... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 ale to zas vyzera ...
  ale to zas vyzera ... 

Dnes som nahodil zimne obutie na 16" a to je take fajne.....
  Dnes som nahodil zimne obutie na 16" a to je take fajne.....  Auticko sa ma konecne ako v perinke.... Asi tam 19" nedam, som definitivne rozhodnuty pre 18". Ake disky ale kupim este zvazujem, lebo nieje replika ako replika takze popozeram co bude, pripadne oslovim nejakych predajcov a uvidime. Do jari este mam cas, tak sa uvidi
 Auticko sa ma konecne ako v perinke.... Asi tam 19" nedam, som definitivne rozhodnuty pre 18". Ake disky ale kupim este zvazujem, lebo nieje replika ako replika takze popozeram co bude, pripadne oslovim nejakych predajcov a uvidime. Do jari este mam cas, tak sa uvidi  Dakujem za pomoc a rady
  Dakujem za pomoc a radydepressman napísal:Ahojte, kedže na poslednom zraze som to troska prehnal s rychlou jazdou po meste a po parkovisku tak sa mi podarilo znicit jednu zadnu pneu (Vsak pistik, zakruta pre oktavku tak max 110km/h neeee on tam musi ist 160 a ja blazon za nim) tak mi troska vzduchu uslo z pneu az nakoniec nebol vobec a troska som pojazdil na prazdnej gume
 Kazdopadne "nice cruise" to bol, porovnanie top-speedu 3.0 vs 2.5. Porovnanie vyjazdov zo zakrut. atd
 Kazdopadne "nice cruise" to bol, porovnanie top-speedu 3.0 vs 2.5. Porovnanie vyjazdov zo zakrut. atd 

)))
))) 
											Pistik napísal:
Nekupuj repliky, aj ked bbs LM su fajn.
Tie pneu mali kolko za sebou ? Kolko rocne ? Si kupoval jazdene ?
Podla mna to sfuklo pri "teste maximalky"Kazdopadne "nice cruise" to bol, porovnanie top-speedu 3.0 vs 2.5. Porovnanie vyjazdov zo zakrut. atd
Na tvojom mieste by som ostal na 17tka + kratsie pruziny. Som si ta kontroloval v spetaku a naklanajuca 5tka za mnou vyzerala zaujimavo
U mna to az tak nenaklana
Dalsia vec hra mne do karat, ze dobre nafukane 18tky sa menej naklanaju ako dobre nafukane 17tky.
Mozno by som u teba riesil R17 s profilom 225/40 alebo 225/35.
Mojim vysnivanym obutim su bud kolesa R17 od Braid-u na mieru (horcik, prijatelne ceny) alebo OZ Racing Ultraleggera a 225/35 obutie
(lahke kolesa a lahke gumy
Pre inspiraciu - http://www.braid.cz/download/braid.pdf)))
 No a potom som na nej dosiel do KE a bola v pixi.....
 No a potom som na nej dosiel do KE a bola v pixi..... ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Som rozhodnuty dam origi BMW Style 65, a pusti este dole auto.... myslim ze to takto bude fajn....
 Som rozhodnuty dam origi BMW Style 65, a pusti este dole auto.... myslim ze to takto bude fajn....depressman napísal:Ty Lolo... gumy nove, mali cca 7000km kupoval som na jar....))) ale mozna som jednu mal podhustenu, a ked som to dal v tej zakrute pri tej rychlosti, tak ju troska skrutilo a vysiel von vdzuch.... No a potom som na nej dosiel do KE a bola v pixi..... Som rozhodnuty dam origi BMW Style 65, a pusti este dole auto.... myslim ze to takto bude fajn....
 Kratsie pruziny, mozno profil (nizsie profil a mozno to bude vyzerat ako kolotocarina
 Kratsie pruziny, mozno profil (nizsie profil a mozno to bude vyzerat ako kolotocarina  )
 ) Priemerna spotreba gum je u mna jedna sada raz za 6-7tisic km
 Priemerna spotreba gum je u mna jedna sada raz za 6-7tisic km 

depressman napísal:Ty Lolo... gumy nove, mali cca 7000km kupoval som na jar....))) ale mozna som jednu mal podhustenu, a ked som to dal v tej zakrute pri tej rychlosti, tak ju troska skrutilo a vysiel von vdzuch....No a potom som na nej dosiel do KE a bola v pixi.....
Som rozhodnuty dam origi BMW Style 65, a pusti este dole auto.... myslim ze to takto bude fajn....
 uz som sa tesil na bbs LM... ved nevadi ked budu repliky... ja myslim ze linky tej firmy co si mi posielal su dost fajnove... nieje to hocjaka cina :)
 uz som sa tesil na bbs LM... ved nevadi ked budu repliky... ja myslim ze linky tej firmy co si mi posielal su dost fajnove... nieje to hocjaka cina :)  co povedia na tu znacku...
 co povedia na tu znacku... 

spec napísal:Na tom linku su nadherne disky ale ta cena je už velmi podobna BBS LM, škoda že sa už nerobia Rial DAYTONA to su tiež velmi velke mrdy
 Na tom linku je cena za 4kolesa, BBS LM stoji tolko len jeden kus
  Na tom linku je cena za 4kolesa, BBS LM stoji tolko len jeden kus