... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

) tak mi troska vzduchu uslo z pneu az nakoniec nebol vobec a troska som pojazdil na prazdnej gume
 ) tak mi troska vzduchu uslo z pneu az nakoniec nebol vobec a troska som pojazdil na prazdnej gume  Rozhodol som sa ze predam Style 66 Parallerspieche ze nebudem kupovať novú zadnú pneu, ale chcel by som tam dať kvôli výzoru auta 19". A teraz otázky na vás
 Rozhodol som sa ze predam Style 66 Parallerspieche ze nebudem kupovať novú zadnú pneu, ale chcel by som tam dať kvôli výzoru auta 19". A teraz otázky na vás 

Mr.S napísal:urcite BBS LM
 ale nebude to velmi tvrde na tych 19" lebo ked dam falcove 18" BBS LM tak budu opticky vyzerať menšie.
  ale nebude to velmi tvrde na tych 19" lebo ked dam falcove 18" BBS LM tak budu opticky vyzerať menšie.depressman napísal:Tiez si myslímale nebude to velmi tvrde na tych 19" lebo ked dam falcove 18" BBS LM tak budu opticky vyzerať menšie.

dolezity je pocit ked sa pozres na auto, napr mne sa moje paci aj na tych 16
  dolezity je pocit ked sa pozres na auto, napr mne sa moje paci aj na tych 16  

. Dam tam asi 18"tky a troska vyssiu gumu, respektive taku ako som mal na 17", myslim ze to bude celkom ok potom.
. Dam tam asi 18"tky a troska vyssiu gumu, respektive taku ako som mal na 17", myslim ze to bude celkom ok potom. + ti bude zle ukazovat tachometer a neviem, ci tym potesis cidla(DSC atd)...
  + ti bude zle ukazovat tachometer a neviem, ci tym potesis cidla(DSC atd)... 
											k0be napísal:ak das na 18'' rovnako vysoku gumu ako na 17'', tak to bude vyzerat na picu+ ti bude zle ukazovat tachometer a neviem, ci tym potesis cidla(DSC atd)...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Ja uz neviem co s tym spravit, chcem aby to vyzeralo pekne takze 19" musi byť, ale chcem mať komfort ako na 16" any ideas?
 Ja uz neviem co s tym spravit, chcem aby to vyzeralo pekne takze 19" musi byť, ale chcem mať komfort ako na 16" any ideas?  

Certisko napísal:som za BBS LM - ak je replika zalezi od kvality
Ale aj orig 18" M5 su fantasticke.

depressman napísal:
Diky, asi kupim fakt tie Le Mans sa mi zacinaju nejako velmi pacit, a budu to urcite repliky lebo za Origo pytaju strasne prachy, a este mi to treba obut....