... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
bloodyxxl
Auto: 523iA+LPG
Kraj: Prešovský

Re:

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 21:40

array napísal:
mne niekedy trha ale ked je motor zohriaty, dost zohriaty na to, ze sa prepne na spalovanie lpg, a aspon vtedy ked som zazil nejake trhanie, tak to spravi po urcitom case jazdy, ked dosiahnem rychlosti 100 - 120 km/h. rozmyslal som nad svieckami, ale ono to bude zrejme niecim inym ako pisete, kedze to robi, len ked idem na lpg.
moze mat napr. hadicka k volnobez. ventilu nieco spolocne aj s mojim trhanim?

ja mam zas e36 318i 83kW a na benzine v celom rozsahu teplot a otacok ci rychlosti trha stale ako by vynechaval valec...sviecky nove, kable menene, palec novy, lambda a vaha menena, daval som aj iny rozdelovac, palivovi filter novy, diagnostika ukazala lambdu ale co ine mala ukazat? :D sanie pretesnene a nederave, otacky nekolisu len autom neznesitelne trha..sa citim jak v traktore...vtip je v tom ze mam 2roky LPG a zacalo mi haluzit az teraz...ALE!!! trha len na benzine, na LPG to neje tak citit, je tam zlepsenie od benzinu o 90%(na pohon LPG)
tak neviem cim to moze byt ze trha ked som skoro vsetko a mozno aj vsetko pemenil poskusal a stale si neviem rady dat...:(
318i e36 + LPG - EX
523iA e39 + LPG

Ico2311
Kraj: Banskobystrický

Re: Trhanie autom

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 22:01

Skus si pozriet inducku ... Ja som mal toto iste a tiez som nevedel rady,vymenil inducku a islo v poho ...

bavorak30
Auto: E-30 318i M40

Piatok, 24. Septembra 2010, 08:38

Musim sa pridat aj ja. Mam s tym tiez problem na E30 318i ale sposobil som ho ja pri oprave prehnutej nadrze. Odislo pal. cerpadlo vymenil som, pal. filter tiez. Ale stale to neslo. Strielanie do vyfuku a ziadny vykon. Tak som vymenil zas pal. filter a aspon to jazdi ale ked dam pedal na podlahu, zdusi motor a tiez trhanie ked pridam. Prisla mi lambda sonda tak uvidime co to urobi.

bloodyxxl

Piatok, 24. Septembra 2010, 19:19

ok skusim este inducku vymenit...to som este neskusal :D
a vela stastia s LS lebo mne nepomohla vymena sondy
318i e36 + LPG - EX
523iA e39 + LPG

array

Nedeľa, 26. Septembra 2010, 19:40

bloodyxxl napísal:
ok skusim este inducku vymenit...to som este neskusal :D
a vela stastia s LS lebo mne nepomohla vymena sondy

no mne ako to zacalo tak to aj prestalo robit. bol som na servise lpg menili mi filter atd, tak to mohlo byt aj tym, alebo cistotou paliva. akoze klasika na diagnostike je lambda sonda a potom palivovy filter.
mne to nasli tiez, a vtedy mi naratali matterial co si spominam na cca 24.000 SK tak som ich poslal do p.., s tym nech to este raz daju na diagnostiku a povedali ze palivovy filter za 1200 Sk tak som nechal vymenit ale tusim ze to bolo jedno.
viac by som to pripisal lpg ako takemu, aspon teda mojom pripade.

bloodyxxl

Nedeľa, 26. Septembra 2010, 22:25

array napísal:

no mne ako to zacalo tak to aj prestalo robit. bol som na servise lpg menili mi filter atd, tak to mohlo byt aj tym, alebo cistotou paliva. akoze klasika na diagnostike je lambda sonda a potom palivovy filter.
mne to nasli tiez, a vtedy mi naratali matterial co si spominam na cca 24.000 SK tak som ich poslal do p.., s tym nech to este raz daju na diagnostiku a povedali ze palivovy filter za 1200 Sk tak som nechal vymenit ale tusim ze to bolo jedno.
viac by som to pripisal lpg ako takemu, aspon teda mojom pripade.

ta bidaaa..moj benzin. filter stal do 10e :D
ale skusim najprv asi cerpadlo pozriet bo mechanik LPG mi povedal ze asi mi dava maly tlak do systemu...uz len dajake zohnat
318i e36 + LPG - EX
523iA e39 + LPG

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných