... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

bmwtt.sk

zoom
Autor témy
Auto: Jeep Grand Cherokee
Kraj: Bratislavský

Re: E38 • Vysoke otacky pri rozbiehani, auto neslo samo na R

Štvrtok, 14. Októbra 2010, 07:46

Lopo: Vyzera to asi takto: "Prevodovku namontujem, ozvem sa za 2 dni." ... prejdu 2 tyzdne ... "Prevodovka je tam, ale hadze sa do nudzoveho rezimu, dnes pride elektrikar, vecer dam vediet" ... no, ta posledna sprava prisla dnes, az som vykukany, ze po dlhej dobe nejaky mail. Realita bude taka, ze z dnesneho vecera bude vecer o 3 tyzdne.

100RM: Auta sa chcem zbavit a nie este platit inde, uz proste nejak tomu moc neverim. A to, ze ma vela aut a dve ruky, nie je ospravedlnenie. Pre mna je ovela serioznejsia situacia, ze mi povie, ze nestiha, tak mi auto nevezme a nie ze nemam ani auto, ani peniaze. Ale uz som dnes rano mu volal (samozrejme nedviha) a idem to riesit aktivnejsie. Minimalne chcem peniaze nazad, kym nebude auto opravene a neplanujem ziadne dalsie platit. Takisto sa mu dnes vecer ozvem, co sa dialo. Zajtra tiez, pozajtra tiez a budem mu volat kazdu hodinu, kym nedvihne telefon. Chapes, co mna - ako zakaznika - je po jeho nestihani. On si to ma zmenezovat. Ja som si kvoli jeho nestihani musel kupit dalsie auto. Takze z mojho pohladu by som mu dal najradsej do drzky, lebo ma fakt uz sere. Takyto pristup je na urovni servisu niekde v Turecku.

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Štvrtok, 14. Októbra 2010, 09:55

si na tom dobre... mne BMW neviem zohnat jednu hadicku v hodnote 43e uz 8 tyzdnov.. :)
Jack Daniels + Coca Cola :)

Užívateľov profilový obrázok
matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 15. Októbra 2010, 13:14

Ani v tempuse?:-(

zoom
Autor témy
Auto: Jeep Grand Cherokee
Kraj: Bratislavský

Sobota, 16. Októbra 2010, 17:03

Palzo, no ked myslis... moje auto sa pokazilo presne 24.12.2009. Pozri si, aky je dnes datum. Od toho casoveho obdobia odpocitaj cca 2 tyzdne, co som sa vozil na "opravenom aute" a ktore hned putovalo nazad potom. Poviem ti, radsej by som mal chybu iba v jednej hadicke.

Inak novinka na mojom aute. Udajne uz jazdi, ale prevodovka sa hadze do nudzoveho rezimu. Mal sa na to prist pozriet elektrikar a uz pred dvoma dnami som mal vediet vysledok. Uz sa nad nicim nepozastavujem, takze predpokladam, ze do mesiaca sa dozviem odpoved.

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Nedeľa, 17. Októbra 2010, 10:00

zoom napísal:
Palzo, no ked myslis... moje auto sa pokazilo presne 24.12.2009. Pozri si, aky je dnes datum. Od toho casoveho obdobia odpocitaj cca 2 tyzdne, co som sa vozil na "opravenom aute" a ktore hned putovalo nazad potom. Poviem ti, radsej by som mal chybu iba v jednej hadicke.

Inak novinka na mojom aute. Udajne uz jazdi, ale prevodovka sa hadze do nudzoveho rezimu. Mal sa na to prist pozriet elektrikar a uz pred dvoma dnami som mal vediet vysledok. Uz sa nad nicim nepozastavujem, takze predpokladam, ze do mesiaca sa dozviem odpoved.

Nic beriem spat :) Ale 8 tyzdnov jedna hadicka nedodatelna od bmw mi pride smutne :(

Matyson ani v Tempuse.. :(
Jack Daniels + Coca Cola :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní