... všetko o BMW ...
MT-SPEEDY napísal:Slid napísal:no mě se tohle nelíbíty origo AE s světlem žárovky vypadá mnohem lépe a více origo, všechny auta s AE od BMW origo maj tuto barvu, tohle je dle mě krok mínus a přes den to nebude vidět vůbec.....
V reale to vyzera trosku lepsie ako na foto. A musim povedat, ze pokial tam mal Nitro povodne "ocka", tak to pri xenonoch nevyzeralo najlepsie
MT-SPEEDY napísal:Pretoze mal zlte kruzky a biele xenony
Nitro napísal:jasne ze sa to da aj inac....ale na mojich in-prach to inac neslo , bo keby som tam dal halogeny tak sa mi roztopi vnutorne sklicko,bo je z plastu ..... ale do tvojej jednotky by som to riesil tymi bielimi halogenmi alebo este lepsie ked tam mas bi-xenon tak by som tam dal prestavbovu HID sadu a to uz by bola ina popicovka.....
bmw118d napísal:zdravím, posielam odkaz na žiarovku či bude pasovať do svetiel bmw 1 E87. nie som si istý.
http://tuning.autodoplnky.cz/tuning-zarovky/autostyle-zarovka-12v-5w-patice-t10-barva-osvet-s1526152
bmw118d napísal:
takže pozerám, čítam a tiež by som to urobil, lenže ja mám bmw 1 E87, a mám bi-xenony a tie žlté krúžky s halogenovou žiarovkou to fakt špatia, len sa mi zdá trošku komplikované takýto postup kvoli žiarovkám, nie je niečo jednoduchšie, proste kupim halogenky biele, či také nie sú??, no lebo Ledky biele mi bude palubný vyhadzovať ako, že sú vybité, tak neviem čo už robiť, ale proste chcem biele žiarovky, iným menej náročným sposobom robené, dá sa to vôbec??