Štvrtok, 14. Októbra 2010, 07:46
Lopo: Vyzera to asi takto: "Prevodovku namontujem, ozvem sa za 2 dni." ... prejdu 2 tyzdne ... "Prevodovka je tam, ale hadze sa do nudzoveho rezimu, dnes pride elektrikar, vecer dam vediet" ... no, ta posledna sprava prisla dnes, az som vykukany, ze po dlhej dobe nejaky mail. Realita bude taka, ze z dnesneho vecera bude vecer o 3 tyzdne.
100RM: Auta sa chcem zbavit a nie este platit inde, uz proste nejak tomu moc neverim. A to, ze ma vela aut a dve ruky, nie je ospravedlnenie. Pre mna je ovela serioznejsia situacia, ze mi povie, ze nestiha, tak mi auto nevezme a nie ze nemam ani auto, ani peniaze. Ale uz som dnes rano mu volal (samozrejme nedviha) a idem to riesit aktivnejsie. Minimalne chcem peniaze nazad, kym nebude auto opravene a neplanujem ziadne dalsie platit. Takisto sa mu dnes vecer ozvem, co sa dialo. Zajtra tiez, pozajtra tiez a budem mu volat kazdu hodinu, kym nedvihne telefon. Chapes, co mna - ako zakaznika - je po jeho nestihani. On si to ma zmenezovat. Ja som si kvoli jeho nestihani musel kupit dalsie auto. Takze z mojho pohladu by som mu dal najradsej do drzky, lebo ma fakt uz sere. Takyto pristup je na urovni servisu niekde v Turecku.