... všetko o BMW ...
mrmajco napísal:Prosím, vážne mi nikto nevie pomôcť???
ninetynine napísal:zdravim.. da sa dat tempomat aj na 318 tds compact na ktorom nieje palubny pocitac. dik
bramborak napísal:chalani, potrebujem pomoc so zapojenim tempomatu. ide ma uz slak trafit z toho ! dnes som vsetkych svatych vymenoval, vsetky mozné nadavky + mam ruky dooskierane a jednu krvavu..a to vsetko pri tom ťahaní kablov od tempomatu cez dieru nad nohami vodiča, cez tu malú dieru,ktora je totalne preplnena kablami a kde som musel prepichnut srobovakom penu,ktora to drzala pokope,inak sa nedalo.. a zazrakom sa mi to podarilo prepchat tadial.
moje dotazy:
- 1. kábel od tempomatu mam napojiť na kábel veduci z riadiacej jednotky ,veduci na PIN 3, ze ?
- 2.kábel mam kde napojiť ? na PIN 2 ? lenze on tam neni, co to znamena nakrimovať?![]()
- mozem to urobit aj bez toho dorobenia PINu 2 ? tak, že 2.kábel tempomatu napojím na kábel vedúce z riadiacej jednotky veduci na PIN 2 ,ktory tam vlastne nieje ?
tu su foto :
4dams napísal:mate niekto moznost mi nakodovat tempomat do mojej e34 525 tds z BA alebo okolie? Zapojil som a nefunguje. Ked dam riadiacu jednotku z auta v ktorom tempomat bol, tak funguje... Dakujem.