... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
depressman napísal:Ahojte, kedže na poslednom zraze som to troska prehnal s rychlou jazdou po meste a po parkovisku tak sa mi podarilo znicit jednu zadnu pneu (Vsak pistik, zakruta pre oktavku tak max 110km/h neeee on tam musi ist 160 a ja blazon za nim) tak mi troska vzduchu uslo z pneu az nakoniec nebol vobec a troska som pojazdil na prazdnej gume
Pistik napísal:
Nekupuj repliky, aj ked bbs LM su fajn.
Tie pneu mali kolko za sebou ? Kolko rocne ? Si kupoval jazdene ?
Podla mna to sfuklo pri "teste maximalky"Kazdopadne "nice cruise" to bol, porovnanie top-speedu 3.0 vs 2.5. Porovnanie vyjazdov zo zakrut. atd
Na tvojom mieste by som ostal na 17tka + kratsie pruziny. Som si ta kontroloval v spetaku a naklanajuca 5tka za mnou vyzerala zaujimavo
U mna to az tak nenaklana
Dalsia vec hra mne do karat, ze dobre nafukane 18tky sa menej naklanaju ako dobre nafukane 17tky.
Mozno by som u teba riesil R17 s profilom 225/40 alebo 225/35.
Mojim vysnivanym obutim su bud kolesa R17 od Braid-u na mieru (horcik, prijatelne ceny) alebo OZ Racing Ultraleggera a 225/35 obutie
(lahke kolesa a lahke gumy
Pre inspiraciu - http://www.braid.cz/download/braid.pdf)))
depressman napísal:Ty Lolo... gumy nove, mali cca 7000km kupoval som na jar....))) ale mozna som jednu mal podhustenu, a ked som to dal v tej zakrute pri tej rychlosti, tak ju troska skrutilo a vysiel von vdzuch.... No a potom som na nej dosiel do KE a bola v pixi..... Som rozhodnuty dam origi BMW Style 65, a pusti este dole auto.... myslim ze to takto bude fajn....
depressman napísal:Ty Lolo... gumy nove, mali cca 7000km kupoval som na jar....))) ale mozna som jednu mal podhustenu, a ked som to dal v tej zakrute pri tej rychlosti, tak ju troska skrutilo a vysiel von vdzuch....No a potom som na nej dosiel do KE a bola v pixi.....
Som rozhodnuty dam origi BMW Style 65, a pusti este dole auto.... myslim ze to takto bude fajn....
spec napísal:Na tom linku su nadherne disky ale ta cena je už velmi podobna BBS LM, škoda že sa už nerobia Rial DAYTONA to su tiež velmi velke mrdy