... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Re: XX-959TL

Sobota, 11. Septembra 2010, 10:17

El_Scorpio napísal:
Na Prasatoch a Koktáfkach sa vám zdá že jazdia magori preto, lebo je ich najviac... Čiže keď 50% áut na Slovensku je od VW Group, tak najväčšia šanca že stretneš debila v aute je práve u nich. Ale ako vravím, moja skúsenosť je že každý werkel ma musí predbehnúť (aj keď idem na inom aute), aj keď sa držím mierne nad. No nevadí, sem tam aj ja síce spravím nejakú blbosť, ale skôr neúmyselne :oops:

Inak najradšej mám cudzincov. Tí sú celkom slušinovia, nepoznajú to tu a idú dľa predpisov, asi vychovaní z tých astronomických pokút na západe a sa mi páči ako opakujú. Keď idem cez retardér tak beriem len 1 stranu, on tiež, alebo v polodedine (iba z 1 strany domy) dám 70 km/h a tiež si vezme príklad :D

logicke chovanie.....aj ty keby si v cudzine a vidis ako pred tebou ide domaci 70 tak si asi pomyslis ze to tu pozna a nestavaju tu zeleny a ides za nim tak isto.....ale nie vzdy to tak plati
Agelias© by migo
///MARKETING

Užívateľov profilový obrázok
birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Sobota, 11. Septembra 2010, 10:35

mne sa v stvrtok stala taka prihodicka :D z petrzky sa radili auta na pristavny most.. a tvoria sa tam kolony ved to asi vsetci viete a uz bola vcelku slusna kolona :D a biele nove clio s ciernymi spetakmi totalna lowcost vybava :D si to samozrejme jebol cez lavy pruh upne do predu :D tam mu nestacilo zacal si to svyhat po zebre.. :D a tam ho odstavila peugeot 206 nech sa nepredbieha uz ho dalej nepustila :D a ten kokot z clia mal taku drzost vyjst z auta, a ze sa ide bit s tym peugeotakom :D ale ked kukol do 206ky hned utekal naspet do auta.. proste chudak....
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Sobota, 11. Septembra 2010, 11:45

Ba-959TL modra e46 na akych makovych kolesach, a v predu mala odrety naraznik ze ano?
To auto cirou zhodou poznam, velmi dobre... co uz, aj taky ludia musia byt..
Jack Daniels + Coca Cola :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných