... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

M3 lover napísal:daj si to 2-3x napriec Bratislavou a kazdy 3 bavorak ide jak na Nürburgringu

BMW má smolu, že láka debilkov a tuzerov, rovnako ako Honda. Ja som ešte normálneho na ceste nestretol, každý sa na mňa lepí aj keď idem mierne cez povolenú hranicu, ale ja nemám záujem pretekať, na to nie sú verejné komunikácie.
 BMW má smolu, že láka debilkov a tuzerov, rovnako ako Honda. Ja som ešte normálneho na ceste nestretol, každý sa na mňa lepí aj keď idem mierne cez povolenú hranicu, ale ja nemám záujem pretekať, na to nie sú verejné komunikácie.

na 80 v lavom pruhu 70 a potom sa rozculuju ze ich kazdy obieha s prava :)
 na 80 v lavom pruhu 70 a potom sa rozculuju ze ich kazdy obieha s prava :) 
											 Zobrat mu rodny list.... Aj ked je pravda ze aj ja niekedy idem ako retard, ale urcite ludom neukazujem hanlivé gestá, ja si len vychutnávam jazdu
  Zobrat mu rodny list.... Aj ked je pravda ze aj ja niekedy idem ako retard, ale urcite ludom neukazujem hanlivé gestá, ja si len vychutnávam jazdu  
   Vodici v BMW su podla mna celkom disciplinovaní, zlú skúsenosť mám ale s vodičmi AUDI. Ono najhorsie je ze podla mna tu ani nejde o značku auta ale o značku okresu
  Vodici v BMW su podla mna celkom disciplinovaní, zlú skúsenosť mám ale s vodičmi AUDI. Ono najhorsie je ze podla mna tu ani nejde o značku auta ale o značku okresu   Take TV, HE, SK, VT, PO niekedy vie riadne dvihnut adrenalin ked sa v meste trapi
 Take TV, HE, SK, VT, PO niekedy vie riadne dvihnut adrenalin ked sa v meste trapi 

skoro som odpadol... ale ne, len sedel ako spolujazdec, soferoval pudel.
 skoro som odpadol... ale ne, len sedel ako spolujazdec, soferoval pudel. 
 pepo286 napísal:osobne 'najlepsia' skusenost vseobecne s Octavia-mi .. hlavne Combi .. zrejme sluzobne auta .. alebo 'zaneprazdneni podnikatelia' .. za niektorimi by nestihal ani Solberg na impreze
 ale to sa s nikym nenahanam (no mozno sem tam s drakom
  ale to sa s nikym nenahanam (no mozno sem tam s drakom   )proste ma chyti chut ist rychlo, osobne som sa nikdy nenechal vyprovokovat na nahananie s inym autom, lubi sa to vacsinou skoncit zle.
  )proste ma chyti chut ist rychlo, osobne som sa nikdy nenechal vyprovokovat na nahananie s inym autom, lubi sa to vacsinou skoncit zle.