... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
leon24 napísal:barabas napísal:nemas nizke otacky?:) alebo vzduchovy/palivovy zasraty?
Otacky su tak okolo 700 a pozeral som aj vzduchovy a vyzera byt dobry ale tie svieckove kable sa mi moc nezdaju
barabas napísal:leon24 napísal:barabas napísal:nemas nizke otacky?:) alebo vzduchovy/palivovy zasraty?
Otacky su tak okolo 700 a pozeral som aj vzduchovy a vyzera byt dobry ale tie svieckove kable sa mi moc nezdaju
700? to asi volnobeh ze, mno ak mozem poradit, mne benzin slape rozumne od 2k hore a hlavne ked dupnem na to nemoze dostat nahly prisun vacsieho mnozstva zmesi ked ma nizke otacky...
Peppo napísal:inak trhanie auta - aj za jazdy pripadne pri rozjazde som riesil dost dlho. V servise nenasli nic. Nakoniec sme objavili prasknutu hadicu ku volnobeznemu ventilu. Objednana bola v BMW cca 2 mesiace. Ale aspon ze ju dodali.
leon24 napísal:A robí to aj ked podraduješ to trhaniebarabas napísal:leon24 napísal:barabas napísal:nemas nizke otacky?:) alebo vzduchovy/palivovy zasraty?
700? to asi volnobeh ze, mno ak mozem poradit, mne benzin slape rozumne od 2k hore a hlavne ked dupnem na to nemoze dostat nahly prisun vacsieho mnozstva zmesi ked ma nizke otacky...
Ano otacky su 700 na volnobehu. Cez vikend som trocha vycistil tie svieckove kable a zda si mi ze to je uz lepsie. Ked nasetrim tak si este dam vymenit sviecky
leon24 napísal:Peppo napísal:inak trhanie auta - aj za jazdy pripadne pri rozjazde som riesil dost dlho. V servise nenasli nic. Nakoniec sme objavili prasknutu hadicu ku volnobeznemu ventilu. Objednana bola v BMW cca 2 mesiace. Ale aspon ze ju dodali.
A ta hadica sa kde priblizne nachadza?
VLADKY242 napísal:leon24 napísal:A robí to aj ked podraduješ to trhaniebarabas napísal:leon24 napísal:barabas napísal:nemas nizke otacky?:) alebo vzduchovy/palivovy zasraty?
Ano otacky su 700 na volnobehu. Cez vikend som trocha vycistil tie svieckove kable a zda si mi ze to je uz lepsie. Ked nasetrim tak si este dam vymenit sviecky![]()