... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 37
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
martinko8888
Auto: BMW525D E61a316i E90
Kraj: Prešovský

Re: Skusenosti s BMW servismi

Štvrtok, 9. Septembra 2010, 18:08

Všetko je len na konci jazyka

Nikuska925
Kraj: Trnavský

Pondelok, 20. Septembra 2010, 14:11

Dobrý deň
mám veľmi zlú skúsenosť so servisom BMW Rija Bavaria v Nitre, som znechutená,pohoršená a urazená.
Dôvod tejto skúsenosti je takýto: Bola som v servise BMW Rija Bavaria v Nitre na diagnostiku môjho auta X3 s bývalim zamestnancom tejto pobočky, ktorý bol ochotný mi pomôcť pri vybavovaní diagnostiky a taktiež mi ukázal kde táto spoločnosť sídli.Keď sme prišli do servisu všetko u servisne technika prebiehalo tak ako malo,ale po chvíli prišiel akýsi Pán Urminský a bol natoľko arogantný,drzý, a aby toho nebolo dosť tak ma odmietol obslúžiť lebo som prišla s bývalím zamestnancom a obvinil ma,že diagnostiku si chcem urobiť načierno a vyhadzoval ma s firmy,že on si ma tu nepraje a on nepodporuje čiernu prácu.A po náročnom rozhovore s týmto pánom sa teda uskutočnila diagnostika môjho auta. Ja nemôžem zato aký mal jeho bývalí zamestnanec s nim problémi a hovori sa náš zákazník náš pán ale tan to p. Urminsky asi nevie čo to znamená, ale inak môžem povedať, že mechanici a aj servisný technik si odviedli prácu na výbornú.

Patricius
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 20. Septembra 2010, 16:33

Takže BMW Rija Bavaria v Nitre - ÁNO, ale p.Urminský NIE :wink:

ono každá reťaz je tak silná, ako každé jedno ohnivko v nej :-"
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

qido
Auto: E61 napriklad

Utorok, 28. Septembra 2010, 18:12

REGNUM-BAVARIA Presov .

siel som tam so zavadou, ked mi prestali na E61 fungovat komplet dialkove ovladace /aj central, aj pridavne kurenie/ .Mily pan na prijme mi povedal , ze to musi ist na diagnostiku, a zrejme bude pokazena riadiaca jednotka pristupoveho systemu , a ze teraz to urcite nespravia a ze ma objedna na diagnostiku.

Tak som doma trochu browsoval laboroval a nasiel som vytopeny zosilnovac diversity anteny, za 3 hod som to mal opravene a bez servisu. Zial nemozem doverovat servisu, ktory nema ziadne skusenosti s beznymi poruchami ich vlastnej znacky.

martinko8888

Utorok, 28. Septembra 2010, 19:59

qido napísal:
REGNUM-BAVARIA Presov .

siel som tam so zavadou, ked mi prestali na E61 fungovat komplet dialkove ovladace /aj central, aj pridavne kurenie/ .Mily pan na prijme mi povedal , ze to musi ist na diagnostiku, a zrejme bude pokazena riadiaca jednotka pristupoveho systemu , a ze teraz to urcite nespravia a ze ma objedna na diagnostiku.

Tak som doma trochu browsoval laboroval a nasiel som vytopeny zosilnovac diversity anteny, za 3 hod som to mal opravene a bez servisu. Zial nemozem doverovat servisu, ktory nema ziadne skusenosti s beznymi poruchami ich vlastnej znacky.

Ale ten pán cenu vie veľmi rýchlo vypočítať

Seka
Auto: e36 323 Touring

Pondelok, 4. Októbra 2010, 14:07

martinko8888 napísal:

Ale ten pán cenu vie veľmi rýchlo vypočítať

Osporucam HK Tuning, Presov (pri Delni) u pana Horaka,
byvaleho (alebo este sucasneho:) pretekara. Je to vlastne aj pozarucny servis BMW, ukazkovy pristup k zakaznikovi, vyznaju sa v BMW, radi poradia. Maju svoju diagnostiku, BMW reset krabicku, robia geometriu, karos., elektro, sklo, atd.. ak treba tak objednaju diely, neni problem. Mozem dat kontakt...

martinko8888

Pondelok, 4. Októbra 2010, 16:13

Seka napísal:

Osporucam HK Tuning, Presov (pri Delni) u pana Horaka,
byvaleho (alebo este sucasneho:) pretekara. Je to vlastne aj pozarucny servis BMW, ukazkovy pristup k zakaznikovi, vyznaju sa v BMW, radi poradia. Maju svoju diagnostiku, BMW reset krabicku, robia geometriu, karos., elektro, sklo, atd.. ak treba tak objednaju diely, neni problem. Mozem dat kontakt...

Pokiaľ máš dobré skúsenosti daj kontakt

Seka
Auto: e36 323 Touring

Pondelok, 4. Októbra 2010, 22:10

martinko8888 napísal:

Pokiaľ máš dobré skúsenosti daj kontakt

Mas ho v poste.. :)

finotto
Auto: BMW R 51, X3 35d

Pondelok, 25. Októbra 2010, 20:44

BMW ZILINA
fantazia, auto (3.0sd este v zaruke) tam pred tromi tyzdnami pride s tym ze z neho tecie voda (z chladiaceho okruhu, asi 100km pred ZA sme dolievali prvykrat - u nich uz nikto nie je, zavolajte si asistencnu sluzbu (cislo samozrejme nikto nezdvihol) - dolievajte vodu a chodte domov (PP). Za 230 km auto "zozralo" 6 litrov chladiva.
Velky problem - v BMW PP vymenili "len" prasknuty chladic a bolo po probleme. Ako praskol, to nikto nevie.
Ked si najdem cas, potesim aj BMW Kundenbetreuung

Inak BMW PP - tiez ziadna slava, ale nie vsetko si clovek dokaze urobit sam (napriek tomu ze nesetri na vybave). Par preslapov sa im podarilo spravit aj na nasich autach, za niektore by som sa hanbil az za hrob.

A ceny - u nas sa asi vsetci (co som zatial vyskusal) zblaznili.

matyson
Auto: e84 X1

Re: Spoľahliví predajcovia

Utorok, 9. Novembra 2010, 12:55

sir.andreas napísal:

bavaria BB je najhorsi servis aky poznam.....garazovy majstri su lepsi....ani objednat spravne suciastky nevedia

Ja tam objednávam pravidelne súčiastky a nie len pre seba a zatiaľ všetko 100%,tovar dojde hneť mi volaju že to tam mám.

Johny.Lax
Auto: E91
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 21. Novembra 2010, 12:38

Podelim sa o pozitivnu skusenost. Bol som prezut v TOB-BMW Trencianska Turna, kupoval som novu sadu zimnych pneu aj s diskami. A mal som dodatocne dotazy na denne svietenie s angel eyes, hlasove ovladanie a rucnu brzdu. Na vsetky otazky som dostal odpoved, pristup k zakaznikovi super, uctivost, ochota, ponuknute kaficko. Letne kolesa mi krasne vycistili, zabalili, nalozili do auta. Platil som iba za novu sadu, prezutie zadara a tie ostatne rady takisto zadara.

Lopo

Utorok, 23. Novembra 2010, 09:10

tak ja som bol v TOBcku tiez spokojny (vymena oleja v prevodovke, brzdovka, diagnostika), ale nemozem to povedat vseobecne kedze tam mam znameho :)
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

potmehuth

Piatok, 10. Decembra 2010, 18:25

RIJA BAVARIA NITRA,

dnes som tam akurat telefonoval, objednat sa na diagnostiku...ale asi to hned aj odovolam:), po clankoch, co som tu cital...
volal som s technikom.....po objednani sa pytam...a kolko to bude stat??.....ze okol 40 ecok....hovorim okolo 40??.....takzo to moze byt aj 80???.....prosim si presnu cenu......no tak 40 bez DPH a s DPH do 50...to som preglgol.....pytam sa ho...da sa cez diagnostiku zistit, ci je vadny zotrvacnik....mam podozrenie, ze odchadza.....ON, ze nieee....to sa musi testovat zvlast ako riadenie, capy a zotrvacnik tiez...hovorim a to je v cene??.....nie je....to bude okolo 20 eciek....hovorim zase okolo??...hned sa opravil, ze do 20eciek.....a este sa pytal, ze SPZ....a to Vam je naco sa pytam.....mate s tym niekto skusenost??

prosim Vas poradte mi niekoho sikovneho v okoli NR, nech zase nemusim chodit 100 km...???

Dakujem

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39

Sobota, 11. Decembra 2010, 12:38

ja so servisom RIJA BAVARIA Nitra nemam zle skusenosti...bol som tam viac krat, ci uz na diagnostike alebo koli dielom a skoro vzdy bol personal mily...dokonca ma obsluzili hostesky, ked som na nieco dlhsie cakal... Z prijmacich technikov mozem odporucit Ing. Branislava Stana...jeho pristup je k zakaznikovi najserioznejsi, nepozeral sa na mna povysenecky aj ked som tam prisiel na "starej E39" :) SPZ si pytaju stale...nic neobvykle...btw ja som platil za diagnostiku (nie kompletnu) 25 eur.

Pravdou vsak je, ze predajcovia na hornom poschodi su arogantni a myslia si, ze su najbohatsi muzi krajiny...

swandes
Auto: BMW

Sobota, 11. Decembra 2010, 13:04

el_dodis napísal:
ja so servisom RIJA BAVARIA Nitra nemam zle skusenosti...bol som tam viac krat, ci uz na diagnostike alebo koli dielom a skoro vzdy bol personal mily...dokonca ma obsluzili hostesky, ked som na nieco dlhsie cakal... Z prijmacich technikov mozem odporucit Ing. Branislava Stana...jeho pristup je k zakaznikovi najserioznejsi, nepozeral sa na mna povysenecky aj ked som tam prisiel na "starej E39" :) SPZ si pytaju stale...nic neobvykle...btw ja som platil za diagnostiku (nie kompletnu) 25 eur.

Pravdou vsak je, ze predajcovia na hornom poschodi su arogantni a myslia si, ze su najbohatsi muzi krajiny...

Tak ko bolo spomenute...taktiez Branislava Stana mozem len odporucit :-$ ochotny pomoct,poradit.
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 37

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných