... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
praetorian napísal:ani toto nema zly zvuk....
http://www.youtube.com/watch?v=mjgWjYto ... re=related
ta siska kde sa da najvyhodnejsie kupit????
Jurajko555 napísal:tak toto som si musel VSEETKO precitat... kokos ....![]()
mas 15 rokov či čo ked tu vymýšlaš so šuflikantskými metódami . kks. ponožka na filter potrubie z wc... to čo robíš..ty normalne ubližuješ svojemu autu .... NORMALNE CHOĎ DO predajne kup si celu KOMPLET sisku AJ s potrubiami investuj trosku do toho nebud lakomý.... a potom uvidíš ze nebudeš mat take problemy.+ poradím kup si športový výfuk s odjímateľným silencerom a máš zvuk jak hrom ... kamarat to ma na tom istom aute ako ty a ma to dost kvalitny zvuk . a poradim nedavaj už ponožky
či pančuchy
na nič a podobné "rady" radsej investuj do toho čo tam NAOZAJ má v tom aute byť..... lebo takto ďaleko nezájdeš.
![]()
praetorian napísal:ponozka je dole.trubka je docasna.ide sa davat naspat ten airbox.ze vraj sa to na zimu prehdzuje...v zime sa dokupia potrebne veci.sa bojim ze sportovy zadny tlmic bude len taky dunaaak.do jednej som cital vsetko o vyfukoch a ich vplyve na motor a dospel som k tomu ze nedam odstranit tie veci z vyfuku,lebo by som prisiel o vykon...auto som daval chipovat v mmracing.zdvihli to o 20 ponikov a 20nm a nerad by som o to prisiel aj ked to nieje moc.necham to tak asi ako to je.
Rider0910 napísal:
urob tak ako radia aj ostatny sportova koncovka + hruska tym nic nepokazis urcite radsej dospor eury a potom sa do toho pustajps: ponozky patria na nohy nie na auto
praetorian napísal:no najprv na hlavu dam. zbehnem do banky pre peniaze na koncovku,okolo 250eur stoji, Ultersport ,myslim... alebo viete o niecom lacnejsom s tym odnimatelnym silencerom??a hruska sak ta je uplne nova napustena olejom green... ako som zistil aj ta hruska je znacky green.