro, sklo, atd.. ak treba tak objednaju diely, neni problem. Mozem dat kontakt...
martinko8888 napísal:
Pokiaľ máš dobré skúsenosti daj kontakt
sir.andreas napísal:
bavaria BB je najhorsi servis aky poznam.....garazovy majstri su lepsi....ani objednat spravne suciastky nevedia
el_dodis napísal:ja so servisom RIJA BAVARIA Nitra nemam zle skusenosti...bol som tam viac krat, ci uz na diagnostike alebo koli dielom a skoro vzdy bol personal mily...dokonca ma obsluzili hostesky, ked som na nieco dlhsie cakal... Z prijmacich technikov mozem odporucit Ing. Branislava Stana...jeho pristup je k zakaznikovi najserioznejsi, nepozeral sa na mna povysenecky aj ked som tam prisiel na "starej E39" :) SPZ si pytaju stale...nic neobvykle...btw ja som platil za diagnostiku (nie kompletnu) 25 eur.
Pravdou vsak je, ze predajcovia na hornom poschodi su arogantni a myslia si, ze su najbohatsi muzi krajiny...